Отговори
# 165
Честито alexsb!
Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот и много бебета!

Tada  Tada  Tada

# 166
  • София
Честито и горчиво на  alexsb! Не казвай, че щастливият ви ден е минал - тепърва предстоят мноогооо такива!!!  Hug Дълъг и безоблачен семеен живот!!!   bouquet
Сега остана Blueeye@ да се бракува  Mr. Green М/у другото - поздравления за снимката "мама, тати и аз" - страхотна идея  Peace И също благодарности за чудесно оформените темички!   bouquet
Eliona , браво за ремонта! Исках и аз да довършим започнато, но ще посрещнем бебо със стария хол  Tired
honey , честит ви принц! И нашия татко много се зарадва на вестта за мъжка рожба, но ми обеща и женска  Mr. Green
ROZI24 , тъпо се е получило наистина, но не се ядосвай. Странно ми е, че и по "белите" страни се случват такива работи  newsm78
М/у другото - явно сте се разменили на ЛС телефоните. Май идеята беше на вал-стеф , вижда ми се добра - тъкмо ако някоя "изчезне" няма да мислим и чудим къде и какво става с нея.  Peace
Ох, прекалих, съжалявам!   bouquet Хубав уикенд!

# 167
Здравейте момичета,

Alexsb, много сте красиви и стархотно изглеждате.  Simple Smile Hug Пожелавам ви щастлив, дълъг и изпълнен с много любов семеен живот.  Heart Eyes Heart Eyes
 Blueeye, наистина много ти благодарим, че така добре се грижиш за оформлението на старничката ни. Страхотно се справяш, не се ядосвай.
Пожелавам ти слънчево време за твоята сватба и да изкараш един прекрасен и незабравим сватбен ден.  Heart Eyes Heart Eyes

Нашия татко прави ремонт днеска, циклят и лакират паркета в новия апартамент, където ще се пренесем в най-скоро време да живеем и аз съм сама в момента и ми е много скучно

# 168
  • София
Искам да окуража Пунита първо, но думите не ми стигат и ще е неуместно каквото и да напиша! Страшно ми е мъчно за малкото човече!
Иначе много ми тежи вече, днес излязохме за малко, искахме да видим една кошарка-люлка, и не само я нямаше в магазина, но и мен така ме заболя кръстта и корема, че ме досрамя чак! Все едно съм участвала в маратон!Вече за нищо не ставам май.......
Стискам палци на всички ни да стигнем успешно края и да си пишем после за нашите красиви и гениални бебоци!   bouquet

# 169
Горчиво за младото семейство!
alexsb, пожелавам ви щастлив семеен живот изпълнен с мнооого любов и мноооого бебешорчета първото, от което да гушкате август

# 170
Здравейте и от мен.
Честито на младоженците Two HeartsПожелавам им много txtlovesи щастлив семеен живот,и много  бебчета lovekiss

# 171
  • Sofia
ЧЕСТИТО, ALEXSB!!!!!!!!
ЖЕЛАЯ ВИ ДЪЛЪГ, ЩАСТЛИВ И ХАРМОНИЧЕН СЕМЕЕН ЖИВОТ!!!! НАЙ-ХУБАВИЯТ И ЖЕЛАН ПОДАРЪК ДА ВИ СТОПЛИ СЪРЦАТА ПРЕЗ АВГУСТ!
[/b][/size][/color][/color][/img]
 married married married

Blueeye, специално съм поръчала хубаво време за 17-ти.

Момичета, как ги слагате тези хубави картинки на пожеланията?

# 172
Zdraveite!Da i tuk se slu4vat po nqkoi pat sta4ki vav bolnicite,u4ili6tata no pone ne sa korunpirani ne vzemat pari nikoga,i vsi4ko ti e bez pari dori i  pampersite,mlqkoto v bolnicata i za upoika ne ti vzemat ni6to vapreki 4e ne sam rabotila nikoga a i nqmam dokumenti.Edin tatko zanesal edna kutiq bonboni i go gledali kato izvanzemni,az kadeto 6te ragdam e golqma bolnica no tuk stanaxa mnogo emigranti a vsqka vtora gena e bremena stra6no mnogo bebeta ima tuk.ALEXSB 4estit semeen givot i samo xubavi momenti smile3525 prez avgust edin sladak bebok [smilie=smile3504.gif]Tova e mami priqten uikend newsm10

# 173
ЧЕСТИТО НА ALEKSB!!! МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ ПРЕЗ СЪВМЕСТНИЯ ВИ ЖИВОТ! ЕДНО СЛАДКО БЕБЧЕ ДА ВИ ЗАРАДВА ПРЕЗ АВГУСТ! txtloves luvbed family4

Lorexa  съгласна съм за срещичка тези дни. Да кажем в сряда 14.06 около 11 ч. И ако някой друг реши да се присъедини към нас да пише. Само трябва да решим и къде ще се срешнем. newsm78

# 174
Честито на Alexsb !!!  baloni Много , много щастие и най- хубавия подарък през август !!!

# 175
  • В ЛЮтеницата
Alexsb, желая ти дълъг и щастлив семеен живот, и най сладурския бебок през август! Flowers Bouquet

# 176
  • у дома
Здравейте мами  Hug

honey, честито пишле  baby_neutral
(нещо имат проблем със сайта  Rolling Eyes защото не ми позволява да променям първия пост. при първа възможност ще добавя новите данни на всички Simple Smile )
Eliona, браво за ремонта  Peace ние все още имаме работа, но сега други неща са на преден план  Wink
aleksb, честито  нека това да е бил първия щастлив ден от многото които предстоят тепърва    bouquet
бях страшно щастлива, че имаше слънчице на 9-ти и нито капка дъжд  Laughing дори и с Надя това коментирахме Wink (в същия ден минах за да си взема тоалета Wink като едно буренце съм   Mr. Green )
Kaili, Pouh, Pepper, tedi79, VesiG, Eliona,
Благодаря Ви за Слънцето, което сте поръчали за 17-ти Благодаря на всички мами за хубавите думи  
Днес беше пазарен ден за нас и кумовете newsm71 донапазарувахме основни неща, поръчахме торта, уточнихме план-програмата за 17-ти  аз вече съм отпуска, две седмици преди да излезна в болнични. надявам се да успея да си отпочина и наспя  като видя големите си сенки под очите, лошо ми става
Целувки и погалете коремчетата от нас  

# 177
  • Някъде там...
Съжалявам punita.Бъди силна и знай че всичко ще се оправи.
Честито на булката. Щастлив семеен живот и едно сладко бебче през август.

Lorexa , Kaili и аз мога да дойда на срещата само , че ако е следобед  след 13,14 часа. Както решите, ще се постарая да дойда все пак.

# 178
  • София
Alexsb, честито!   bouquetЖелая ви дълъг семеен живот, изпълнен с много любов, щастие и усмивки и прекрасно бебе през август!
P.S Много сте хубави. newsm10

# 179
Здравейте, напоследък нямах време да чета форума редовно и след като прчетох за бебчето на Пунита много се разстроих.
Мила Пунита бъди силна и нека другото ти момченце порасте силен и здрав мъж  и много да те радва.
Пожелавам щастлив семеен живот на младоженците!
Еми, при теб шийката е супер. Аз имам скъсяване и вече разкритие 1 см. От тук нататък трябва само да лежа и  да  удържа да родя колкото може по-късно. При мен е сигурно, че до август няма да стигна, но се моля бебчетата да не бързат поне до средата на юли.
Лорекса, знам че ти имаше подобни проблеми...как са нещата и как удържаш положението?
успех на всички и пожелавам  повече никакви лоши новини да не се чуват при августовските мами!

Общи условия

Активация на акаунт