Испански сериали - Тема 7

• 92 342
  • 584
  •   1
Отговори
# 255
О, вече са успели със субтитрите? Браво. Simple Smile Аз гледам без субтитри, но ми се иска да има, примерно за да може да гледа майка ми. Ще видя кога ще стигна до него, първо имам да си довърша шведския сериал, който гледам, но сигурно до няколко дни ще мога да започна и четвъртия сезон на La casa de papel.

# 256
Намерих го вчера сутринта качен в замунда и дори не се наложи да го търся другаде. Гледаме го с английските субтитри на нетфликс и едва издържахме да не го изгледаме в рамките на деня Laughing Междувременно изгледахме и един от последните филми с Марио, но това си е по-скоро за другата тема. Много добър, препоръчвам го Sunglasses

# 257
О, качен е с английското заглавие, аз търсих по испанското.

# 258
Преводачките са две.Вече има субтитри и за втори епизод.

# 259
Къде да го намеря с превода?

# 260

В  замунда,  Money Heist

# 261

В  замунда,  Money Heist
Благодаря

# 262
  • Вече с постоянно местожителство на село...
Изгледах 4 сезон на La casa de papel, ноооо ще е с продължение според мен, търсих инфо в IMDB няма инфо, както и от Netflix няма потвърждение за започването на 5 сезон. Иначе ги изгледах във filmisub.com.

# 263
И аз го догледах вчера Heart Eyes Няма официално потвърждение, но има слух, че ще има не един, а два нови сезона. Но е и логично предвид отворения финал. За съжаление сигурно ще си почакаме доста предвид ситуацията в момента.

# 264
  • Mediterraneo
Е, повече от ясно е, че поне пети сезон ще има. И дано да е последният, въпреки че съм абсолютен фен на сериала!

# 265
Някой знае ли къде мога да гледам Elite сезон 3 с бг субтитри? Simple Smile

# 266
Втория сезон на "Кеят" го дават по НВО 3 всяка неделя от 22.45

Повторения:
понеделник по НВО 2  от 22.10 
вторник по НВО от 19.15
четвъртък по НВО 3 от 19.35

И разбира се, по HBO GO кой когато иска

# 267
Някой знае ли къде мога да гледам Elite сезон 3 с бг субтитри? Simple Smile
И аз чакам превод. Надявам се да има превод и на Vivir Sin Permiso Season 2 / Живей без разрешение Сезон 2.

# 268
Здравейте!
Някой може ли да ми препоръча някой сериал подобен на Elite?
Наистина много ми хареса и нямам търпение да пуснат 3 сезон със субтитри.
Благодаря предварително! Simple Smile

# 269
  • au bout du monde
С това стоене вкъщи пак се обърнах към испанските сериали. Изгледах Chicas del cable и El internado,  сега съм на Casa de papel. Снощи завърших 1ви сезон. Тази вечер ред на 2ри.

Преди години бях почнала Корабът, но изгледах само 1ви сезон. После може и него да довърша.

Общи условия

Активация на акаунт