Моят Бог да пази близките ми и мен от толкова тясно отдаване на религиозни течения.Защото принципът им е същият с други и то опасни неща.

Ти също, аз също, католиците, православните, протестантите, мюсулманите, будистите, хиндуистите, нюейджърите ( особено те), окултистите, езотериците...всеки, абсолютно всеки си брани вижданията и си ги защитава със зъби и нокти. Явно така сме устроени! И всеки един си мисли, че неговото си е най-правилно. 
Ти също, аз също, католиците, православните, протестантите, мюсулманите, будистите, хиндуистите, нюейджърите ( особено те), окултистите, езотериците...всеки, абсолютно всеки си брани вижданията и си ги защитава със зъби и нокти. Явно така сме устроени! И всеки един си мисли, че неговото си е най-правилно. 
Разбирам, не знаеш как да изучаваш Библията и вероятно не знаеш, че Исус главно говори с притчи. Защо просто не прочетеш цялата глава, където пише за това и не си направиш изводите? Не е ли логично, човек преди да даде някакво заключение, да разучи въпроса? Абсолютно всяко нещо на този свят търпи изучаване! Който не го прави няма извинение! Няма извинение и за това, че дава предварителни заключения.
И така тези, които никога не са и чували за християнство и Иисус, както и току що отишли си от този живот бебета - с тях кво става?!