Списания с подаръци - 9

• 42 748
  • 265
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Аз взех втори несесер розов,но показаните от вас не съм виждала, различни са. За червилото се чудя. Цената на списанието променя ли се в засисимост от подаръка,имам спомен ,че е била различна или просто са я сменили вече?

# 76
  • Вестерос
Как е различен розовия?

# 77
пуснали са още един розов, който го имаше миналата година освен неопреновия розов Simple Smile ако за това става въпрос

# 78
  • Бургас
В темата имаше постнати снимки на розовия, неонов и на целия пише Грация с големи букви, а моят е тъмно розов  ,няма такъв надпис ,а малко бяло правоъгълниче на което пише Грация и някакво послание. На самата картинка на списанието показаните несесери са същите като моите, 3 варианта са , бяло и синьо рае, бяло и розово рае и само розов.

# 79
В темата имаше постнати снимки на розовия, неонов и на целия пише Грация с големи букви, а моят е тъмно розов  ,няма такъв надпис ,а малко бяло правоъгълниче на което пише Грация и някакво послание. На самата картинка на списанието показаните несесери са същите като моите, 3 варианта са , бяло и синьо рае, бяло и розово рае и само розов.
да същия е имам го от миналата година

# 80
И аз имам миналогодишния несесер в цвят фуксия. Непромокаем е и върши страхотна работа при дъжд. Неведнъж ми е спасявал телефона и пр.

# 81
Излязъл ли е вече новия брой на Грация за септември?

# 82
 и аз го търсих,но все още го нямаше

# 83
Момичета, някой може ли да каже, какво ще има в септемврийския брой? Във Facebook страницата им още нищо не са публикували за този месец. Да се надяваме, че ще е козметика!

# 84
  • Велико Търново
Fabb гланцове за устни. Лично мен не ме привличат.

# 85
  • София /Абсурдистан
А дали някъде из Младост има още нещо изостанало с големите несесери? Нямам претенции за цвят.
То и аз се сетих ...

# 86
  • Бургас
Момичета да се похваля взех новата Грациа с 2 червила на марката Фаб, има 2 варианта: червено и нюд или фуксия и лилавеещо-кафеникаво. Взех от втория вид, съвсем нормални червила , нито са уау , нито са зле, доста прилични. За следващият месец ще има спирала пак на същата марка, с кокосово масло май беше.

# 87
Аз също вчера ги купих.Червено и нюд взех.
Не са нищо особено, матови са и засъхват по устните. Червеното е мн наситено, на бялата ми кожа изпъква много яко;).
Реших, че ще го ползваме с детето за Хелоуин.

# 88
  • Враца
Момичета, случайно да сте попадали на мостра от новия Dior Joy в някое списание?

# 89
Момичета, случайно да сте попадали на мостра от новия Dior Joy в някое списание?
В Дъглас го има парфюма, пробвай го там. Аз вече го пробвах и много ми допадна. Със сигурност ще го взема, когато го пуснат с някоя промоция.

Общи условия

Активация на акаунт