Испански сериали - Тема 7

• 92 391
  • 586
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, търся от дълго време един филм (испанска комедия). За обир на една банка, цялото действие се развива в банката.

# 241
Е ... поне кажете името на филма. Иначе така "един филм..." звучи много яко, хаха.
И да ви кажа, това е тема за испански СЕРИАЛИ

# 242

Hotel Almirante  само 4 серии ли са?

# 243
# 244
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Точно вчера по Eurochannel даваха последния епизод на Hotel Almirante, но беше с ужасен руски дублаж и бг субтитри.

# 245
  • Mediterraneo
Е ... поне кажете името на филма. Иначе така "един филм..." звучи много яко, хаха.
И да ви кажа, това е тема за испански СЕРИАЛИ

Ама и ти се изказа. Явно е, че не знае как се казва филмът. Иначе си прав, че темата е за друго.

# 246
Новият сезон на La casa de papel излиза на 3 април! Вече нямам търпение!
Знаете ли по коя телевизия ще започне от утре?

# 247
О, децата подгряват цяла седмица за La casa de papel, пеейки по цял ден Бела чао Simple Smile Нямам търпение да дойде другата седмица!
Знаете ли по коя програма ще го дават?

# 248
Ооо, утре?!

# 249
  • Пловдив
Кабелните момичета - пълна трагедия беше първата част от новия сезон, както и очаквах. Всичко с този сериал беше окей до 3-ти сезон, после сценаристите доста се объркаха и омазаха всичко. Голямо разочарование за мен.

Кеят - изгледах първите четири серии, но не ме грабна. Нищо впечатляващо. И двете главни героини ми се видяха досадни. Едва ли ще го довърша.

# 250
  • Mediterraneo
Утре! Телевизия едва ли. Нетфликс е мястото.

# 251
  • Bristol
Аз съм на трети сезон на Money Heist. Вчера са пуснали и четвъртия по Нетфликс Simple Smile

# 252
А дали го има по торентите, за сега не го намирам?

# 253
Намерих го току-що в Pirate Bay.

# 254
А дали го има по торентите, за сега не го намирам?

Даже има субтитри за първия епизод

Общи условия

Активация на акаунт