"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман Тема 16

• 52 587
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Привет, момичета! wavey

Вторник е... newsm44 newsm44 newsm44
Много се радвам, защото го чакам с нетърпение.

Хей, Птички, тия мускули ви взеха акъла...

Моето мнение също съвпада с това на Тони Hug.
Мен не ме кефят толкова много мускули и телесна маса, но не мога да отрека, че както самия Джан казва в интервютата си, те са търсен ефект и се вписват във визията на героя Джан Дивит, така както са го замислили сценаристите.
Човек, който прекарва времето си сред природата по диви места и търсещ приключения не може да изглежда по друг начин.
И това, че непрекъснато ни ги демонстрира в сериала е режисьорско решение, а не на Джан Яман.
И явно дава ефект, защото "Птичката" е на върха...

И повярвайте ми, наистина има мъже които много лесно само с тренировки правят мускули.
Имам и аз такъв пример до себе си и далеч не е на 28 годни.
Наистина си е ген, а и мъжкия метаболизъм работи съвсем различно.
Просто не всеки има този късмет.
Убедена съм, че самия Джан Яман не би се докарал в живота по този начин, но за роля е готов да отслабне с 8 кг. или да направи гръб като четирикрилен гардероб.
А това аз го наричам професионализъм.

Джан Яман е силно емоционалн човек, но това не означава, че е агресивен или раздразнителен.
Точно напротив. От това, което съм видяла по видео интервюта, мисля че е широко скроен, с чувство за хумор и добронамерен човек и с него се общува и работи много лесно.
Дали е така, един Господ знае. Grinning

Ако искате от любопитство погледнете този видео вариант на скорошното интервю на Джан Яман за "Хюрриет" на журналиста Хакан Гендже.
Чели сме го, но си е друго да се види поведението му, емоциите му.
Не мога да сложа директен линк към видеото, затова трябва да се превърти страницата надолу и да се изчака видеото да зареди.

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/can-yaman-kimdir-kac-yasinda-40902073

Дали да не вземат да ни пуснат едно малко откъсче, че ни доскуча май, а?

Хубав вторник, дружки! Nature Sunny Nature Sunny Nature Sunny

Изгледах го, моето впечатление е, че леко се притеснява от интереса към тялото му, но го приема като част от работата и с хумор и смях се опитва да преодолее неудобството си. Да не забравяме, че е интелигентен и мюсюлманин.

# 61
  • София
Доколкото разбрах пак отрича да е пазил диета и да е вземал добавки. Само с бокс и кросфит да докара такова тяло. Просто ми е чудно. Освен да прескоча до Истанбул до тази вълшебна зала, в която ги извайват така.

# 62
Доколкото разбрах пак отрича да е пазил диета и да е вземал добавки. Само с бокс и кросфит да докара такова тяло. Просто ми е чудно. Освен да прескоча до Истанбул до тази вълшебна зала, в която ги извайват така.
Извинявам се , ако е малко грубичко - но е трябвало майките ни да отскочат до там за малко генетичен материал ... Защото не е само спорт ...

# 63
Извинявам се , ако е малко грубичко - но е трябвало майките ни да отскочат до там за малко генетичен материал ... Защото не е само спорт ...

dariValeHug у  Джан Яман има доста  македонски и сръбски гени...

# 64

dariValeHug у  Джан Яман има доста  македонски и сръбски гени...

Съгласна, то за това тук на Балканите сме като одеяло-пачуърк - от хубаво по-хубаво.

# 65
Цитат
Съгласна, то за това тук на Балканите сме като одеяло-пачуърк - от хубаво по-хубаво.

Така е, най-красивите турски актьори и актриси са със смесени корени.

# 66
  • София
Докъде да отскочат, до ТР ли я? Нямало е нужда да отскачат до никъде, защото Османската империя е била толкова голяма, че са оставили достатъчно генетичен материал по тези земи. И аз се извинявам.

Истината е, че голяма част от актьорите тренират в този клуб. Явно има защо.

# 67
Отдадох се на сладка приказка с хубав млад мъж(е, не е Джан, но и този има секси глас) и сега човек не може да ви изчете. Виждам, че сте направили сериозен анализ относно визия и професионализъм. Та да се включа и аз Simple Smile.

Гледах Джан в Пълнолуние през зимата (просто търсих нещо, което да ме откъсне от ЛПН ). Ами изгледах го с мишката. Джан не ме впечатли там особено много, нито физическиы нито актьорски, но гледайки го сега осъзнах, че причината е била в партьорката му. Някак си нямаше химия между тях.

А относно визията му като Джан Дивит: О, да скъпи ( с едно,две изключения). Например дрънкулките ми идваха в повече, но вече много не ги забелязвам. Другото, което ми вади очите( все още) пръстчетата докато пие чай. Но всичко останало е ок.

А Демет я преоткрих с този сериал. Двамата стоят много добре един до друг.

А за нежността на Джан друг път Joy.

Хубав ден, момичета  Heart Eyes

# 68
  • София
Скрит текст:
Отдадох се на сладка приказка с хубав млад мъж(е, не е Джан, но и този има секси глас) и сега човек не може да ви изчете. Виждам, че сте направили сериозен анализ относно визия и професионализъм. Та да се включа и аз Simple Smile.

Гледах Джан в Пълнолуние през зимата (просто търсих нещо, което да ме откъсне от ЛПН ). Ами изгледах го с мишката. Джан не ме впечатли там особено много, нито физическиы нито актьорски, но гледайки го сега осъзнах, че причината е била в партьорката му. Някак си нямаше химия между тях.

А относно визията му като Джан Дивит: О, да скъпи ( с едно,две изключения). Например дрънкулките ми идваха в повече, но вече много не ги забелязвам. Другото, което ми вади очите( все още) пръстчетата докато пие чай. Но всичко останало е ок.

А Демет я преоткрих с този сериал. Двамата стоят много добре един до друг.

А за нежността на Джан друг път Joy.

Скрит текст:
Хубав ден, момичета  Heart Eyes
Кажи, де, кажи, само ни дразниш. Laughing

# 69
Green HeartGreen Heart  Здравейте ято,
пак немога да ви насмогна, нямате спирка теми теми коментари.
Записвам се най-после в новата тема, Дъга мерсаш, пак си се стравила блестящо.

Ще се опитам накрато да се вкюча и аз, въпреки, че как се кометира така.

Най- после изгледах серията, честно казано дали защото бях изчела коментарите ви очаквах повече химия от ДД особено в гората малко сухичко ми се стори, надявам се днес Джан като разбере че няма годеник да се отпусне малко душата. А и тя сега кое ще признава по-напред незнам. Надявам се и махленските емоции да утихнах, че поиграх с мишката вчера идват ми в повече истериите на мама нещо.

За Джан изобщо нерярвам, че е постигнал това тяло чисто, за толкова кратко време. Него харесвам особено така и ако е направил само заради тази роля, невиждам смисъл, защото можеше да си прекрасния секси фотограф и с достапо-малко мусколи. Иначе като фейс, ако малко смали брадата ще е супер. Колкото до играта му смятам, че харизмата която има е водеща при него, израдителната мимика и дълбоките чрни очи играят само в негова полза, засега в ролите му на романтик-мачо-мъжът с главно М. Аджаба обаче как ли ще седи във някой друг жанр ми е изкючително интересно да видя.
Както съм писала и преди интереса ми към сериала тръгна от демет, защото си я харесвам, покрай нея се захласнах и по Джан та изгледах филмите му. Не си крия душата, че много ме обсеби по едно време Simple Smile Green Heart  Обаче сега докато чакам птичката гледам Черно бяла любов и неминуето правя съпоставни с Ибро и Дажан има какво да постига още, обаче той е млад изгряващ вярвам, че неговия връх предстои.
Отивам да чета последните новинки

# 70
  • София

И на мен дрънкулките ми идват в повече ... особено герданчетата разни и абсурдни в някои случаи. И другото, което безумно много ме дразни в последните 2 серии е брадата му, прекалено дълга стана. Харесвам леко и небрежно брадясали мъже и в първите серии брадата му изглеждаше добре за образа му в моите очи. Обаче много порасна вече, няма да е лошо да го пообръснат малко. Поне за моя вкус де, комшийските зрителки може така да го предпочитат... Thinking

# 71
  • Бургас
Споделих мнение различно от това на повечето в темата и стана това, което очаквах Joy Важното е, че Джан Яман има такива ревностни фенки, останалото е бош лаф Wink

Гледайте си го със здраве и нека да има успех сериалчето! Hands V

Хади, бен качтъм! Stuck Out Tongue Winking Eye До нови срещи в други теми!

Рени, не се обиждай от моето различно мнение, моля! За ревностна фенка не знам дали съм, но като ми харесва, какво да правя Grinning
Може пък за нещо друго да се окаже, че имаме сходни мнения, какво толкова.....
Дори се опитвам да бъда обективна!
А, разперените му ръце за мен са символ на албатроския размах на крилете. Той така се радва, така прегръща приятелите, брат си, баща си.....

# 72
Ако искате да видите истинския Джан Яман - пуснете си последните две минути от 8-ма серия буг.суб на "Да обичаш на инат". Целувката под дъжда с Аджейля Топалоглу. Наблюдавайте внимателно и ще видите как наистина се целува нашият любимец. В никой сериал преди или след това няма такова нещо от негова страна.  В повечето случаи силно си натискат устите една в друга и нищо повече. Разбира се те са имали връзка по време на сериала и малко след него. Да видим дали ще ни изненада в Птичката, макар да не ми се вярва.

# 73
Цитат
Обаче сега докато чакам птичката гледам Черно бяла любов и неминуето правя съпоставни с Ибро и Дажан има какво да постига още, обаче той е млад изгряващ вярвам, че неговия връх предстои.
Еве  Hug, няма как да сравняваме точно тези два сериала, защото са коренно различни като жанр. Но ЧБЛ е прекрасен сериал с уникална актьорска игра и много харизматична двойка. Ибрахим е един от най-добрите турски актьори, а е и доста по-голям като възраст и актьорски опит от Джан Яман, за да ги сравняваме. Всъщност него /Ибо/ искам да го видя в комедия примерно. Подозирам, че би се справил много добре. А Джан Яман в драма или поне като някакъв много противоречив образ. Най-много харесвам у него умението му по много естествен начин да пресъздава емоциите на героите си. Поне в моите очи, той нацелва баланса и няма преиграване и изкуственост, както при други актьори.
Знам,че не всички мислим така, но аз уважавам различните мнения и ми е много полезно да видя нещата от различен поглед. В това е хубавото на форума, иначе ще е скука.

За мустаците и брадата аз мисля същото.
Мъничко поне да ги посмалят.
Как ще целува Деметка с това окосмение.
Момичето уртикария ще хване.... Joy Joy Joy

Дари
Сега ще ме караш и „Да обичаш на инат“ да си пускам...
Ама как да се въздържа... Laughing Laughing Laughing

# 74
  • Варна
Привет момичета! Flowers Hibiscus

Скрит текст:
Харесвам Джан Яман, смятам го за много интелигентен млад мъж със страхотна външност, който би могъл да се наложи в киното , но аз мисля , че има разминаване между образа , който искат да ни представят и това , което той показва като Джан Дивит.
Не знам, чия е идеята да изглежда точно по този начин, но за мен е малко прекалено. Явно режисьорът има такава представа за външния вид на героя, защото Джан Яман е хвърлил доста труд и време да постигне тази физика, даже при тези генни заложби.
Като се има впредвиди , че Джан Дивид е световно известен фотограф, то би трябвало да притежава наблюдателност, въображение , търпение , характерни за най-големите в тази област, чиито  снимки са въздействащи и носят много силна емоция.
Така , че тази визия на канадски дървосекач във върхова форма, според мен просто не му е необходима. Дразнят ме и  жестовете с високо вдигнати ръце, които не са толкова изразителни и ефектни, а и походката му/ то няма и как да е друга , при толкова мускулна маса/.  Те не го правят по-креативен, а му тежат като баласт.

Харесвам общите сцени със Санем, много добре им се получава, особено в близък план.

Отначало Демет ме дразнеше , като изразяваше учудването от средата ,  в която попадна с широко отворени очи и постоянно зейнала уста /все едно , че няма други средства да го покаже/, но това премина и тя става все по-добра.  
Очаквам моментите на близост, защото Джан там е много добър.
Може да бъде  много нежен,  деликатен , добре да изразява любовта , която изпитва,  със съответните жестове, пози, интонация на приятния си глас, изобщо добър е !

И аз не очаквам шедьовър от лек летен сериал, /още повече, че засега е като римейк на един друг/, но го гледам с удоволствие тук с вас в тази тема! Hug  

Алекс - написала си , това което си мислех и аз; 1:1 ми е мнението Hug
Скрит текст:
И за мен тези жестове с вдигнатите ръце са неподходящи и не му пасват и мисля ,че и самия Джан не ги усеща и за това му се получава фалшиво; За мен има разминаване между приказки и език на тялото. И докато в Пълнолуние, заради героя си Ферит,  трябваше да е по-обран,  му се получаваше добре. Тук вече трябва повече артистичност и ми куца. Например Осман и Джей Джей играят много естествено и много добре им се получава. Сцените с близост са ок, но в другите , където имат разговори, някак си има нещо , което виси недоизиграно или нещо ми е много неврозен Джан. Има някаква студенина, неприязън и досада в изражението ( така ми се струва на мен) леко присвити очи и пробягвщи секундни мимики. Сцените на Джан и  Емре още от първа серия са много измъчени.
Като за свободен дух и толквоа пътуващ човек, такива изблици на гняв не се вписват в образа.

Искат да изградят някакви характерни жестове на Джан Давит, но това ,което показват до момента за мен не е сполучливо;

Но Джан Яман ми е любопитен и искам да видя как ще се развие и залсужава ли си вниманието; Имаше и в Пълнолуние неща , които не харесвах и исках да видя в друг образ как ще е; Има си визия, играе си, има на моменти добри попадения, но има какво да се желае още. Струва ми се обаче, че това му е лимита. В да Обичаш на инат също имаше добри сцени, но имаше и много несполучливи, макарче там съм гледала от тук от там по малко. Противоречив ми е и продължава така.

Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт