Жена шофьор? Да-да!!!

• 9 387
  • 186
  •   1
Отговори
# 30
Естествено, че не можем да караме, но се напъваме, за да ви дразним.  Twisted Evil

P.S. А ако може малко по-точни статистически данни, че съм любопитна.  Whistling

# 31
Ох......ти не разбра ли, че сме начело на всички класации по смотаност Tired

И не можа ли нещо по-изтъркано да пуснеш от "жените не стават за шофьори" Tired

# 32
Е, тъкмо щях да го нападна и аз тоя Кондев, а то се оказа че бил форумски мъж.

# 33
kondev, az mislja za dvizenieto.
iskash li da se vidim da me izpitash kak karam_
aman ot tupazi.

# 34
Пък и аз съм съгласна с кондев....
Писнало ми е от неадекватни лели, каки и пикли. Може би са такива поради липса на опит, може би наистина жените не стават за някои работи.
Аз не мога да кажа, че съм перфектен шофьор. Карам, проблеми нямам,  обаче понякога когато ми е много напрегнато и стресово, се оставям на емоциите. Преди два дни бях много ядосана, по средата на пътя се сетих, че съм забравила нещо много важно, а нямаше време да се връщам, трябваше да се обадя по телефона за трето нещо, което не търпеше отлагане и видях, че и двата ми телефона нямат батерия. Почти се разревах от яд идокато чаках на кръстовището започнах да си търся в жабката зарядно. В този момент чувам отзад бибкания разни и само това ми трябваше, излях си целия яд на колите отзад... Мъжете се държаха много по-адекватно и едва ли не ми се извиниха, докато за една жена шофьорка ще замълча.
Така че да не отваряме темата кой е по-толерантен. Просто си е до човека, но да не забравяме колко по-емоционални са жените.

# 35
Пък и аз съм съгласна с кондев....
Писнало ми е от неадекватни лели, каки и пикли. Може би са такива поради липса на опит, може би наистина жените не стават за някои работи.
Аз не мога да кажа, че съм перфектен шофьор. Карам, проблеми нямам,  обаче понякога когато ми е много напрегнато и стресово, се оставям на емоциите. Преди два дни бях много ядосана, по средата на пътя се сетих, че съм забравила нещо много важно, а нямаше време да се връщам, трябваше да се обадя по телефона за трето нещо, което не търпеше отлагане и видях, че и двата ми телефона нямат батерия. Почти се разревах от яд идокато чаках на кръстовището започнах да си търся в жабката зарядно. В този момент чувам отзад бибкания разни и само това ми трябваше, излях си целия яд на колите отзад... Мъжете се държаха много по-адекватно и едва ли не ми се извиниха, докато за една жена шофьорка ще замълча.
Така че да не отваряме темата кой е по-толерантен. Просто си е до човека, но да не забравяме колко по-емоционални са жените.
Кондев, душата, и АЗ ЗАСТАВАМ ЗАД ТВОИТЕ ДУМИ!!!!!! Абсолютно те подкрепям и не ме интересува колко помия и л....на ще ми се излеят после на главата.
Казвам го като НЕШОФЬОР. Преценила съм за себе си, че за волана не ставам, дала съм си реална сметка, че нямам нужните реакции, бързина, смелост и т.н.-и шофьор НЕ СЪМ СТАНАЛА.
Но съм била свидетел на БЕЗУМНИ  изпълнения от страна на жени, като образуване на колони, щото не поглежда, шматката, да види колко народ е навързала подире си да отбие, а не да кара с 40-50 и да изнервя хората зад себе си.
МИНАВАНЕ ОТ КРАЙНО ЛЯВО В КРАЙНО ДЯСНО ПОЧТИ БЕЗ МИГАЧ НА ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ.!!!
Абсолютно неумение да паркира , както трябва, и респективно заемане места за 2 коли!!!!!!! И това в центъра!!!
И не на последно място-ПЪТ СА МИ ОТСТЪПВАЛИ ДОСЕГА САМО И ЕДИНСТВЕНО МЪЖЕ. С лимузини, с баварци с джипове.....и то на места, където не са длъжни да го правят.
Шофьорите от женски пол ми "секат" преминаването на ЗЕБРА, представяте ли си?????
И за да звърша накрая-когато съм се оплаквала на моя мъж-отговорът е бил в леко черен английски хумор:" МИ не ти спират, защото не се знае ако го направят, дали отново ще успеят да потеглят". Crazy

# 36
Нещо много емоционално взе да става тук, за което и аз имам вина, да! Но понеже ми се налага от няколко дни да минавам покрай лобното място на бебенцето и да гледам цветята, прикрепени към дървото, което се вижда на снимката... Също и защото на почти всяко дърво и стълб наоколо има възпоминания и цветя... И понеже училището на собствения ми син е на същатата тази улица...
Та да попитам - може ли някой да ми даде реални данни (статистически и прочие) на тежки катастрофи, причинени от жени и от мъже? Такива, които са завършили със смърт или тежки телесни повреди? Много моля, който има, да ги постне тук! Praynig
А дотогава - хайде пак да сравним двама шофьори - единият предполагаема жена, другият - доказано мъж, че и професионалист на това отгоре! Sick
Жената:

Мъжът:

# 37
Нещо много емоционално взе да става тук, за което и аз имам вина, да! Но понеже ми се налага от няколко дни да минавам покрай лобното място на бебенцето и да гледам цветята, прикрепени към дървото, което се вижда на снимката... Също и защото на почти всяко дърво и стълб наоколо има възпоминания и цветя... И понеже училището на собствения ми син е на същатата тази улица...
Та да попитам - може ли някой да ми даде реални данни (статистически и прочие) на тежки катастрофи, причинени от жени и от мъже? Такива, които са завършили със смърт или тежки телесни повреди? Много моля, който има, да ги постне тук! Praynig
А дотогава - хайде пак да сравним двама шофьори - единият предполагаема жена, другият - доказано мъж, че и професионалист на това отгоре! Sick
Жената:

Мъжът:

АКо ще вадим черни цитати-то момичето в кв. Младост беше убито ОТ ЖЕНА.
Но не смятам, че това е целта на темата. Confused Sad

# 38
Имаше статия някъде из нета.
Опит правен с жени и мъже шофЕри.

Та се оказало, че жените сме по- лоши зад волана, САМО Wink, защото периферното зрение ни било по- зилно развито и това водело до неумишлено разсейване Sunglasses..
Ето хората са си го доказали. Whistling

А иначе е вярно...който иска да се сърди факт е, че в повечето случаи, само като карам зад някоя кола и по реакциите мога да позная мъж или жена е... Confused

Обаче пък онзи ден ми се случи и обратното..някакъв реши, че може да се разминем на супер тясна уличка, а аз бях с предимство..
Не всички могат да преценяват правилно ситуацията..така че има и двата варианта на лоши шофьори.

Неможем да слагаме всички под един знаменател така е Peace

# 39

Ей, изядохте човека с парцалите значи.... в същност истината е, че жените (като цяло) не са най-добрите шофьори на света и съм убедена в думите си. Все пак се движа по улиците и виждам. На всичкото отгоре и аз съм шофьор  Crazy

# 40
Съжалявам, но не мога да видя снимките от постинга. Според мен си е индивидуално, никога не могат всички да се поставят под един знаменател. Аз пък на какви мъже шофъори съм попадала, да слезнеш и да го утрепеш на място. Ама всяко правило си има изключение

# 41
  • Paradise
Едва ли е точно тук мястото, където ще срещна поддръжници, но все пак реших да си изкажа мнението по този въпрос.
Според мен на жените или трябва да им се строят отделни пътища (с цветни картинки по пътя и шарени парцалки за знаци) или да се отделят от денонощието няколко часа, в които да имат право на пътя да карат само жени, а в останалото време мъжете.

А иначе, ако щете вярвайте: феминист съм!

муцка, имаш прао на мнение, спор нЕма, както и че търсиш под вола теле  Simple Smile
опитваш се да провокираш ли, ако да - много ьофтин номер.... Wink

# 42
  • софия
Абе няма какво да се обиждаме!Че има смотани мъже шофьори има,обаче винаги можеш да разбереш кога стои жена зад волана,има такива овци,че просто умирам от яд,заради тях всички сме под общ знаменател!А в България кара куцо ,кьораво и сакато,затова мразя да карам,много се изнервям,имам чувството,че София се напълни с некадърни шофьори,било те мъже или жени,който нямат никаква ориентация на пътя!Така че..... нека бъдем реалисти! Peace
smile3501

# 43

Но съм била свидетел на БЕЗУМНИ  изпълнения от страна на жени, като образуване на колони, щото не поглежда, шматката, да види колко народ е навързала подире си да отбие, а не да кара с 40-50 и да изнервя хората зад себе си.
[/quote]

Сори за въпроса ама какво чак толкова БЕЗУМНО има в това да караш с 50??? По-безумно за мен е да пердашиш из града със 100 и да се мислиш за цар на пътя.
Като не много добра шофьорка (ето признах си) мога да кажа, че мен лично ме е страх да карам из София - и то най-вече заради мъже, които се мислят за равни на Шумахер...еми не става така! Извинете ама докато карах курсовете си спомнам как точно два пъти едва не ме изблъскаха от пътя и то с колата с "У" отгоре! Да, все мъже... И как да се реша да карам с повече от 50 в града?
Не претендирам, че съм кой знае какъв шофьор. Но докато на мъжете едва ли не в теорията на изпита им има въпрос "Могат ли жените да карат?" с единствен възможен отговор "Ми не разбира се!" и се забавляват да си мерят уменията на пътя няма да се съглася, че са по-добрите шофьори по отношение на сигурност!

# 44
Едва ли е точно тук мястото, където ще срещна поддръжници, но все пак реших да си изкажа мнението по този въпрос.
Според мен на жените или трябва да им се строят отделни пътища (с цветни картинки по пътя и шарени парцалки за знаци) или да се отделят от денонощието няколко часа, в които да имат право на пътя да карат само жени, а в останалото време мъжете.

А иначе, ако щете вярвайте: феминист съм!

Оооо, дарлинг...Хич не прочетох цялата тема, а само теб.Но утре ще се постарая.

Това, че си срещнал няколко патки по пътищата не означава, че всички сме такива. newsm78

Ако искаш да си мериш...квото си искаш с жени пробвай по друг параграф. Tired

Аз обаче се наемам да си ги мерим по шофьорски параграф, защото се чувствам мъжко момиче поне зад волана. Mr. Green bowuu

Иначе и аз донякъде съм феминистка.

Общи условия

Активация на акаунт