Калинче, вече няма да изчезваш. Онзи ден си помислих, че е по някаква подобна причина. За какво сме тук? На някой като му е криво, да си каже.
Важното е да си добре. Честита прическа, със здраве да си я носиш.И аз съм решила пак да си направя бретон, да видим кога ще се надигна на фризьор. Като се офъкам сама, ще ида, няма да е за първи път

Значииии, изобщо няма да ви обръщам внимание какво сте сготвили. Не съм готвила от онзи ден, вчера го доядохме, а довечера с мъжа ми сме на пържени яйца. За толкова имам време. От вчера преобличам гардероба в спалнята с мебелно фолио. Добре ми се получи, обаче много време ми отне. Сега довърших и последните 2 вратички, че мъжа ми като си дойде снощи ми ги свали, не се справих с винтовете с отвертката.
На Валето целувките и отатък ги гледам. Ти продължавай само да миришеш шоколада, пък го пращай насам

Смърфи, при вас ако няма отопление по-дълго време направо не знам. Втриса ме като си помисля само
Снабдих шефа и единия племеник с подаръци покрай намалението в комсед, и това отметнах на половина.
Ще отивам да оБезвредя бомабата, която е паднала в спалнята и да събирам багаж на шефа, че снощи ме уведомиха, че и този уикенд щял да е при баба си.
Иначе хората са ни посигурили и с климатици и подово, но изобщо не си представям как ще се топлим само с тях на -20, като стане.
нали ви чета .