Списания с подаръци - 9

• 42 791
  • 265
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Какво ще рече мист за тяло?
Иначе маслото за коса ще го взема, много съм доволна от него. Околоочния е нормален, не е нещо уау.

# 166
Би трябвало да е спрей за тяло.

# 167
Това червеното по средата си го бях взела със списанието. ИЗОБЩО не ми хареса! Пръскаш и пуска червен цвят. Ползвах го за ароматизатор в банята.
А може ли да снимате червилата от този месец да ги видя? Пак ли златистата палитра на Грациа?

# 168
Златист капак, но много отразява, не го хващам с телефона.
Четката е ужасно голяма и неудобна. С друга четка може и по-добре да се нанасят.

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 13:59 от Анонимен

# 169
Ясно. Имам същата. Надявах се да е различна, но не.

# 170
  • София...........
Сега сме януари - червилата, март- 3-те масла, а февруари?

# 171
Новият брой е януари-февруари

# 172
Хм,само аз ли си мисля,че това са продукти от непродадени бр. на Грация....Както няма и код да се провери за годност на продукта......аз не бих си купила вече дори и олиото за коса....макар да го харесвам  и имам още 1-2бр. на тъмно в шкафа от предишните тиражи на списанието...

# 173
Въртят едни и същи боклуци. Как не можаха да измислят нещо интересно?

# 174
  • sofiq
Хм,само аз ли си мисля,че това са продукти от непродадени бр. на Грация....Както няма и код да се провери за годност на продукта......аз не бих си купила вече дори и олиото за коса....макар да го харесвам  и имам още 1-2бр. на тъмно в шкафа от предишните тиражи на списанието...

И аз така си мисля...опитват се да си разкарат непродадени продукти Tired.

# 175

И аз така си мисля...опитват се да си разкарат непродадени продукти Tired.

Да,ама олиото за коса и в ДМ е на тази цена от 10-тина лева.....ама не се е препичало да събира тен по бутките цяяял месец,че ѝ два,защото някой продукти ги завъртват за втори път в списанието....пък и "подарък" написали.....

# 176
  • Пловдив
Това масло го има в ДМ ли, не знаех, то в такъв случай няма нужда да се презапасявам.  newsm78

# 177
  • Варна
Наистина ли го има в ДМ. Аз се чудих откъде да го намеря като ми свърши.

# 178
  • При децата ми
Според мен не става въпрос за същото масло. Аз също не съм го виждала никога в ДМ.

# 179
  • Варна
Според мен не става въпрос за същото масло. Аз също не съм го виждала никога в ДМ.
И според мен се бъркате с маслото . Има сходна марка козметика в ДМ . Това е съвсем друга марка и я няма в дрогериите.

Общи условия

Активация на акаунт