Домакини 66/ Чест е не да попаднеш в рая, а да те изгонят от ада

• 62 653
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • при късмета
Смърфи, стискам палци за полетите! Весело изкарване и за снимки си знаеш
Писе, лятото още не е дошло, ти на коледна вълнА Joy
Фло, казали са ти вече момичетата, има фикс за туршии, с него правя краставички, поради невъзможност да стерилизирам буркани. Стават по-нетрайни обаче от направени по традиционния начин, но при нас не се и задържат.
И салата правя, много е бързо с него. Нарязвам всичко на дребно като за салата, примерно зеле, моркови, карфиол и червена чушка (най-често това слагам), слагам всичко в бурканите, заливам го с врелия фикс и затварям. Не си играя после като вадя да режа, като от туршия.
Валето и Калинка да оставят децата да поспят.
Мария, хареса ми рецептата ти, ще я пробвам
Ходих до другия край на София, че с мъжа ми да дадем разрешение на майка да изведе шефа от страната. На връщане си взех малко чушки и започвам да пека по малко да спретна лютеница.
И за телевизора се обадиха, довечера ще ходим да го вземем

Последна редакция: вт, 21 авг 2018, 17:53 от ма ко

# 121
.... Все да питам и забравям-SOFIA новичка ли е или си е сменила ника? Simple Smile
Фло, наскоро се пристраших да се присъединя към вашата групичка  Blush
Писе, чудесен Рудолф! Адмирации!
Смърфи, лек полет и само положителни емоции!

И аз отчитам няколко дузини буркани с домати за готвене. То у нас само това се прави като зимнина. Вино ММ купува на едро от Старосел, ракията му я дават познати, туршията - от пазарите в София и така я караме.

# 122

Писе, лятото още не е дошло, ти на коледна вълнА Joy

Ма ко първо че по Коледа не смогваме с играчките за групата,а така се и разхлаждам в жегите. Grinning
Утре ще правя мармалад с тия сини сливи ,ама или хлебопекарната или във фурната .

# 123
  • гр.Варна
    Писее искам го тоя убавец Рудолф. Казвай колко и го давай насам Варненски елен да става

# 124
  • София
Вечерен привет!
Прибрах се от тръстиката, освирепяла като ламята Спаска... от глад. Похапнах, сега мога да си говоря с вас.
Днес повече зъби извадих, отколкото да съм направила. Много спорен ден беше Mr. Green Аз съм обратна на селското стопанство - първо вадя, после сАдя hahaha thumbsup
Благодаря за разясненията, относно краставичките. Може и да пробвам Wink
ПЛАМИ, грабвай Рудолф - страхотни са тези плетени играчки. А и ПИСЕНЦЕТО ги прави много хубави.
ПИСЕ, днес внучките искаха да ти се обадим, за да ти благодарят, но беше след 14.00 и не знаех дали не почиваш. Ще се обадим-изненадаха ме с желанието си. Без комплименти - голям си майстор! Hug
СОФИА, тогава, добре дошла welcome. Попаднала си в добра компания lalalala
ЛЕЙДИ, ВАЛЕНЦЕ, МА КО, МАРИАТ,  Hug Hug Hug Hug

# 125
О, и аз много харесах Рудолф!
Фло, сега заслужена почивка. А утре никакво вадене на зъби!

# 126
  • гр.Варна
О, и аз много харесах Рудолф!

Хахаха аз първа си го заплюх. Сериозно го искам тоя сладур

# 127
Добър ден,днес съм са сладко от сини сливи,мармалад с ябълки и сливи + шиене на втория Рудолф.
Благодаря ви момичета,че харесвате играчките.Но знаете че те се продават благотворително и паричките отиват по сметките на дечица.
Фло чакам да се обадиш.Аз днес съм зарязала и телефон ,и нет.
Плами ето страничката с албуми.
Пиши ако искаш там съобщение ,защото едно че се води отчет и платежните се събират,второ да си е по правилата.Обаче моля те изчакай ме до другата седмица.Не е довършен,иска муцунка,но утре ми е натоварено.
Ще ви моля за стиснати палци утре....

# 128
Стискам, Писе!

# 129
Имам да наваксвам 9 страници, то този месец нещо не съм в час ( като се има предвид, че е ваканция ) много натоварен се оказа.
Документите за къщата на 50 процента готови.
Докато ги оправяхме мъжа ми си сряза сухожилие на ръката , та операция и болници... празниците са такива, сега ще я пази поне месец.
 В къщи момчетата са все във война ( за компютър, за игра на която да се играе, за това кой коя топка е скрил) , големия пише домашни поне по 3 часа  ( в последния момент разбира се ) дребния отказва да пише и смята , но няма избор като всички пишат ще не ще и той взима книгата.
.
Ще ви моля за стиснати палци утре....
С теб съм !

Последна редакция: ср, 22 авг 2018, 22:00 от J_M_M

# 130
  • София
Оооо, ДЖЕЙМИ, хубаво, че се появи. Дано лошото по-бързо отмине. spoko
ПИСЕНЦЕ, стискам всички палци! fingerscrossed
Лека и спокойна нощ! wavey

# 131
Писе, късмет утре! Flowers Four Leaf Clover
Джейми, бързо оздравяване!

# 132
Джейми, как три часа решаване на задачи по време на ваканция?
Добро утро!

# 133
Добро утро !
Благодаря Ви, той казва че се чувства добре , даже посяга да прави неща с ръката, които  според мен я натоварват.
Джейми, как три часа решаване на задачи по време на ваканция?
Добро утро!
Ами малко му е, като спа цяло лято, аз приказвах ама кой да чуе, то има да прави по 3 теста ( засича си 40 мин на тест ), после по един по БЕЛ и един преразказ и то са си даже повече, а можеше на ден да прави по тест и по преразказ и щеше за месец да е свършил.
До другия четвъртък е готов, след това има домашна по история и география ( тя е един вид преговор) и то ще съм започнала вече  работа и няма да мога да наглежда та последната седмица ще е ваканция.

# 134
И аз карам синчето да решава задачи(едно недовършено помагало за 3 клас), преди това изчете доста от книгите от списъка и толкоз. Щерката въобще не си е дала зор. Едвам я бутам да чете, но май само стихотворенията е изчела. Сега ще е 7 клас. Матури ме чакат мен. И четвърти и седми клас....

Общи условия

Активация на акаунт