Знаете ли кого видях?! - тема 34

• 135 366
  • 816
  •   1
Отговори
# 120
Което е странно, защото си личи, че е талантлив и добре се вписа при другите актьори.
Да, и според мен е талантлив, още от Шоуто на канала ми правеше добро впечатление. Мисля, че колкото и да е трудно да се замести Виктор Калев той успя, но Слави постоянно показваше кофти отношение към него.

# 121
  • Sofia
Синът на президента Радев,в кварталния магазин.Горкото момче,обградено от 4 гардове,искаше да си купи нещо дребно, за което всички плебеи трябваше да изчакаме-и на светофара, и на касата.Определено изглеждаше да му е неудобно.

# 122
Е Каролев бързо се е изтеглил към Сф. Вчера на Раковска бъбреше с една приятна дама...

# 123
Слави Бинев в Созопол на рецепция в хотела, в който работя. Държа се грубо.

Последна редакция: сб, 25 авг 2018, 08:38 от veraclay

# 124
Боби Ръгбиста с приятелката си от ББ, мисля че беше Никита. Той определено хваща окото.

# 125
Още ли са заедно? И в България ли живеят? Нещо ми се върти за Швеция.

# 126
Един близък беше в Царско село за няколко дни, а там - цяла плеяда “звезди”
От разказите:
Николета Лозанова - ниска и черна, с огромни гърди.
Златка Райкова - що годе.
Благо Джийзъса - Много бил смешен, приличал на кон. Много тъмен със светещи зъби.

# 127
Златка Райкова съм я виждала преди три години,докато работех в един мол. Разпитваше кое колко ще бъде намалено на Черният петък следващата седмица Grinning
Иначе на външен вид ми се видя готина. Малко по-едра от това, което е по снимки, но не е нещо фрапантно, просто си има форми, но определено е яка мадама

# 128
Златка и Благо заедно ли са били? Някъде ми се мерна клюка, че се сгаджосали.

# 129
Златка изглежда чудесно наживо.

# 130
Златка и Благо заедно ли са били? Някъде ми се мерна клюка, че се сгаджосали.
И аз това прочетох преди малко

# 131
Още ли са заедно? И в България ли живеят? Нещо ми се върти за Швеция.

Заедно са, гледах ги преди няколко месеца в Размяна на съпруги. Там казаха, че половината от времето прекарват тук, а другата половина в Швеция.

# 132
  • София
Аз скоро не съм виждала никой, но ММ каза, че често вижда Део и Димитър Павлов ( по отделно) да бягат сутрин в Южния парк.

# 133
  • Berlin
Този Боби и тази Никита в ББ ли са се сгаджосали? Дежа ву. 😄

# 134

Общи условия

Активация на акаунт