Знаете ли кого видях?! - тема 34

• 136 343
  • 816
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
Росен Петров има ли останал нос?Че беше много зле.
Има,гледах го преди няколко дни,има свое предаване,но забравих по коя тв...видя ми се и доста отслабнал.

# 526
по он еър

# 527
  • out of space
Росен Петров има ли останал нос?Че беше много зле.
Има,гледах го преди няколко дни,има свое предаване,но забравих по коя тв...видя ми се и доста отслабнал.

Да, Он Еър. Нос...ами как да кажа, някакво подобие. Слаб си е, но изглежда доста прилично, усмихнат и културен.

# 528
  • София
Сега изглежда доста по-добре той. Аз му харесвам предаването.

# 529
Не знам дали заради проблемите си с носа, но преди години, докато работех в магазин в столичен мол, Росен Петров доста често идваше и оставяше много неприятна и силна миризма на пот след себе си.

# 530
  • До морето
Ами освен да не може да подуши какво се носи около него, не виждам как проблемите с носа имат връзка с погенето му 😁

# 531
Имах предвид, че не се усеща явно, а той не просто миришеше, а направо умирисваше целият магазин, без преувеличение. Може да имал и други проблеми.

# 532
  • софия
В гимназията имахме съученик, който по същия начин винаги много миришеше на пот и постоянно беше с мокри петна под мишниците, а не беше мърляв. При някои хора това е заболяване. Не помня и не ми се рови сега да видя какво беше името.

# 533
Влади Ампов Графа пазаруваше Simple Smile

# 534
Маги Сидерова, доста често я виждам във фитнеса, тренира доста здраво като мъжете Simple Smile

# 535
  • До морето
Маги Сидерова, доста често я виждам във фитнеса, тренира доста здраво като мъжете Simple Smile

Личи й. Не е комплимент!

# 536
  • софия
Току-що Денди трезв с Хининус. Колкото и да е шашав, аз го харесвам.

# 537
  • София
Току-що Денди трезв с Хининус. Колкото и да е шашав, аз го харесвам.

Това си е новина. Smile

Петър Антонов. Свеж е.

# 538
мисля, че вчера мернах Руми Илиева. обаче беше толкова мъничка, невзрачна, че се зачудих. но да - тя беше. аз я харесва нея по принцип.

# 539
Ричард 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт