Домакини 66/ Чест е не да попаднеш в рая, а да те изгонят от ада

• 62 854
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • при късмета
За хепатит Б ваксината е задължителна. Но за А не е, аз я слагах по препоръка на докторката, като съответно си я платихме

# 586
Привет, момичета!
Гледам темата за хепатита коментирате. Мария, дано всичко е наред при вас. И в детската градина на малечка има две болни деца, за които върви слух, че са с хепатит, но още официално няма информация. Ние с нея се гледаме вкъщи от известно време, така че не е била контактна и не се притеснявам конкретно в случая, но ми е свито сърцето като се върне какво ще се прави.
А най-добре е да се окаже фалшива тревога, че с тая психоза не знам как ще се живее.
Много съм им набрала и на "братята" роми. Гледам ги онзи ден около къщата с една каруца, събират разни боклуци и малкото дете взе от земята (буквално до кофите) парче сандвич и го заръфа. Пред погледа на родителите си. Луда работа.
Отивам да правя тиквеник, че като ви прочетох рецептите и ми се дояде.
Хубав ден!

# 587
Софи, при нас май няма да се окаже хепатит. А дано!
Спечелила съм награда от сайта. Двуседмичен престой в частна детска градина/център. Чакам да ми потвърдят дали мога да преотстъпя наградата си. Искаш ли я? Някъде в Младост 3 е.

# 588
Не пък нямаме парно и топла вода, слизам да се разправям с портиера защо. Аман от глупости!

Утре с гости,, агайн. Та, днес купувах месо, утре в умната тенджера и готово! Дайте идея за десерт!

# 589
Смърфи, крем карамел, или им направи козунак с едно втасване на Лабрекс. Тирамису, печена тиква.

# 590
Като каза тирамису, май бишкоти досега не съм виждала... Не може да няма, нали? (чешеш се главата емотикон). Да, или крем карамел или печена тиква, а защо не 2 в 1?

# 591
Направи нещо днес, за да си по- свободна утре. Марчева има една супер дупер френска рецепта за крем карамел.

Намерих я.
 https://recepti.gotvach.bg/r-78120-%D0%9A%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%B … D0%BC%D0%B5%D0%BB

# 592
Ей, на Марчето всички рецепти са супер! Сега ще го направя, имам всичко без ваниловата шушулка, но пък разполагам с хубав ванилов екстракт. Все ще стане.

Имало голяма авария на близка улица и ние сме били едни от печелившите... Обещали да го пуснат до полунощ, но като знам къде се намираме, ама хич не ми се вярва... Аман!

# 593
Софи, при нас май няма да се окаже хепатит. А дано!
Спечелила съм награда от сайта. Двуседмичен престой в частна детска градина/център. Чакам да ми потвърдят дали мога да преотстъпя наградата си. Искаш ли я? Някъде в Младост 3 е.
Радвам се, че хепатитът ви се е разминал. Дано!  И благодаря за предложението! Blush Много мило, но Младост 3 е доста далече от нас и няма да мога да се възползвам. Пък сега нали и застудява. Ще се гледаме двете на приливи и отливи вкъщи.

# 594
Добро утро!

Поизчезнах малко, но се наложи да вземам решения от здравословен характер и докато ги взема окончателно и убедено си докарах една малка депресийка... ама мина и замина! Естествено - какво прави една жена, като незнае какво да прави?????? - сменя си прическата LaughingLaughingLaughingLaughing Сега съм се барнала така

обаче мм категорично отказва да се издокара като Леонардо LaughingLaughingLaughing
Прочетох, че при вас е имало и неволи, и радости - дано всичко неприятно е зад гърба ви Kissing Heart
Сега насочвам мислите си към рд на Кратун, че след това се почват и Коледните приготовления.
Този понеделник по готварство трябваше всеки да приготви каквото иска - Кратун, като любител на шоколада прави това
https://andychef.ru/recipes/over-chocolate/
Горещо ги препоръчвам - на нас ни излизат 8 бройки/достатъчно, за да не се прекалява/ и наистина са супер ефектни и вкусни.
Любител съм на този сайт!!!!
За рд си ден Тодорака си поръча тази торта
https://andychef.ru/recipes/tri-choco/
а пък аз трябва да измисля останалото меню...
Усмихнат ден ви желая!

# 595
Калинка, надявам се си оставила лошите мисли зад гърба и нещата да се наредят! С теб всичко е наред, нали?Kissing Heart

Иначе направо ме ковна с тоз руски сайт, тъкмо да упражнявам езика, хаха.
Прическата е много хубава. Все повече и аз се оглеждам за нещо по-късо, ама с моята кошница от полу-къдрава, полу-вълниста коса, нищо засега не става.

Вземем си от кафето, точно такова, като от снимката го харесвам и бягам в кухнята, че работа ме чака.

# 596
  • София
Лейди, надявам се здравословно всичко да е наред вече, нали?
Сега ще погледна рецептите ти, а междувременно ви черпя със снощното си изпълнение:

# 597
Смърфи много харесвам сайта - правила съм доста от нещата и солени, и сладки. Тази е любима торта - точно лесно, бързо, вкусно, ефектно!
https://andychef.ru/recipes/choco-123/
Аз съм добре, но трябваше да реша дали да продължа с химическата "кастрация" или да премахнат яйчниците.... Толкова се надявах да вляза в естествена менопауза, ама не ми се получи..... То не било концерт по желание LaughingLaughingLaughing
Пуснаха ли ви парното? Четох в бг новините, че имало протести в различни украински градове точно за спряно парно.
Вале какво е това изкушение????

# 598
  • София
Целувчици...с шоколад. охх, а някои шоколадът само го миришем.
Лейди, каквото-такова, важното е да се подсигурят да няма бъдещи проблеми. Прегръдки!

# 599
А, отдавна е пуснато при нас по принцип. Вчера имаше авария на съседна улица и нямаше цял следобед. Копали нещо и скъсали тръба. Сега е ок. Ние сме на центъра на Киев, съвсем близко до Президенството, Върховната Рада и Мин.съвет, та дано не си и помислят да го спират...Wink
Но като цяло в страната има много бедни хора и бедни райони, въпреки че самата държава е богата на суровини и благини.

Вале, това на целувки ми приличат. А аз много обичам. Веднага си вземам.

Общи условия

Активация на акаунт