Ма ко това е само за децата до 16г и до колкото знам състезания имат само по ката. Децата трябва да се поощряват, а те се радват като си "минат" изпита и тренират по-усърдно. Има 4г деца с по 4 чертички на бял колан, но в лицензната книжка няма кю
Никой няма да ти каже, че детето ти не е подготвено и не може да се яви на изпит, никога няма "скъсани" - детето има желание да се яви на изпит, родителите също, плащат си 20-те кинта и се явяват. Изпитите са 2 пъти годишно. В залата има и "специални" деца - те също имат различни колани и чертички. Никой не ги спира след като се забавляват, безопасно е за тях и не пречат на другите. Всичко е забавление! Кратун много се различава от другите, защото е минал Бг школата на дисциплина и ред
и тренира сам с наставник в единия ъгъл на залата да не пречи на забавата на другите
Така е и в плуването, и в танците - който иска да научи нещо и да се развива му се помага индивидуално, а другите се веселят. Така е и в училището - там също децата от един клас са разделени на различни групи и учат различни неща. Започвам деня с харчене на пари и не знам колко оцетени кърпи да си сложа на скрънзливата глава
Купих храна на кучето и рибите и стартирах с 90 кинта. Сега хуквам за униформи и дано се спра на 300.....Усмихнат ден ви желая!

Мишока и зайчето заминаха за чужбина.
Как е мама?
Как ли е нейния Ванко 

Немците не ги мисли - тях дъжд не ги плаши - със сигурност ще има забавления!
Благодаря ти! Точно и ясно си снела анамнезата!
Е - напълних резервоара и сега кръв капе от сърцето ми
Ще си го изкарам на мм, че отказа да отидем заедно да плаща той, а аз само да слагам в количката
Когато не плащам аз - пазарувам смело и после гледам на една страна да не виждам сумата
Да де. Оцет сма до фолмата тезка на буркана, сол, захар, чер пипет зърна, копър. Тедиш краставиците и наливаш вода.