Домакини 66/ Чест е не да попаднеш в рая, а да те изгонят от ада

• 62 917
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Леле кво написах, леле.

# 211
Това е и моята рецепта + малко лук.

# 212
  • при късмета
Вале, разбрах те Joy Много ти благодаря

# 213
  • София
Вале, разбрах те Joy Много ти благодаря
Така е, защото са ми дебели пръстите. Като мен самата. Отвратително дебело чудовище, не се понасям. Не ми се и яде вече, усещам, че когато си хапна нещо вкусно, после ме обзема жестока вина и чак съм ревала.
Ето, днес ходихме на сладкарница. Тук в Сърница има жестока турска сладкарница с баклавички . Хора, ама направо невероятни баклави.
Ядоха всички без мен, че и за вкъщи си взеха в една кутия няколко парчета.
Мразя тялото си, мразя това, че ако не гладувам, не отслабвам, ненавиждам факта, че отстрани погледнато дебел значи лаком. А хората нямат представа колко е трудно и че когато имаш метаболитен синдром, следиш се от лекар, пиеш хапчета...мамка му, не е до лакомия, не е.
Оф, всички тия писания и излияния са, щото искам баклава и ми стои кутията пред мен , ама не хапвам.
Иначе тук е страхотно. Вече шеста или седма година идваме, природа, тишина и красота.
Но три дни са ни достатъчни, повече не можем да издържим ние- семейство домошари.
Често и за кратко и това е.
Сега търся къща в Рибарица за наесен, но да е самостоятелна, както ходим тук и на морето- сами, без други хора, не хотел. имам алергия към хотелите.

# 214
Вале, такава баклава и аз не бих отказала!
Преди много, много години имаше някакъв турски сериал. Ама много, много тъп. Там героите правеха баклава. Е, от тогава ми държи влага и искам да опитам турска баклава със шам фъстък. Видя ли- освен че ще пробвам и ще ям на корем.

# 215
Вале за убиване си! Как няма да ядеш баклава!!!! Я си хапни едно парченце и увеличи дневната доза вода с 1л!  Ако спреш да мразиш тялото си, то само ще ти се отблагодари. Я махай тези мрачни мисли - виж на какво хубаво място си!!!!
Мария помня сагата с пердетата, ама си мислех, че е за друга стая. Аз имах такива перипетии като си поръчвах в Бг пердетата за тук Laughing Аз исках пердета и завеси, а тук корнизите са съвсем различни и са едноредови Laughing Голям зор беше мм да намери подходящи корнизи, да ги монтира и да ми даде точни мерки - ужас и безумие!!!! После почна едно голямо обикаляне по магазините за пердета да си намеря точно каквото искам и най-случайно попаднах в едно магазинче за пердета с една рускиня вътре Laughing Е - с нея се разбрах къде, къде по-добре отколкото с мм и ми направи разкошни комплекти, че чак и пискюли за прикачане ми стъкми.
Аз турска баклава си точа като ме шибне съчмата.....

# 216
  • София
Ааа, мрачни мисли няма. Просто ми се иска да мога да се храня нормално.
Не мога да ям баклава, Лейди, то няма да ми е вкусно като знам колко съм дебела.

# 217
  • при късмета
Вале, престани да си повтаряш, че си дебела и ще ти е по-добре. То и на диета да си от време на време на човек му се прииска нещо, нормално е. На почивка си, не мисли за такива неща, почивай си и се забавлявайте
Финиширах за днес и отивам да направя вечерята, че вече и аз умирам от глад

# 218
Лейди, за всяка стая имам пердетни драми....

# 219
Мария дет се вика - туй да са ти проблемите!!!!! Kissing Heart

# 220
А, не се оплаквам!

# 221
Кой каза баклава?  Blush
Любимата вкъщи е "шобиет" - с шам фъстък и каймак.
Скрит текст:
и изобщо не се застоява. ММ я купува от пазара в Младост, но съм въвела вето - максимум веднъж месечно, че иначе става страшно ...

Момичета, възхищавам ви се на уменията. За сега си водя стриктно записки и догодина живот и здраве, ще се развихря и аз със зимнината.

Вале, чудесно място за релакс сте избрали. Дори само от снимките личи колко е спокойно и приятно. Blush

# 222
Научих нещо ново! Името на баклавата, която много искам да опитам! Дано скоро ми се случи!

# 223
Вале първо ще те навикам-хапни си баклава ,пий си водата или пък пропусни едно ядене и готово.Калориите сметни,а имаш и движение...
А после ще кажа че хубаво се посмях с рецептата за краставичките.
Калинче другия път няма да ходиш да пазариш сама,та да не те е яд за парите.
Ма ко от 1 кг излизат два буркана краставички,а на фикса си пише за колко буркана е 7 или 8 бр е .Дано не бъркам де.
Мария важното е че вече си нагласила пердетата,а латекса-до нова година може и да стане.
Фло  идвай  често при нас до като не си почнала пак ученето.
Днес вече си мързелувам уж с плетката ,ядене имах и не съм готвила.Снощи не спах ,легнах си рано че едва стоях,а станах в 4 ч.... Въртях се до 5 уж да заспя ,ама не стана и станах ,грабнаха иглата и плетох.Луда от всякъде,а сега още не ми се спи.

# 224
  • София
ПИСЕНЦЕ, не си само ти от групата на сомнамбулите. Ей ме на и мен - я погледни колко е часа.
Вчера се въртях като пумпал и кажи речи приведох къщата в ред, оправих Авгиеви обори. Луд умора нЕма. Е, има още какво да се желае, но това са подробности. Легнах си малко след полунощ и по едно време се събуждам с мисъл за баклава. Гладна кокошка просо сънува.
ВАЛЕНЦЕ, не си сама. Повлия ми вчера с тая баклава. И на рима го докарах Joy Слушай, нали сме се разбрали, че от хубав човек трябва да има по много. Wink
СОФИЯ, и аз научих от теб името на това вкусище.  Шобиет...Не звучи много вкусно, но иначе си е вкусно.bowuu
От МАРИАТ също научих нова дума "пердетни драми"  hahaha Joy
Чувствам се свежарка и се чудя дали да не пошетам още малко. МъжО е на вилата с приятели - ремонтират поредната авария и си почиват от половинките си Mr. Green Съседите също заминаха по родните села, та на никого няма да преча.
Ще помисля малко и ще реша.
На вас спокойна нощ  Hug

Общи условия

Активация на акаунт