Испански сериали - Тема 7

• 92 281
  • 584
  •   1
Отговори
# 375
  • Торонто
Здравейте, свършихме четирите сезона на Money Heist и вече ни е любим на всички. Към живеещите в Испания - актьорите известни ли са там? Впечатлени сме от кастинга!

# 376
Не живея в Испания,но следя испанското кино,да известни са актьорите и участват не само в испански филми,някой и в музикални клипове.Още не съм срещнала по-добра актьорска игра от тази на испанците,дори може филма или сериала да не ми допаднат като сюжет,но играта им е един път.

# 377
  • Mediterraneo
Не знам колко са известни, ако гледаш испански филми и сериали, все ще ги срещнеш. Най- известен от каста според мен е Педро Алонсо( Берлин). С много филми е и Алваро Морте( Професора). Всички много ги харесвам, съгласна съм с факта, че играта им е страхотна!

# 378
  • Торонто
Благодаря за отговорите, нашето семейство много харесваме всички и за нас това беше приятна изненада, тъй като досега не бяхме гледали испански актьори.
Ще чакаме сезон 5 с удоволствие Simple Smile

# 379
  • Mediterraneo
Los favoritos de Midas, мини сериал на Нетфликс. Много добър! Препоръчвам! Луис Тосар е на ниво, както винаги, много го харесвам.

# 380
Честита Нова Година!
Нека я посрещнем с радост,
да я изживеем с любов
и да я изпратим с успехи!!

# 381
Честита да е новата година!

А аз вчера започнах да гледам Inés del alma mía - по едноименния роман на Исабел Алиенде.

# 382
  • София
Честита нова година!
Cioccolata, откъде сваляш сериала за Инес? Много харесвам книгата.

# 383
Не съм 100% сигурна, но тук го има, та може да е било от този сайт: https://www.mejortorrents.net/secciones.php?sec=buscador&val … del+alma+m%C3%ADa А иначе повечето испански ги намирам тук: https://www.divxtotal.one/

# 384
  • Mediterraneo
И тук да препоръчам El desorden que dejas. Много е хубав, минисериал е( започнах да ги предпочитам).

Най- после започнах Elite, не знам защо го отлагах толкова, определено е пропуск от моя страна!

# 385
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Елит става все по-популярен, много хора са го отбягвали, ама сега в тая суша му обръщат внимание. И аз го отбягвах сериозно и упорито, не ми се гледаха тийн истории, ама миналото лято наваксах бързо и нямам търпение да пуснат новия сезон. А Валерио ми е д сикрет краш  Broken Heart

# 386
Елит става все по-популярен, много хора са го отбягвали, ама сега в тая суша му обръщат внимание. И аз го отбягвах сериозно и упорито, не ми се гледаха тийн истории, ама миналото лято наваксах бързо и нямам търпение да пуснат новия сезон. А Валерио ми е д сикрет краш  Broken Heart

Ко ти е Валерио?!

# 387
Тайната тръпка

# 388
  • Mediterraneo
Ххаха, Валерио кефи наистина. Аз харесвам тийн сериали, за този не знам защо бях останала с впечатлението, че има намесени вампири и свръхестествени глупости. Но само с първия епизод ме грабна много. Ужасно харесвам Хайме Лоренте.

# 389
Постера лъже, да. Аз нямаше да му обърна внимание, ако един колега не ми беше пратил сцена от филма, свързана с наша си смешка. И тогава осъзнах, че май е готин. Само дето се прецаках и видях кой е убиеца още на втората серия, защото исках да прочета нещо за актьорите...

Общи условия

Активация на акаунт