Домакини 66/ Чест е не да попаднеш в рая, а да те изгонят от ада

• 62 871
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • при късмета
Не търсим майстор да сложи душа или панела, с това ще се справи мъжа ми. трябва ни за цялостния ремонт. Да се махнат старите плочки, да се премести душа, евентуално и тоалетната чиния (още не съм го измислила изцяло), да се сложат новите плочки, окачен таван за друго осветление, мазилка. С две думи цялостното, барабар с изхвърлянето на изринатото от там. Затова искам да е един, че ако викна едни да се махнат плочките и после майстора не започне и трябва да чакам, става мазало. И да продължи по-дълго от предвиденото, не е чак такъв проблем, имаме още една тоалетна, а ще се къпем при майка, но не ми се ще излишно да се разтегля във времето, че се изнервям.

# 556
Честито на празнуващите!

Багажът дойде! Искам да се гръмна...

# 557
Честито на празнуващите!
Смърфи, на теб успех с багажа Wink
Ма ко, дано скоро да си намерите човек за банята...Сестра ми сега правят правят ремонт и е някакъв ужас с тия майстори - уговарят се от сега, пък реално ще започнат работата чак след Нова година - много са заети, явно се търсят непрекъснато....

# 558
  • Бургас
Честито на празнуващите!Моят голям син май също има празник,не знам. newsm78

Смърфи,кураж за багажа!Всичко ще си дойде на мястото след твоите сръчни ръце! Heart Eyes
По този повод се сетих един виц,ама ще ти го кажа насаме! Laughing

Ма-ко,при вас е един безкраен ремонт! Laughing
Не знам как издържаш!Огън-жена!

ММ се върна от Папуа Нова Гвинея и донесе на Криста един плод,тя го изяде и сега не излиза от тоалетната.Добре,че моят подарък е купен от летището! Grinning

Ванко още е бездомен и направо ми се реве!Лошото е,че и той се депресира яко.Ох,един път да си намери жилище!

Утре и мен ме чака багаж,но мъжовия...
Покрай първата безкрайна смяна на Крис си лягам  в 8 и нямам сили! Sad

Лека нощ! Hug

# 559
Добро утро! Кашоните ме зоват... Така като гледам, ще ме зоват още поне 2-3 дни...

Но пък кафе машината е разопакована и си пия хубаво кафе с ей тоз сладур:

# 560
Смърфи, бързица си....с кафето!

# 561
Добро утро!

# 562
  • при късмета
Привет!
Смърфи, подреди ли?
Славе, как е Криста?

Вчера не намерихме това, което искаме и душа пак е временен.
Обаче успях така да се пребия, че и днес не мога да ходя. Колена, длани и едното рамо много ме болят. Особено едното коляно. Вчера не можех нито да си сгъна, нито да си изправя и двата крака, днес е само единия. Спънах се и така се утрепах, че не знам какво ще става като падне сняг. А бях с очилата, че беше вечерта.
И целия ден изобщо ми беше крив, лоша годишнина.

Мъжа ми отиде до работата нещо по нашата кола да човърка, като си дойде имаме само един перваз да сложим на балкона, вземаме една приятелка и ще го ударим на шлай пазар.

Хубав уикенд на всички Hug

# 563
  • София
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм се разписвала, но имахме малко проблеми. Приеха майка ми по спешност в Национална кардиологична болница. За радост овладяха нещата, но ...абе важното е всичко да е наред. Да ви кажа отвратена съм от това, което причиниха на здравеопазването нашите управници в годините. Във Враца- областен град, най-големия в Северозапада, почти не останаха лекари, закриха почти всички отделения...ужас.Забранила съм им на нашите вече да ходят там на лекар, ще идват в София, направо могат да си те уморят за едното нищо.
Така, дано всичко е зад гърба ни.
Айде за нейно здраве ви черпя с едни чудни кремки:
https://www.facebook.com/smilingValence/posts/2281875078708132?__xts__
  • =68.ARBO4KgyM662o8mcKUWOgJr3kBWvTxFzjYH1gaDzuFZFJfx70M8TBh7E_AEIWuuJ4mGU-ACgHDk4v87Uuvzwxn8M7IbHylz9aZ30cAmS0l51MzQNIpSvNXS0o__HD_MOZ6WYnhknxwUHBJHapn1rk4i7CvNtWpfq9pZRCvUhf0f2U3GfwgrZk_VqIqjDEnccCupzd1YvPtS1H-Yi3XbLU8TjIFyRHwHRrT6CPxKVAeNaPsCBnhUYlm-eks415J3-3xZUTdELR76wi0WUAGYMMuYho3a7KshLfDRKEE2aiu1ke4dB4HZEA6_OiK7AjpQ&__tn__=K-R

# 564
Ей, къде изчезнахте всички?
При нас вали сняг.... и натрупва... УжасТ....

Скрит текст:

Ако се появите да пием заедно кафе, обещавам да си го държа при нас. Stuck Out Tongue Winking Eye

Поне подредихме багажа, останаха разни дребни неща тук-там, но и тях ще оправим скоро.

Вале, добре, че се е разминало! Да е здрава майка ти дълги години наред!

# 565
  • при късмета
Бързо идвам, че да си го държиш при теб снега. Брррр
Това жилищни сгради ли са? Предполагам, че са и грандоманията в бившия СССР още си стои. Но пък са красиви
Вале, бързо да се възстанови майка ти! А кремките ги гледам отатък и ми текат лигите

Аз още не мога да ходя. И друг път съм падала, по-точно такава си ми е походката, но толкова дълго да ме боли никога не е било. Сутрин особено е много зле положението.

# 566
  • София
Благодаря, Смърфи и Ма ко!
Ах, каква гледка! Моля те, снимай ни сняг и снежни улици, моля!

# 567
Ей, ма ко, ще ти правим прощъпалник.Hug Ходи ли на лекар за това падане? Да не си разтегнала нещо?
Това са сгради от "онова" време, но всъщност са много красиви, особено отпред и вечер ги осветяват страхотно. Май някъде имам малко снимки, ще взема да ги потърся тези дни.

Вале - ще ти снимам, но още си вали и то доста силно и предполагам, че ще натрупа повече. Довечера ще ходим да рд и ще снимам.

ММ като отиваше на работа каза, че машините с луга са излезли и вече хвърлят сол на пътищата, а тогава тепърва започваше да натрупва.

# 568
  • при късмета
За бой съм, но не съм ходила на лекар. Мислех с ортопеда да се чуя, че и шефа още не съм водила за стелките тази година, но тази седмица имах много разкарване насам натам и не стигнах да му звънна. Капачката ме боли, не са меките тъкани. Но пък не е изключено и те да са засегнати, де. Боли ме и като го сгъвам и като го изправям, ако е сгънат. Намалява болката с времето, но сутрин направо си куцам. А по стъпала се качвам и слизам, кота този крак е прав. От начало и двата бяха на едно дередже, добре, че другия бързо мина и само синините останаха

А прощъпулника не върши работа, опитваха много пъти до сега Joy

# 569
  • Бургас
Ма-ко,какво направи,бе дете?!
Претрепа се вече!Иди на лекар,че явно не минава само! Hug

Смърфи,благородно завиждам за студа и снега.Ако ти стане много студено,руснаците вече са го измислили-яж пелмени с хрян и пий водка. Laughing

Валка,къш от тук с твоите сладки! Heart Eyes
Изкусителка подла!
Да се оправя майчето ти! PraynigГледах по новините за врачанската болница.Тъжна работа! Cry

Днес моята майка и свекървата имат и двете РД!Почерпете се с по едно довечера,че не мога да слагам картинки тук,така и не се научих.Да са здрави и да ме слушат,че много чепати и двете! Grinning

При мен нищо ново.Сега пък Ванко е болен.Днес ще ходи на лекар.Брат му каза,че има гной на сливиците.Дано му изпишат АБ,че там това го правят в краен случай,а моят си го знам как рязко се влошава.

Днес си поръчах нова чанта и палто.Ще горя в ада на чантите и палтата!Знам го! Embarassed

Чао за сега!Целувки! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт