Китен - Хотел Грийн Парк!

• 33 673
  • 261
  •   1
Отговори
# 135
И аз с приятелката ми ще бъда там след 20.08:)

# 136
  • СОФИЯ
И все пак някой от летуващите в момента няма ли да каже каква е обстановката в Китен след бурята? Повечето казаха, че ще пишат от хотела.

Интернетът в хотела е 5 лв. на час!

# 137
еми 5-5 какво да се прави, за да си взема дозата форум съм готова да платя

# 138
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
А пък моята дъщеря има навик да пише от мое име и то с правописни грешки Crossing ArmsРадвайте се докато децата ви не ви изземват инициативата.Ние ще бъдем в "Грийн парк" от 25.08. до 01.09.Моите деца са малко по-големички , но ще ми бъде приятно да се запознаем там с мамите ,които ще са по същото време.Аз отдавна следя с интерес форума,но едва наскоро се престраших да се регистрирам.Мисля,че ще намерим допирни точки,а и с нас ще бъдат кумовете ни с 1 малка моторетка на 2 години.Мисля,че лесно ще ни познаете-една своенравна кандидат-тинейджърка и един много щур и вечно мърморещ млад господин и едни изтерзани майка и баща около тях. Laughing  smile3515 smile3511

# 139
  • Sofia
И все пак някой от летуващите в момента няма ли да каже каква е обстановката в Китен след бурята? Повечето казаха, че ще пишат от хотела.

Интернетът в хотела е 5 лв. на час!
Струва ми се невъзможно.В Слънчев бряг е 5лв,но в Китен-абсурд.Дори и в хотела да е скъпо,в самия Китен е не повече от 2лв.Миналата година в Поморие беше 1 лв

# 140
момичета, вчера говотих с една позната, изкарала е 20 дена на китен в хотел Green Park . Каза че хотела е страхотен и за деца е перфектно. Но за съжаление има и -но.... Значи сточетата за хранене в хотела били някакви на бертони и много фалшиви. Втората вечер от престоя им техния син на година и половина паднал докато го хранили и си одарил главичката отзад. Та трябвало да ходят в Бургас в Бърза помощ за снимки, слава богу всичко било наред, но малкия много се изплашил и плакал 3 часа без да спре. Те се оплакали на управителя на хотела, а той само много съжалявал и се извинявал и толко. Докато били там паднали още две , три бебета като тяхното. Та нейния апел към всички мами е - внимавайте с тези столчета, че са много опасни. Иначе като цяло нямало забележки по хотела , всичко било перфектно
Пожелавам на всички приятна почивка и без инциденти като този  Hug

# 141
На мен току що ми се обадиха и независимо, че вчера бе потвърдена резервацията, хотелът е изпратил писмено уведомление, че няма места от 20.08:(.....най-рано мога да отида от 25.08:(......някой ще има ли там след тази дата?

# 142
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
ами и ние ще сме там от 25 август.Надявам се!!!Защото по отношение на резервациите нещо не ми изглеждат много стабилни нещата.Макар,че сме капарирали 1 апартамент и 1 стая преди 3 седмици , няма да се учудя ако ми извъртят някой номер с апартамента при доплащането или недай си боже когато отидем.Явно апартаментите са кът.
Странно ми се видя при резервацията се обадих в няколко агенции и в хотела включително и получих различна информация има ли свободни ап.в този период и колко точно струва инклузива за 2 възрастни + 2 деца под 12 години в него.Първо казаха в хотела-130 лв.После девойката се замисли  Thinking и каза , че всъщност за едното дете ще трябва да прибавим още 50 % от цената за 1 възрастен.Което мен не ме устрои.Като звъннах в едната агенция ми казаха-130 лв+10 лв на ден за 1 дете.Прозвуча ми по-добре.В другата агенция пък ми казаха,че това е цената на апартамента и щом можем да се поберем в него,значи се побираме и в цената.Помолих служителката да провери инфото и да ми потвърди,че има апартамент свободен и че това е цената и тя се обади след час да ми потвърди.Естествено резервирах при тях.И си платих капарото.Но нещо ме гложди отвътре,че на ордера не пише изрично , че е за апартамент и се притеснявам да не се окаже после,че изведнъж са свършили апартаментите и да ми пробутат стая или че цената не е същата.Докато си хвана ваучера в ръката май няма да се успокоя.Вие имахте ли разнопосочна информация,когато правихте резервацията.Моля,успокойте ме за да не тръпна чааак до края на август.Много далече ми се вижда. Praynig

# 143
  • София
Една приятелка се върна от Китен /в друг хотел/ в неделя. Положението на плажа Атлиман било трагично.
Другата неприятна вест - рояци от комари из града.
Очертава се да си стоим около басейна.
Не мога да си представя да се нормализират нещата до края на сезона.
Дано се включи някоя от почивалите там мами.

# 144
ако комарите са достатъчно големи, ще ги ловим и ще правим барбекю - комарски бутчета на скара

# 145
ако комарите са достатъчно големи, ще ги ловим и ще правим барбекю - комарски бутчета на скара
То това може да е включено в ол инклузива Mr. Green

# 146
Айде да мислим начин как да познаем, ние на 25ти август идваме и ще се радваме да се запознаем.......със снимки според мен трудно ще се познаем, но може да опитаме........друг вариант е един да се престраши и да си даде телефона на ЛС и после той ще събира хората там, например ще организира среща в даден час на входа на хотела.....аз съм готов да си дам телефона, но идвам по-късно от повечето и не съм много подходящ......дайте и вие някакви предложения:)

# 147
  • Sofia
Тумбата май на 16-ти  ще пристига основно като гледам.После лесно ще ги познаем.

# 148
Ами хайде да направим актулен списък с начална и крайна дата и всеки, който желае може да изпрати телефона си на тези, с които се засича.
Аз пристигам, живот и здраве, на 20 и ще остана до 29 Август. Ще бъда с момиченце на 4 години и половина и не е сигурно все още дали ще бъда с момченце на годинка.
Очаквам телефоните ви.

# 149
  • Sofia
Ние с Самсара се познаваме,така че няма проблем.ще я посрещнем Hug

Общи условия

Активация на акаунт