Жена шофьор? Да-да!!!

• 9 408
  • 186
  •   1
Отговори
# 150
С ясното съзнание съм, че не шофирам перфектно, но наистина поне половината на пътя, много от тях и мъже, не се справят добре.
Тук поне рядко някой ще ти свирне или ще ти обясни за майка ти  Laughing Но много обичам, когато на нерегулиран сфетофар, докато 4акам отсрещния поток да мине, някой да ми бибитне, за да побързам. Тогава си отварям прозореца и му правя знак да ме прескочи  Mr. Green Естествено първо го преценявам, да не е някоя страшна горила  Mr. Green

# 151
Че има големи патици на пътя, вярно е. Но днес например не ми се случи да хукам нито една жена, но пък за сметка на това, колко мъже "благослових"... Mr. Green
Съжалявам само, че нямах възможност да направя снимки, да видите на кое му се казва мъжко паркиране в България. Sick За карането пък изобщо да не споменавам....
Много моля автора, ако може да пусне снимков материал от България, как карат шофьорките по света не ме интересува. По една случайност и детето ми, и всички мои близки се движат по българските пътища и улици, та живо ме интересува как се държат водачите на МПС по тях, независимо дали са мъже или жени. Sick

] smile3501

Аз съм много активен шофьор от 5 години, карам всеки ден. Пътувала съм с колата и в чужбина и по-нахални, арогантни и избиващи комплекси от българските мъже- шофьори няма.] smile3533

# 152
BLUEBIRD, да не би да караш NISSAN  "bluebird'  ? Щото нашият е такъв    та ми стана интересно  Thinking  Хрумна ми като ти видях името... newsm78   Laughing

# 153
...по пътищата доста мъже показват опасна липса на елементарно възпитание и познание на правилата за движение.

Не отричам. И осъждам!
 smile3512

# 154
Колкиото и да не ми се ще трябва да си призная, че според мен мъжете по ги бива за шофери  Laughing
Една приятелка непрекъснато казва надясно и сочи наляво и обратното съответно- на нея никога и нямам вяра, когато ми обяснява как трябва да стигна до дадено място  Laughing
и е такова шоу, когато се качим в такси  newsm62
Но пък познавам както некадърни мъже шофьори, така и много добри жени шофьорки!  Mr. Green
Мнозинството от жените може да не ги бива особено, но поне се стараят и са внимателни. Докато мъжете трябва винаги да се доказват колко са добри и затова понякога... oops

# 155
Може ли едно въпросче не по темата  Embarassed - от къде ги взимате тия допълнителни иконки , че нещо не съм чак толкова в час  Embarassed
Сигурно ще ми се смеете,  hahaha     ама...наистина не знам!
Предварително благодаря!    bouquet

# 156
Много благодаря на всички,които се отзоваха!   bouquet Вярно, че е елементарно,ама..няма кой да погледне!  wavey

# 157
Като ще показваме снимки, това е дело на мъж:

Иначе най-гадното в женското каране е, че на една жена рядко й хрумва да вземе да даде предимство на някого. Около 8 години карам много интензивно автомобил, но до сега не ми се е случвало жена да ми даде предимство.

# 158
  • Sofia
Днес една леля за 200 м 2 пъти направи задръстване! ooooh!
ЧУдя се някои хора защо се мъчат да карат , вместо да се возят!

# 159
  • При хората, които обичам
На дълъг път шофирам аз. Което не значи, че съм далеч по-добрия шофьор в семейството. Просто съм по-спокойна. Щом съпругът ми ми има доверие да му возя децата, пък и него,какво има да коментирам.
Обичам да карам и ми личи и по поведението на пътя.

# 160
Много тъпи снимки.Защо ли всичките са чужди-незнам.Мога цял ден да споря кой е по-добър шофьор дали мъжът,дали жената.Но мисля,че няма смисъл.И от двете страни има идиоти.Аз претендирам,че съм много добър шофьор,а и тези около мен го твърдят.Тъй,че се чувствам лично засегната.А мъже олигофрени по пътищата,колкото щеш.

# 161
Днес на РУСКИ ми спряха последователно три коли с шофьори мъже. По тяхно желание!!! Причина-да ми дадат път с количката. Точно 2 метра по-нататък отново жена ми "сече" пътя.
Просто не мога да стана "фен" на жените-шофьори като цяло, ако и да съм жена.

# 162
Аз съм жена и съм Шофьор и въпреки това съм съгласна с автора на темата. Като трябва да преси4ам и видя "себеподобна зад вола" настръхвам. Вярно е, 4е жените са предпазливи на пътя, но така създават и опасност за движението, заЩото се концентрират единствено върху собственото возило, а все пак са в обЩия поток. Напрактика вси4ки околни трябва да внимават и заради тях.
Разбира се има дами, уверени и добри зад волна, но е рядкост.

Колко пъти ми се е слу4вало да съм с мъжа ми в колата и той да трябва да реагира светкави4но, заЩото някоя дама или не е подала мига4, а Ще завива, или изобЩо не спира на стоп, или намаля рязко скоростта в права отсе4ка, без да има при4ина и т.н. С други думи те изправят на нокти.

Аз избягвам да сядам зад волана, заЩото не мисля, 4е съм на ниво и съм обективна. Ина4е лесно се казва "Глупости, аз много хубаво си карам", но 4есто действителността е друга...

Без обида дами Peace

# 163
Откакто се дава гласност на темата...все повече обръщам внимание,кой прави по-чести "грешки" на пътя.По мое не скромно наблюдение-т.к.пътувам доста-това са мъжорлаците.Наричам ги така,защото с тъпото си поведение да се правят на интересни пред жена-шофьор,стават смешни и правят глупости на пътя.
Последния път когато пътувах Варна-Бургас един тарикат не се свърташе ако го минех.Дори по едно време така ми сече пътя,само и само да не го изпреваря.Друг пък мухльо ми направи врътка.Имаше леко стеснение на пътя от моя страна.Зная,че той е с предимство,но прицених,че имам време да отмина препядствието.При което той сви рязко към мен.Един вид да ми направи забележка.Това става след като отминах стеснението.
Така ли?!?!?!?!?!Спрях.Една бърза маневра...и право след него.Догоних го и той като ме видя,направо се стаписа.Няма как да напиша казаното от мен,защото то трябва да е само от звездички.Мухльооооо,на къв се напрай като ми сече пътя?
Днес един мундьо ми вика-"Колежке,така ли се паркира?"
Питах го ако няма въображение,да ида аз да му изкарам колата от там.Той онемя.За да няма упреци,ще добавя,че колите бяха спрени една зад друга.И до сега се чудя,с какво го затрудних господина.
Топ историята ми за интелекта на господата шофьори е следната
Пресичам на пешеходна пътека,пръхтяща в 7-8м бременна.Едвам се нося от жега.И един ми свири зверски и ми вика:
"Ади маааа,шЪ зЪспиш на пътеката"и пак свири отминавайки.Аз се разплаках,защото бях възмутена и страшно чувствителна точно в този период.
Че има заспали пАтки на пътя има.Ама изобщо не мисля,че мъжете са по-оправни.Доста вулгарно и надменно се държат.С поведението си предизвикват злобата на жените.Атака няма оправия.
ПС Наи-некадърните шофьори са "бакшишите".Ама най-най...А те какви са?Мъжееее....
Пак история с такъв.
Една сутрин в 6ч се звъни за да слезем пред блока,т.к.колата ни беше помляна от един "бакшиш"хем надрусан хем заспал.Поглеждаме с мъжа ми през прозореца и какво да видим.Колата на сандвич.Заспито я блъснал,влачил я 5-6м до предната кола и нашата се нанизала като шиш.Какъв е?    МЪЖ!

# 164
Откакто се дава гласност на темата...все повече обръщам внимание,кой прави по-чести "грешки" на пътя.По мое не скромно наблюдение-т.к.пътувам доста-това са мъжорлаците.Наричам ги така,защото с тъпото си поведение да се правят на интересни пред жена-шофьор,стават смешни и правят глупости на пътя.
Последния път когато пътувах Варна-Бургас един тарикат не се свърташе ако го минех.Дори по едно време така ми сече пътя,само и само да не го изпреваря.Друг пък мухльо ми направи врътка.Имаше леко стеснение на пътя от моя страна.Зная,че той е с предимство,но прицених,че имам време да отмина препядствието.При което той сви рязко към мен.Един вид да ми направи забележка.Това става след като отминах стеснението.
Така ли?!?!?!?!?!Спрях.Една бърза маневра...и право след него.Догоних го и той като ме видя,направо се стаписа.Няма как да напиша казаното от мен,защото то трябва да е само от звездички.Мухльооооо,на къв се напрай като ми сече пътя?
Днес един мундьо ми вика-"Колежке,така ли се паркира?"
Питах го ако няма въображение,да ида аз да му изкарам колата от там.Той онемя.За да няма упреци,ще добавя,че колите бяха спрени една зад друга.И до сега се чудя,с какво го затрудних господина.
Топ историята ми за интелекта на господата шофьори е следната
Пресичам на пешеходна пътека,пръхтяща в 7-8м бременна.Едвам се нося от жега.И един ми свири зверски и ми вика:
"Ади маааа,шЪ зЪспиш на пътеката"и пак свири отминавайки.Аз се разплаках,защото бях възмутена и страшно чувствителна точно в този период.
Че има заспали пАтки на пътя има.Ама изобщо не мисля,че мъжете са по-оправни.Доста вулгарно и надменно се държат.С поведението си предизвикват злобата на жените.Атака няма оправия.
ПС Наи-некадърните шофьори са "бакшишите".Ама най-най...А те какви са?Мъжееее....
Пак история с такъв.
Една сутрин в 6ч се звъни за да слезем пред блока,т.к.колата ни беше помляна от един "бакшиш"хем надрусан хем заспал.Поглеждаме с мъжа ми през прозореца и какво да видим.Колата на сандвич.Заспито я блъснал,влачил я 5-6м до предната кола и нашата се нанизала като шиш.Какъв е?    МЪЖ!

Като се комбинира горекрещящата агресия с феноменалните женски умения за каране, представям си какво страшилище има на пътя!

Общи условия

Активация на акаунт