Списания с подаръци - 9

• 42 722
  • 265
  •   1
Отговори
# 60
Доминик, като какъв определяш цветът му?
/за мен бие на бананово/тоест м-у светлооранжево и светлорозово/

# 61
  • Варна
Доминик, като какъв определяш цветът му?
/за мен бие на бананово/тоест м-у светлооранжево и светлорозово/
Да, ако напишеш в гугъл цвят банан, точно това излиза.

# 62
  • Вестерос
На мен ми прилича на цвят диня на живо.

# 63
  • Варна
Цвят банан,  пъпеш, диня...кой както го вижда така. Аз не съм много, по тeзи плодови цветове. Може да се каже, и че цвета е корал. За мен цвят лимон, е бледожълт цвят, и когато пожелах да боядисам коридора в цвят лимон, всички изпаднаха в истерия.

Последна редакция: нд, 19 авг 2018, 19:18 от Dominique7

# 64
Корал го виждам аз. Бананът е кремавожълто.

# 65
  • Вестерос
Да, корал е по-близко от диня Grinning

# 66
  • Бургас
След вашите описания и снимки се навих утре да купувам,дано намеря някое изостанало списание.

# 67
  • Вестерос
Взех в крайна сметка розов. Доста търсих из Варна, че повече от оранжевия имаше. Оранжевият е с розов цип, а розовия с оранжев. Мислех, че ще е по-твърд, но ще ми свърши работа.

Скрит текст:

# 68
  • Бургас
Момичета, аз бях пленена от показан тук розов,но по магазините не намерих нито розов , нито оранжев. Списанието , което аз взех е с несесер същата големина,но е на синьо и бяло рае,с малко квадратче с надпис Грация,отвън си е точно плат,а отвътре незнам точно, но е водонепромукаемо. Ако видя розов или оранжев ще взема, останах приятно изненадана.

# 69
  • Вестерос
В кой град си? Във Варна имаме доста от списанията. Даже намерих на още две места розов, нали вече не издирвам. Оранжев има на почти всяка Лафка и в Билла също.

# 70
  • Бургас
В Слънчев бряг съм, тези дни ще ходя до Бургас ще видя и там дали е останало нещо.

# 71
Червило или гланц е на FABB в следващия брой?
Преди години си бях взела една Грация с гланц и руж на тази марка и още са читави, затова се зарадвах, че ще ги пуснат отново. Но наистина ли марката е китайска?

# 72
  • Варна
Матиращ глос в 4 страхотни цвята! Това пише в списанието, а бях качила и снимка. Момичетата коментираха, че по опаковката прилича на китайски продукт, никой не е казал, че е китайски. Ще го видим, като излезе на пазара, защото и моята снимка е калпава. Simple Smile

Сега видях, че FABB са гръцка козметика.

Последна редакция: чт, 30 авг 2018, 22:24 от Dominique7

# 73
Взех розовия несесер. Млко по-тънък е, отколкото мислех. На снимките изглежда по-голям, а всъщност е с размер точно да влезе списанието в него. Даже лекичко трябва да свия списанието, за да не закачи ципа. Иначе изглежда читав, дано откара повече. Сега се чудв дават ли ми се още 10 лв за другия цвят Simple Smile

# 74
  • Вестерос
Аз вече го разходих моя като чанта няколко пъти

Общи условия

Активация на акаунт