Звездни компромати - 375

• 63 574
  • 768
  •   1
Отговори
# 75
Аз пък само в темата ги виждам тях. 😁

Дупето е добро иначе. 🧐

И аз от темата ги знам
и за задницата съм съгласна. 
И какво? Майкъл е жив и се вози на задната седалка с дъщеря си??HushedFearfulHushed

# 76
Само да кажа,че има много съмнителни факти около Джексън,включително това,че ковчега е бил затворен на погребението.Никой наистина не е видял какво,защо,как.Само семейството му знае истината.Въпреки всичко аз го обичам и вярвам че е жив!

# 77
  • Sofia
Диана Димитрова, доста странно облечена 🙄
Скрит текст:
Коя/каква е?

# 78
Doli, актриса, играе в Откраднат живот.

# 79
Ганито твърди, че е 51кг на 175см.
Харизанова е 180см и цели 63.7кг.
Дебелана.😜😂😂😂
Николета и Андрея я имат 40,я не. 😜🤣🤣🤣

# 80
Венета Харизанова съм я виждала около Mall of Sofia,висока и слаба е,хареса ми Simple Smile

# 81
  • Вече в моята си приказка...
Венета Харизанова беше страхотна преди години - с черната коса, приятно оформено тяло и красиви зелени очи. Сега - не прилича на себе си. Страхотна метамформоза...
Ретро снимка на Венета с НиЛо

И блиц интервю от Господарите
https://gospodari.com/mobile/блиц---венета-харизанова-и-етиен-ле … -videom41938.html

Последна редакция: пн, 06 авг 2018, 20:08 от Poppy

# 82
# 83
О да , и аз много я харесвах..тогава..напомняше на младата Орнела Мути...или пък..на Вергара ..беше , както се казва 'знойна мадама'

# 84
Аз моля някой да ми каже какво е това GM  до почти всяка снимка на кифла? Благодаря!

# 85
Аз моля някой да ми каже какво е това GM  до почти всяка снимка на кифла? Благодаря!

Good morning 😀

# 86
  • софия
Ааа отврат на Мари дупето.... Хубаво се снимайте така, млади красиви....но на тези години не е нужно цял сят да ти гледа надупените задни части

# 87
Зендая за сп."Мари Клер"
Скрит текст:

Pink на сцената в Пърт с дъщеря си (събота).
Скрит текст:

В неделя след концерта си в Сидни е била хоспитализирана заради стомашен вирус и дехидратация.

Робърт Патисън в Лондон
Скрит текст:

Кристи Бринкли с дъщеря си Сейлър
Скрит текст:

Крис Прат и гаджето му Катрин Шварценегер карат скутери
Скрит текст:

# 88
Ааа отврат на Мари дупето.... Хубаво се снимайте така, млади красиви....но на тези години не е нужно цял сят да ти гледа надупените задни части

Ми на 40 по-подходящо ли е😂 Хайде стига.

# 89
  • град-държава
Значиии, опашката за Прат как се движи?😆

Общи условия

Активация на акаунт