Сватба 2018 - XII част

• 42 818
  • 753
  •   2
Отговори
# 645
За какви закачалки става дума?

Скрит текст:

# 646
Ами не съм й дала пари за тези проекти и печата им, но все пак мотивът, който искам да ми се повтаря е при нея още от поканите.... Които останаха половината нераздадени заради това, че ги имах месец след като беше обещала и хората хукнаха по морета Simple Smile
За халата нямам забележки лично аз, ама вече не бих рискувала с нищо от нея. Направо съм потресена, поръчах преди месец тейбъл картичките, с 10 човека вътре, които отказаха, за да не стане както с поканите, а сега не само ще платя за тези 10 човека, ами стана и както с поканите Simple Smile Днес заяви, че работела да ми ги даде, след като й казах в петък, че днес ще пътувам, тъй като сватбата е в Хасково и до тогава няма се върна, което е отявлена лъжа, просто, за да разбере, че ме оставя на сватбата ми без номера, тейбълчета и още едни картончета в стил инстаграм # .... А искам да забележите, че аз не съм одобрила проект за номера на маси....Какво работи, вече ми се губи нишката. Такъв хаос не съм виждала!

# 647
Имаше булка, която си беше поръчала кецове с декорация от някаква страничка във фб. Може ли линк? Simple Smile

# 648
Имаше булка, която си беше поръчала кецове с декорация от някаква страничка във фб. Може ли линк? Simple Smile

Заповядай, мисля, че става въпрос за това Simple Smile
https://www.facebook.com/stuklenatapantofka/

# 649
Здравейте,

Бих искала да попитам миналите булки, колко алкохол купихте. Ние ще сме на 95 човека мислим да вземем : 50 л. бяло вино, 30 бутилки уиски. 18 бутилки водка , 30 л ракия и 12 бутилки червено вино. Мислите ли ,че ще стигне? Сватбата ще е на 15.09.2018. Извинявайте, ако темата е дискутирана вече, но нямам време да чета.
Ще стигне, че и ще артиса даже.
Ние бяхме 120 души с даже по-малко вино и същото количество ракия и уиски и пак останаха много преполовени и неразпечатни изобщо бутилки.

# 650
Здравейте,
Нашата сватба мина и беше наистина невероятна Simple Smile
150 души в София, беше незабравимо.
За съжаление имаме много големи проблеми с фотографа и видеооператора. Наехме ги от Пловдив, уж препоръчани. 2700 лв. за снимки и видео с дрон, чакахме 4 месеца да се обработят кадрите и първо, че не си изпълниха сроковете и второ - това, което получихме беше ужасно. Изпуснати ключови кадри, с дрона са снимали само някакви покриви и панорамни снимки (а за този дрон доплатихме 200 лв.), част от дисковете  не работят, обвинения от тяхна страна и нагло отношение. Когато поискахме поне дисковете да ни сменят (пробвахме ги на 3 компютъра, не сме аборигени), те казаха, че при тях са пробвани, работели и нямало да ни ги сменят. Толкова сме разочаровани. Все пак това ще ни остане от сватбата. Да не говорим, че ни накараха да платим цялата сума предварително, а дори нямат регистрирана фирма. Ние искахме да подпишем договор, но те казаха, че нямали такава практика.
Някой имал ли е такива проблеми и как е процедирал?

# 651
Имате ли някакъв издаден документ за платената сума? Много неприятна ситуация, за съжаление често срещана напоследък. Ако нямате документ, с който да докажете плащането (а дори и да имате) съветвам ви да се обърнете към Комисията за защита на потребителите и да подадете жалба. В същото време уведомете въпросните видео и фотооператри за предприетите от вас действия, защото в повечето случаи нещата се решават само със "заплаха".

# 652
Ужас! Нашите фотографи са заснемали сватба на наши близки и сме виждали работата им, а видеооператора беше препоръчан. Но аз доста разглеждах и проучвах, докато се спрем на него. Но и на двете места сме с договор, също и с ДЖ-я, не бих платила и капаро дори, камо- ли пълна сума без да имам нещо черно на бяло.

# 653
Ако нямате документ, заплашете, че ще им пратите НАП, задето работят на черно. Simple Smile

# 654
  • София, България
Така като чета, май са ония 7ep productions - пловдивчани...  Бая се изписа за тях. Много жалко, че продължават да мамят хората. Тъпото е, че като не издават никакви бележки вие не можете да докажете, че физически сте им дали пари...

При нас всички услуги искаха да им се доплащат след края на вечерта.

# 655
Ами аз се опитах да ги заплаша, но те са от типичните нагли хора, които не признават. Не съм човек, който си мълчи. Те също бяха "проверени", имахме срещи преди това с тях. И просто им се доверихме. Нямаме документи за дадени пари, разбира се. Всичко се плати кеш. Реално дори не мога да се обърна към КЗП, защото нямат регистрирана фирма.

# 656
И  при нас е така, с изключение на капарото за дж и за фото, но го преведохме по банков път.
А защо ви накараха да платите всичко предварително, че и без договор?

# 657
Не са 7ep productions. Не знам дали е редно да им споменавам името и дали не е против правилата на форума.

# 658
В КЗП можете да подадете жалбе, без значение, че няма фирма. Ще представите интернет сайт или фейсбук страница, или там каквото имат. Ние договор имаме само в фотографките. Декораторките само ни издадоха касов ордер, а с DJ  сме на пълно доверие. Надявам се да нямаме проблеми

# 659
В КЗП можете да подадете жалбе, без значение, че няма фирма. Ще представите интернет сайт или фейсбук страница, или там каквото имат. Ние договор имаме само в фотографките. Декораторките само ни издадоха касов ордер, а с DJ  сме на пълно доверие. Надявам се да нямаме проблеми
Реално ние имахме договор само с ресторанта и фирмата за декорации. С DJ и фото бяхме на доверие и ние. От всички други сме изключително доволни. Всичко мина идеално, беше сватбата на мечтите ми. Само не сполучихме на фотографи и видео.

Общи условия

Активация на акаунт