Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 53

• 53 559
  • 765
  •   1
Отговори
# 480
Аз пия айс кафе на Якобс
Аз след като разбрах за бебето спрях всичко от раз 😁 Кафе,цигари,не близвам алкохол, знам че кафето не пречи чак толкова, но просто се опитвам да избягвам всичко, което може да навреди. И да ви кажа не испитвам никакво желание за кафе и цигара, което е много странно🤔 Не започвах деня без тях, сега дори са ми неприятни.

# 481
  • гр. Варна
Газовете са в началото само.. после изчезват и идват куп останали неразположения, така че не се притеснявайте Grinning

# 482
Моето гадене дори в 6 месец продължава усилено все още не мога да ям определени неща защото ми става гадно от тях едни кисилини имам също направо ми пари гърлото какво мога да направя за това гадене някой знае ли измъчи ме вече

# 483
Моето гадене дори в 6 месец продължава усилено все още не мога да ям определени неща защото ми става гадно от тях едни кисилини имам също направо ми пари гърлото какво мога да направя за това гадене някой знае ли измъчи ме вече
Ами аз съм в 7-ми месец и все още почти всяка сутрин си повръщам Confused Мисля си че докато родя ще съм си така...

# 484

Happy_mommy,
Скрит текст:
на скоро видях, че очакваш второ и много се зарадвах! Честито и лека бременност! Simple Smile

Много ти благодаря. Много мило от твоя страна. Simple Smile

Съчувствам на момичетата с гаденето до късен етап от бременността. Аз от 2 седмици съм с почти целодневно гадене и с нетърпение чакам да отмине, та не знам вие как се чувствате толкова време. Ям само хляб, тесто и картофи, защото всичко друго го повръщам. Установих, че трябва да ям много на често, защото като ми остане празен стомаха, гаденето се усилва.

# 485

Happy_mommy,
Скрит текст:
на скоро видях, че очакваш второ и много се зарадвах! Честито и лека бременност! Simple Smile

Много ти благодаря. Много мило от твоя страна. Simple Smile

Съчувствам на момичетата с гаденето до късен етап от бременността. Аз от 2 седмици съм с почти целодневно гадене и с нетърпение чакам да отмине, та не знам вие как се чувствате толкова време. Ям само хляб, тесто и картофи, защото всичко друго го повръщам. Установих, че трябва да ям много на често, защото като ми остане празен стомаха, гаденето се усилва.
Да това е така когато хапнеш нещо някакси отминава за кратко при мен случая е такъв че ми се гади от вода и вече от 2 месеца и нещо не съм пила дори зъбите едвам си мия такава непоносимост имам направо е ужас

# 486
Момичета утре ще ходя да си пускам изследвания, които се пускат в начална бременност.
Някой може ли да ми каже какво се изисква освен ПКК и урина?

# 487
Кръвна група , сифилис, спин, хепатит и ще ти вземат влагалищен секрет.

Момичета утре ще ходя да си пускам изследвания, които се пускат в начална бременност.

# 488

Би трябвало лекаря да ти каже/назначи?

# 489
Salsisha тази нощ те сънувах,че обсъждаме кога бебета започват да си крепят главичката 😁😁😁😁 Вчера цял ден този въпрос ми се върти в главата

# 490
ScreamОт два-три дена това си мисля! Защото се правят на интересни, като ги оригвам, си местят главите вече, като сурикати, да се оглеждат. Ти си медиум.

# 491
ScreamОт два-три дена това си мисля! Защото се правят на интересни, като ги оригвам, си местят главите вече, като сурикати, да се оглеждат. Ти си медиум.
И моята точно като я изправя да се оригне голямо въртене му удря,но още си е кашкавал 😁

# 492
  • Г. О.
Здравейте. Посъветвайте ме къде да си направя ФМ? Ще ми е от полза, ако може да ми кажете и каква е цената. Благодаря ви.

# 493
Аз я правих в Щерев.Ако става въпрос за София. За цената не си спомням .Мисля,че беше около 150 лв

# 494
Добро утро , събуждам се днес със едно смърчане и едно дращене в гърлото, а тези дни ми предстой секцио ... Какво да правя ами ако се разболея какво ще се случии Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт