Домакини 66/ Чест е не да попаднеш в рая, а да те изгонят от ада

• 62 907
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро!
Ма ко това е само за децата до 16г и до колкото знам състезания имат само по ката. Децата трябва да се поощряват, а те се радват като си "минат" изпита и тренират по-усърдно. Има 4г деца с по 4 чертички на бял колан, но в лицензната книжка няма кю Laughing Никой няма да ти каже, че детето ти не е подготвено и не може да се яви на изпит, никога няма "скъсани" - детето има желание да се яви на изпит, родителите също, плащат си 20-те кинта и се явяват. Изпитите са 2 пъти годишно. В залата има и "специални" деца - те също имат различни колани и чертички. Никой не ги спира след като се забавляват, безопасно е за тях и не пречат на другите. Всичко е забавление! Кратун много се различава от другите, защото е минал Бг школата на дисциплина и ред Laughing и тренира сам с наставник в единия ъгъл на залата да не пречи на забавата на другите Laughing Така е и в плуването, и в танците - който иска да научи нещо и да се развива му се помага индивидуално, а другите се веселят. Така е и в училището - там също децата от един клас са разделени на различни групи и учат различни неща.
Започвам деня с харчене на пари и не знам колко оцетени кърпи да си сложа на скрънзливата глава Laughing Купих храна на кучето и рибите и стартирах с 90 кинта. Сега хуквам за униформи и дано се спра на 300.....
Усмихнат ден ви желая!

# 196
  • София
Днес ви поздравявам с това

Лейди, леко с паричките, аз съм от стиснатите.
Ма ко, как е шефът, харесва ли му там?

# 197
  • при късмета
Калинче, ела да кажеш колко похарчи. Те парите са за това Joy
Вале, страхотна снимка. При шефа заваля вчера като пристигнаха, днес не знам дали ще излизат. Забавляват се в двора за сега. Големия на сестра ми като го види и се лепва за него като гербова марка, та ще си намерят занимания.
Както си и знаех, ходих за още краставички. Дано съм уцелила количеството да направя втория фикс, че да ги зарежа за сега и утре да хвана лютеницата. А колко имам да чистя и какво направих, няма да обяснявам

# 198
  • София
Привет работливи момичета от близо и далеч!
Напоследък никаква ме няма - клавиатурата ми прах захвана.
Чета ви. В темата кипи усилен труд - слагат се краставички, вари се лютеничка. Страхотни сте!
Най - вече се радвам, че при ЛЕЙДИ положението е Б.О. Браво, миличка! thumbsup
ПИСЕТО, знам, че не изпуска иглите и преждите - твори за дечицата. knit Мишока и зайчето заминаха за чужбина. Simple Smile Как е мама?
ВАЛЕНЦЕТО ни освежава с фотографии от красиви места и още по-красиви момичета. Simple Smile
СЛАВЕТО ветрее поли по незнайни земи.  travel Как ли е нейния Ванко newsm78
МА КО, миряса след като Шефа се приземи. А банските сложи ли му? Mr. Green
ВИО през месец, два пък се появи на хоризонта. Маце, що толкова лаконично? Кратка, като лято в Сибир Mr. Green
ДЖЕЙМИ, как е твоето момче? Оправи ли се ръката му? Аааа, май ще ви забраним да пипате каквито и да е уреди, както в приказката за Спящата красавица царят забрани да се ползват вретена  hahaha pironi
ПЛАМИ май се стяга за пътешествие. На добър час на студентката!
СМЪРФЧЕТО къде се затри? Май и тя пътешества по света.
МАРИЯТ, завърши ли ремонта?
След като онзи ден щерката и децата си заминаха, познайте какво правя. Ако си мислите, че виря краци на дивана - лъжете се. Събирам играчки, пера, простирам, сгъвам, прибирам. Между другото тичам до тръстиката, че и там работа за целия китайски народ.
Хайде, останете си със здраве, а аз да продължавам... wavey

# 199
Flo, от вчера съм с нови пердета в спалнята, но уви без нов латекс....

# 200
  • при късмета
Мария, радвай се на пердетата, латекса друг път. Така 2 пъти ще се радваш на нещо ново, остави си за после Joy
Фло, изобщо не мога да си помисля, че вириш краци и нищо не правиш

16 буркана с краставички са готови, ставам да замеся една кайма за кюфтета за пържене и да изчистя подовете, че у тас кокошки мога да храня поне седмица Blush

# 201
Ма ко, не искам. Искам всичко на веднъж. Ама....така е. Поне имам нов килим в холо кухнята(чакам и още един за там), но и там без така нужния латекс.

# 202
  • при късмета
Латекса е лесна работа, дори при ремонтирано. Събираш мебелите на средата на стаята, покриваш ги и си готов за 2 дни.
На старото място веднъж боядисвах спалнята около гардероба Joy Като ме прихванат лудите, сменям цвета на стаята за норматив. Тук от толкова ремонти обаче мераците ми спят Joy А и банята още не сме направили, мотахме се цяло лято

# 203
Ха здравейте! Сядам да пия кафе, че ми пуши главата LaughingLaughingLaughing Магазин да не видя барем 3 дни!!!!
Вале страхотна снимка! Точно "между два свята"!
Ма ко пиши в тефтера бе жена - толкоз кг краставички за 1 фикс, че догодина пак ще се чудиш Laughing Аз хубаво ти давам акъл, ама и аз не пиша - само се заричам, и все съм в чуденка Rage Немците не ги мисли - тях дъжд не ги плаши - със сигурност ще има забавления!
Фло Kissing Heart Благодаря ти! Точно и ясно си снела анамнезата! Laughing
Мария какви пердета сложи? Този път от първия ли паснаха?
Униформите са купени!!! Два размера е скочил юнака Laughing 280 кинта без обувки, бутонки и гуменки /тях ги взехме от аутлета/..... Спестих от вратовръзки, раница и шорти за физическо, че стават от миналата година. Не изпаднах в дива истерия, само защото се настройвах на 300 кинта Laughing обаче връщайки се ми светна лампата за горивото Sweat Smile Е - напълних резервоара и сега кръв капе от сърцето ми Sob Ще си го изкарам на мм, че отказа да отидем заедно да плаща той, а аз само да слагам в количката Smiley Когато не плащам аз - пазарувам смело и после гледам на една страна да не виждам сумата Laughing

# 204
  • при късмета
Обаче сега пък в един буркан ми е останал краставички, а нямам фикс. Може ли да съм толкова заструляна затворила съм го и съм го обърнала без течност. Направо при муните ще се изтипосам, ама друго ми е питането. Колко оцет, сол и захар трябва да сложа? Ще го кипна после без водата да покрива капачката и каквото стане. Обаче пропорции за традиционния начин изобщо не знам, някой да се яви на помощ

# 205
  • София
Оцет до резката, около чаена лъжица сол и толкова захар. 3 минути да врят

# 206
Мако водата трябва да покрива капачката, иначе съм заварявала и на обратно - буркана с капачката надолу, а водата до средата му.

# 207
  • при късмета
Мако водата трябва да покрива капачката, иначе съм заварявала и на обратно - буркана с капачката надолу, а водата до средата му.
Това е идея, ще пробвам
Вале[/b, ама само оцет ли? Не е ли някакво количество вода?

# 208
Мария какви пердета сложи? Този път от първия ли паснаха?
Лейди исторически са ми пердетата. Преди време отидох при шивач да ги шие. Изрично казах как да сложи перделъка. Е, беше обърнат. Тъй като обаче се бавим с боядисването ги бях сложила в гардероба и забравила. По някое време се сетих за тях и разших перделъка. Подготвих ги за шивач, но пак ги прибрах в гардероба. Поне бях спокойна, че една част по тях е свършена. Остава да се закарат и да им се теглят по два тигела(защото шивачката слагаше по три- и това ме дразнеше). Обаче една позната щеше да отива до Икеа и изчаках тя дами донесе от перелъка от Икеа. За мен той е идеален. Та изчаках да си получа чаканата стока и после на шивач. Накрая бяха готови, изпрах ги отново, изгладих и нямах търпение да видя как са.

# 209
  • София
Heart Eyes Да де. Оцет сма до фолмата тезка на буркана, сол, захар, чер пипет зърна, копър. Тедиш краставиците и наливаш вода.

Общи условия

Активация на акаунт