Юлчета 2018 - тема 1

• 54 250
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте ,мами искам да ви споделя нещо с риск някоя мама да ме осъди минаха 5 месеца долу горе от както родих,а днес разбрах че ще си имам друго бебче 😢😢😢плача, но от радост.Началото на септеври съм на преглед понеже тук лекарите почиват до края на август.Надявам се вашите бебчовци да са добре ❤❤❤💋💋💋

# 106
Честитооо!!! Стискаме палци всичко да е наред този път и да не ни забравиш..Дръж ни в течение как вървят нещата HeartHeart

# 107
Честито Наталия.Бог да е с теб.Пожелавам ти всичко най-добро.

# 108
  • София
Наталия, дано Бог е с вас този път и да се роди здраво и щастливо бебе! Много се радвам за теб!

# 109
Наталия, честито, прекрасна новина!

Аз от събота съм с бебе и куче, и ми идва малко в повече:frowning1: Надявам се да свикна, но ми е много тъжно, че не мога да обръщам толкова внимание на кучето и само рева. Глупости разни. За сега гледам да свърша колкото може повече странични неща докато майка ми е тук и помага. Очаквам “почивката” другата седмица с нетърпение и се чудя как ще се натоварим и лошо ми става като си помисля за багажа, който трябва да събера и лошо ми става.

# 110
Наталия, прекрасна новина! 😌
Наплачи се, миличка и после се усмихни. УсПех ви желая и Бог да е с вас! ❤❤❤

# 111
Момичета,вашите бебчета кривят ли си погледа.Моята понякога такя ги събира очите в ъглите,все едно си гледа носа.

# 112
Майчета случва ли ви се да замирише акото малко по-кофти, това от храна ли е, не мога да преценя?  Забелязах, че когато се напъва явно има дискомфорт защото мрънка и маха с ръчички и крачета и после като пръцне на секундата заспива!

# 113
Наталия, честито! Дано всичко бъде наред и имаш лека и безпроблемна бременност.
Долу, влияе се от храната.

# 114
Наталия, прекрасна новина. Нека всичко моне по мед и масло и много ще ти стискаме палци и ще те мислим!

# 115
Честито за прекрасната новина! Simple Smile Heartpulse

# 116
  • Варна
Наталия, знаех си ! Настръхнах като прочетох ! Много се радвам !

Карамлека, криви погледа и моята, защото се опитва да фокусира или пък като й е много близко нещо.

# 117
Честито, Наталия! Стискам палци този път всичко да мине леко и безпроблемно и да гушкаш пухкаво бебе на финала Heart

# 118
Момичета,вашите бебчета кривят ли си погледа.Моята понякога такя ги събира очите в ъглите,все едно си гледа носа.

Когато беше на 20 дни посетихме очен лекар . Попитах същото тъй като и аз го бях забелязала , отговора беше , че до годинката е нормално всяко оче да си има “свое мнение” и няма нищо притеснително Simple Smile

# 119
  • София
Честито Натали, бог да е с вас!
Моята бебка от 2 дни иска или да цоца или да я разнасям в слинга, толкова съм схваната вече, имам нужда от масаааж...

Общи условия

Активация на акаунт