Mango -Размени

• 582 649
  • 4 638
  •   1
Отговори
# 2 925
  • Варна
Разменям:
р-р 34 за 36
една идея по-стегнати са ми на талията
Скрит текст:
4,99 лв.
размер 13-14
мъхести отвътре
Скрит текст:
8,99 лв.
размер XS

Скрит текст:
2,99 лв.

# 2 926
И аз потвърждавам, че М на пуловера в цвят фуксия не е чак толкова уголемен...и аз нося М по принцип и М си взех  ..Да, широчък е ...ама чак два номера..или просто и аз вече свикнах с овърсайз моделите...А за цена от 11 лв. е просто фантастичен  и нищо , че е с вълна не ми се промени след пране в пералнята...

# 2 927
Момичета, получих преди малко това яке, но ми е малко. Размер S, за 124 лв го взех

https://www.mangooutlet.com/bg/women/jackets-and-overshirts/leat … html?c=99&n=1

# 2 928
# 2 929
  • София
И аз потвърждавам, че М на пуловера в цвят фуксия не е чак толкова уголемен...и аз нося М по принцип и М си взех  ..Да, широчък е ...

По мое мнение пуловерът е много уголемен - имам Л от белия цвят, огромен ми беше, мислех да го пускам тук за размяна, но в крайна сметка си го стесних /не особено успешно/и си го нося така.

# 2 930
  • София
https://www.mangooutlet.com/bg/women/trousers/leather-effect-str … &busqref=true

някой имаше май този кожен панталон, мека ли е кожата, как ви се струва? търся М по принцип, ако има свободен, в черно
Момичета, нахлувам да благодаря за насоката към този панталон😍 не бях му обърнала внимание на сайта. Съвсем случайно попаднах на поста и веднага си го поръчах /обикновено взимам М размер, но панталоньт купих S-ка/. Просто перфектен е!👌 Изключително плътна, мека и качествена еко кожа, мекичък е отвътре, идеална кройка за базов панталон. Препоръчвам с все сърце, ако някой все още е в търсене на кожен панталон за зима-пролет🙌❤

# 2 931
  • Русе
geri17 топа с пайети как е като изработка? Колебаех се дали да го поръчвам. Аз съм размер С по принцип, но ще съм благодарна да споделиш.

# 2 932
https://www.mangooutlet.com/bg/women/trousers/leather-effect-str … &busqref=true

някой имаше май този кожен панталон, мека ли е кожата, как ви се струва? търся М по принцип, ако има свободен, в черно
Момичета, нахлувам да благодаря за насоката към този панталон😍 не бях му обърнала внимание на сайта. Съвсем случайно попаднах на поста и веднага си го поръчах /обикновено взимам М размер, но панталоньт купих S-ка/. Просто перфектен е!👌 Изключително плътна, мека и качествена еко кожа, мекичък е отвътре, идеална кройка за базов панталон. Препоръчвам с все сърце, ако някой все още е в търсене на кожен панталон за зима-пролет🙌❤
А с каква връхна дреха носите тези свободни панталони,освен с палто,,,да кажем? С яке много не ми се връзва..Свртъл искам аз,но се колебая.

# 2 933
  • Русе
geri17 топа с пайети как е като изработка? Колебаех се дали да го поръчвам. Аз съм размер С по принцип, но ще съм благодарна да споделиш.
Много е хубав и ефектен, аз съм ХС и ми е огромен, дори и запасан.

# 2 934
Този път идвам с доста неща за размяна, на почти нищо не съм уцелила размера..

Якенце, от серията Виолета, размер ХЛ. Двулицево, но ми e леко тясно. Според мен отговаря на размер Л/ХЛ. Излезе ми 9 лв
Сет от пуловер и панталон, размер Л и двете в бяло. Общо ми излязоха 28 лв
Пуловер в розово, размер Л - не смятам, че е толкова уголемен, колкото се коментираше в предните коментари - според мен би станал на Л/ХЛ размер, и той ми излезе 14 лв
От предната ми поръчка преди 2 седмици имам дънки Ноа, 46 размер - отговарят си :
Скрит текст:
Блузка - в бежово и черно, размер Л
Скрит текст:
Още едни дънки Ноа, пак размер 46 - отговарят си, но съм по-висока и са ми къси.
Скрит текст:
Риза, мисля, че е от серията Виолета, размер Л
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 20:16 от disturbia__

# 2 935
Предлагам тези от последната поръчка.

Пуловерът е изпратен.

# 2 936
https://shop.mango.com/bg-en/women/trousers-straight/pleated-flo … 7056329.html?c=99

момичета, издирвам този панталон, моля ако имате свободен в М, черен цвят, или не ви се носи вече по някаква причина, пишете ми на лични

# 2 937
  • pomorie

Якенце, от серията Виолета, размер ХЛ. Двулицево, но ми e леко тясно. Според мен отговаря на размер Л/ХЛ. Излезе ми 9 лв
Пуловер в розово, размер Л - не смятам, че е толкова уголемен, колкото се коментираше в предните коментари - според мен би станал на Л/ХЛ размер, и той ми излезе 14 лв
От предната ми поръчка преди 2 седмици имам дънки Ноа, 46 размер - отговарят си :
Скрит текст:
Скрит текст:
Още едни дънки Ноа, пак размер 46 - отговарят си, но съм по-висока и са ми къси.
Скрит текст:
Скрит текст:
Писах на Лс

# 2 938
Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Белият екип и якето са изпратени, останалите неща са свободни.
Съвсем забравих да добавя и едни боти - 41 размер, отговарят си.
Скрит текст:
Те ми излязоха 14 лв..
Както и едно палто, от серията Виолета, размер ХЛ - въпреки че е от плюс сайз серията, си отговаря на размер ХЛ - взех го за 18лв
Скрит текст:

# 2 939
Здравейте, предлагам тези дънки https://www.mangooutlet.com/bg/women/jeans/mom-fit-jeans_8700102 … html?c=TG&n=1 размер 34
Скрит текст:
20 лева

Общи условия

Активация на акаунт