Отговори
# 150
Punita, нямам думи  ooooh!
Ужасно съжалявам  Sad Sad Sad

Бъди много силна заради Яворчо, Прегръщам те

охх, защо се случват такива неща не знам......рядко имам време да чета и когато намеря такова, докато ви изчета и реша да отговора и се случва нещо ужасно

Моля се това да бъде последното  Praynig  Успех на всички

# 151
Не те познавам, Пунита и не знам какво мога да кажа в случая. Много е тъжно, но ти бъди смела и гледай напред...
Ако можем с нещо да сме полезни - пиши ни

# 152
Punita много съжалявам за малкото ангелче.  Cry Cry Cry Надявах се толкова много да успее да се пребори. Бъди силна заради Яворчо.

# 153
Punita приеми и моите съболезнования.Пожелавам ти много сили за да продължиш напред и нека Яворчо ти донесе много топлина и радост в сърцето.  Two Hearts

# 154
Punita моите съболезнования!  Cry  Cry  Cry
Сега трябва да бъдеш по силна от всякога! Прегръщам те!

# 155
Punita ужасно съжелявам.
Бъди силна заради Яворчо,той има нужда от теб.
Ще се моля за твоето ангелче

# 156
  • В ЛЮтеницата
Punita искрени съболезнования за малкото ангелче.
Много късмет и здраве на малкия Явор! Бъди силна и заради него!

# 157
Аз съм чувала от мами, които са раждали с епидурална, че пак си усещаш контракциите и напъните, но просто болката изчезва.

П.П. Я пак мамите с опит да кажат  Wink
И сестра ми каза същото, но въпреки това аз още не съм навита за упойка. Първото си дете го родих без упойка и много ми се иска и сега да е така.

# 158
Пунита, много съжалявам за случилото се. Друго няма да пиша, защото ще бъде излишно.
Много съжалявам, че първо пуснах предишния постинг, но започнах да чета от предишното ми писане. Друг път ще бъда по-съобразителна.

# 159
Punita mnogo sagelqvam mila nqmam dumi Cry taka ma4no mi stana trqbva da bade6 silna i da se radva6 na drugiq sladur .Za men ni6to novo Val e pisala az taka se qdosax #Cussing out 4e nemogax da si go vidq no 6te 4akam do srqda ina4e nqmax net.Leka ve4er na vsi4ki.

# 160
Аз също разбрах, че упойката в Света София е безплатна, но... в една стара темичка от форума прочетох, че понякога се скатавали и не ти слагали.  Знам ли  newsm78 Вече станах луда калинка от четене на инфо.

Вчера ходихме на ехограф най-после и се оказа, че бебето се е обърнало главично (това трябва да е заради търкането на пода на четири крака ) и му е пораснала пишка. Та вместо принцеса, май ще имаме принц (добре, че съм купила само 2 розови гащеризончета Rolling Eyes). Бъдещият татко почервеня от кеф, за малко да си удари дупето в тавана... Пък аз посрещнах новината със смесени чувства, бях се настроила за дъщеричка-кукличка, а и докторът до миналия месец се кълнеше, че 100% е женичка, и сега се почувствах сякаш някой ми е сменил бебето в корема  Embarassed
Иначе след като 10 минути разглеждахме и обсъждахме внушителните мъжки атрибути на бебето, докторът благоволи да погледне и другите органи, каза че всичко е в норма, а килограмите са 2 и 60 грама. Имаме още да дебелеем през следващите 2 месеца.

Аз хич не съм предубедена към упойките и съм решила, ако не изникне нещо непредвидено, да си искам епидурална. А пък привържениците на естественото раждане искам да ги питам защо и като ходят на зъболекар да им вади зъб не отказват упойката  Wink

Приятен ден от мен, пазете коремчетата  Hug

# 161
  • Sofia
Да ви се похваля - ремонтът в апартаментът приключи!!!! Grinning Grinning Grinning Остава да оправят мазето и да свалим всички неща, които ми се мотаят. По-важното е, че майсторите вече няма да идват в ап. В момента е ужас - два пръста прах навсякъде, боклуци, напръскано с боя тук-там, а бе въобще - красота. Най-хубавото обаче е ...стаята на бебка. Стана приказна. Кdто намеря къде е фотоапарата ще снимам и ще покажа. Все още няма мебели, но стените за чудни. Като ги гледам ми става едно миличко.
Две от стените са с различни тапети, а останалите две-боядисани в зелено. С таткото решихме зелено, защото розовото е много сладникаво, пък и не се знае дали няма да има изненади.
Хайде стига съм се хвалила и превъзнасяла, че стана много дълго.

На всички мами пожелавам хубаво време за разходки и приятен ден! Аз отивам да поработя малко.

# 162
  • В ЛЮтеницата
Момичета Юлките започнаха да раждат!!! А ние сме следващите!
Кога мина това време? Аз съм в паника за раждането- упойки, операции, възстановяване, захранване и т.н., но бебка вече толкова ми тежи и съм нетърпелива да я видя, че мисля, че ще настъпи момент, в който няма да ме интересува начина по който ще раждам. Поне така се успокоявам Laughing!
Извинявайте за глупавия въпрос, но не ми е ясно  Embarassed - нали ми е за първи път - багажа в болницата къде стои, докато сме в предродилна, родилна или както в моя случай евентуално в операционната? Най-вече как си носите телефона с вас  Thinking?
Blueeye@  не се ядосвай на нас хормонално разстроените preggo! Справяш се чудесно и сме ти много благодарни и всички ти пожелаваме страхотно време за страхотно парти!
Днес мъжете са си в къщи и все още не вали, така че радвайте се на живота!

# 163
момичета, моят щастлив ден мина!
и беше много хубаво и спокойно и както го направихме в тесен кръг съм много доволна! иначе премеждия безкарай - родителите замалко да не дойдат навреме, че им паднал акумулатора като спрели да хапнат по пътя! хубавата кола, с която щяхме да бъдем - нещо се провали и бяхме с една по-старичка Simple Smile и още кво ли не! добре, че не беше голяма сватба, че щяхме да шашнем гостите!
и така, можете да видите снимки в албумчето!
за отчета съм 31г.с. +12кг! всички изследвания са ок, но доста взе да ме наболява кръста и да се будя рано, като вас! явно е нормално - важно е бебчетата да са наред!
това е от мен, целувки на тумбачетата!

# 164
  • у нас
 ЧЕСТИТО НА alexsb

Пожелавам ти щастлив семеен живот,изпълнен с много разбирателство и любов,а през Август най-сладкия семеен подарък.

Много сте сладки с бъдещия татко,снимките са страхотни и тоалета ти е мноооого свеж.Пу,пу,пу да не ви урочасам-много сте хубави.

Общи условия

Активация на акаунт