Домакини 66/ Чест е не да попаднеш в рая, а да те изгонят от ада

• 62 879
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Фолиото съвсем спокойно се отлепва и стъклото става чисто ново. ММ се занимава с реклама и всеки ден това му е работата. Няма дупчене, няма монтажно лепило, няма никакви последствия. Искаш ли, като се прибере дъщеря ми да снима нашия резултат?

# 541
Фолиото съвсем спокойно се отлепва и стъклото става чисто ново. ММ се занимава с реклама и всеки ден това му е работата. Няма дупчене, няма монтажно лепило, няма никакви последствия. Искаш ли, като се прибере дъщеря ми да снима нашия резултат?

Ако не я затруднявам, ще ми е полезно да видя какъв е резултатът! Hands V

# 542
О, резултатът е супер. От друга страна си мия прозорците без притеснение. Можеш(а ти можеш със сигурност) да си поиграеш и да ги направиш като "витражи". От някъде да прониква светлина, после малко фолио, после пак светлина и т.н. По този начин ще сложиш фолио на целия прозорец и ще се скриеш от всички етажи на блока.

# 543
А аз си мислех, че това е ефект на самото стъкло. През ум не ми е минавало, че е някакъв вид фолио. Не занимавай щерка ти със снимки, в нета разгледах достатъчно. Ще си помисля и за този вариант, ако изобщо се захвана с нещо подобно. Hug

# 544
Смърфи с тези размери ще ти е трудно да ги пренесеш щорите -3 м.....По- добре помисли за завеси ,знам ли  .Или има едни други щори вертикални, те са по тавана ,но там се дупчи.Вземи си фолио и няма да имаш проблем.Аз също ми допада много това с фолиото ама няма да се правя с лепенето и сме с венециански щори,хем ми е тъмно,хем спира лятото топлината.
Ма ко такива китки като мен нямаш,аз съм си жива джунгла.

# 545
Писе, тази дължина е навита на руло и всъщност е много компактна, но вече кометирах с ма ко, че в БГ се предлагат доста плътни материали и много вероятно няма да ми свършат работа. То така или иначе си има тънки пердета и плътни завеси, но тънките са наистина мнооого тънки, с тях или без тях, все е същото и затова ми се искаха полу-прозрачни щори. Фолиото си остава вариант, ама и аз не знам как се лепи... Ще го мисля, не е спешно хич.

# 546
  • Бургас
Лейди,браво на Тод!
Направо ни удари в земята всичките тук домакини! Heart Eyes

# 547
Добро утро!

# 548
Добро ви утро! Нас снощи приятно ни изненадаха, че багажът е дошъл. Трябва да се минат митническите процедури, но вече е тук и се надявам, че до няколко дни ще ни го докарат. И тогава ще стане мътна и кървава да се чудя къде ще го побирам и нареждам. Stuck Out Tongue Winking Eye Но не се оплаквам, най-накрая ще пия едно хубаво кафе, а не тези разтворими бъркочи. И още хиляди благинки, когато човек разполага с вещите си. Grinning

Днес чакам да ми донесат сушилнята и пак цял ден ще вися вкъщи, а навън е едно слънчице... Но да не ви заблуждава - студено си е, бррр.

# 549
Добро утро!
Има ли празнуващи?

# 550
  • София
Има, има.
ММ днес е именик, да ми е жив и здрав!
Представете си най-шоколадовата торта и.... се чувствайте почерпени! 😁

# 551
Ох, онази ли торта? Дето беше в хладилника?

# 552
  • при късмета
Добро утро!
Писе, честит имен ден! Да си здрава и усмихната!
Вале, да ти е жив и здрав именика! Посмях се вчера с теб

Вчера душа сдаде багажа и мъжа ми се хукна направо новия панел за след ремонта да взимаме. тъкмо мислех, че малко ще се кротнем, ама май пак обикаляне по магазините ни чака. А ремонта на самата баня до кога ще го отлагаме, изобщо не знам.

Доготвям си супата и хуквам, че да видя дали ще го взимаме или ще озаптя мъжа ми и ще решим проблема временно. Дайте читави хора за банята, че там е малко по специфично от обикновен ремонт и това ни е проблема да не сме направили до сега, не друго

# 553
Добър ден да са живи и здрави имениците!
Ида с почерпката.
Скрит текст:

Стига ви толкова ,че мисля за фигурите ви.
Ма ко мерси,дано решите бързо проблема с душа и намерите майстор.
Вале тортата е изкушаваща,хубаво че си ми далече.
Днес е доста студено и облачно вън.

# 554
О, Писе, и твоята тортата ме удари в сърцето! Вземам я цялата без парченето. То е за вас!

Общи условия

Активация на акаунт