Звездни компромати - 375

• 63 566
  • 768
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ами то и Елвис е жив. Вие сега ли разбирате😂

# 61
Дупето на Евгения Джаферович:

Скрит текст:

# 62
Най-доброто прикритие за целулит-пясък Simple Smile

# 63
Съмнявам се за дупето.

# 64
  • Once there was a Hushpuppy...
Ами то и Елвис е жив. Вие сега ли разбирате😂

hahaha hahaha hahaha и Ескобар и той Mr. Green

# 65
Е що се смеете?!
Не мислите ли,че има малко истина,на някои известни им писва,инсценират си края и си живеят спокойно.

# 66
Диана Димитрова, доста странно облечена 🙄
Скрит текст:

# 67
Е що се смеете?!
Не мислите ли,че има малко истина,на някои известни им писва,инсценират си края и си живеят спокойно.

Да, аз съм сигурна, че Краля е жив.

# 68
  • Once there was a Hushpuppy...
Защото, точно изброените е ясно, че не са сред живите Mr. Green
Иначе, да може, допускам на някой известен да му хрумне подобно нещо. Да се "утрепе", за да си живее извън светлините на прожекторите Peace

# 69
  • До морето
Сега не е нужно да си инсценираш смъртта, за да живееш спокойно. Просто спираш да правиш каквото правиш -музика, филми, клипове и т.н. и до година-две си в шеста глуха. Шоубизнесът днес бълва хиляди кандидат-звездички ката ден, пазарът е пренаситен, не е като едно време цяло поколение да има 2 звезди.
Може би Майкъл Джексън беше последната такава икона. Не мисля, че някоя от сегашните звезди има нужда от нещо подобно.

# 70
Благодаря за темата. Онзи ден гледах филма "10 години" с Чайник Grinning Тейтъм и Джена Дюън - във филма са гаджета пред брак, а в живота вече са били женени от две години. Добре си играят ролите във филма и много съжалявам, че се разделят в истинския живот.

Благодаря на wild_bunny, че пусна толкова постове с много снимки на холивудски звезди в края на миналата тема и в началото на тази. Благодаря и на всички останали, които пускат холивудски снимки Hug

# 71
  • София
Дупето на Евгения Джаферович:

Скрит текст:

Ох, тази и досадният й мъж се чудят как да се наврат пред камерите. Много са ми неприятни и двамата.

# 72
  • София
Аз пък само в темата ги виждам тях. 😁

Дупето е добро иначе. 🧐

# 73
  • град-държава
Всичките навирени на пръсти изглеждат добре. 😏

# 74
Нейно си е дупето и тук снимката е супер смачкана. В Инста е чудно.
За Майкъл Джексън вярвам, че е жив.

Общи условия

Активация на акаунт