Кюретаж и забременяване след това - тема 79

• 59 766
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря, мили момичета! Няма да се притеснявам за сега! Успех на всички нас!!!

# 496
Miroslava, успокой се, шансът да се е случило нещо е втърде малък, а ако случайно си забременяла, това ще да е много борбено човече Wink Чела съм доста истории на момичета забременели веднага след аборт и износили успешно... Божа работа е това. Аз също имам мисед в 9 седмица, изоставаше и беше спряла сърдечна дейност. След кюретажа направих изследвания за тромбофилия и Антифосфолипидни антитела. В началото на темата има доста изследвания, които ако решиш може да направиш, за да си по-спокойна. Сега се успокой, възстановявай се - преди всичко психически, физически тялото много бързо влиза в ритъм. Желая ти повече спокойствие и успех!

# 497
Slanchice_,благодаря Ви,че ми писахте !

# 498
Здравейте момичета !  Преди 27 дни се наложи да ми направят абразио. Бах в 9 г.с ,но ембриона отговаряше на 7 г.с и без пулсации .От самото начало на бременноста изоставаше и все се надявах тайничко  на чудо . Възстанових  се бързо и пред две вечери (лекаря каза ,че мога да водя полов живот), със съпруга ми се сгушихме .За наш късмет презерватива се скъса и ...така . След по малко от час взех Ескапел .Не мога да си позволя да забременея толкова скоро след абразиото, дори не е имало първи цикъл .Сега се притеснявам много ,защото от три дни ме боли като при цикъл и си мисля ,че може би съм в овулация .Консултирах се с гинеколога ,отговора беше че всичко е възможно ,дори и хапчето да не подейства .Имам едно детенце с увреждане ,след този Мисед исках да си направя изследвания ,за да знам че  при следваща бременност всичко ще е наред ,ето какво се случи . Много съм Притеснена . След 7 дни ще направя тест, силно се надявам да ми е помогнало хапчето ,защото е твърде рано . Момичета ,при евентуална бременност мислите ли ,че ще мога да задържа плода ?
Дали ще има шанс ? Желая здраве ! Хубава вечер
Съжалявам за загубата ти,
Мисля, че след като си пила Ескапел няма вероятност да забременееш (или поне е сведена до минимум), но малко разбъркват хормоните този род хапчета, а твоите сега и без друго са разбъркани ......не мисля, че има място за притеснение.

# 499
Извинявайте за късния отговор, при мен беше кухо яйце, на епикризата пише мисед, незнам кое го описва по-точно.
Изкакахме 2 цикъла, но моя е кратък и това са 50дни

# 500
Здравейте, момичета. През октомври преживях спонтанен аборт в 11-та седмица, наложи се аспирационен кюретаж поради продължително и много обилно кървене. Предния ден ми казаха, че е миссед - няма сърцебиене и е спряло развитието си.
За мое спокойствие, бих искала да посетя д-р Сигридов за консултация. В тази връзка, бихте ли ми препоръчали къде да направя изследванията преди прегледа?

# 501
Направи си изследвания след консултацията, когато ти е свалил анамнеза и ти посочи, какво точно да изследваш.

# 502
Благодаря, бях останала с впечатление, че предпочита предварително да отидеш с готови изследвания. И вече, ако други са необходими да ги направя и тях.
Да добавя, че всичко се случи в чужбина и не знам дали документите, с които разполагам ще са достатъчни Sad

# 503
Сигридов е специализирал в чужбина, би трябвало да е наясно с документите. Ако е само този единствен аборт, би трябвало да те прегледа, да ти зададе нужните въпроси за анамнеза, да те прати на конкретни изследвания, след това да ги "разчете", ако трябва да назначи терапия и да ти каже да отидеш на преглед при положителен тест.

# 504
  • София
Можеш да направиш генетични ( за вродена тромбофилия ) и имунологични изследвания ( за придобита тромбофилия ) предварително .  Също и витамините - Б12, Д, Б6 и Б9

# 505
Как сте, Бамболинка? Извинявам се, ако вече си писала.

# 506
  • София
Как сте, Бамболинка? Извинявам се, ако вече си писала.

Габи, добре сме Simple Smile  Расте ми Малечка. Цели 1,300 кг е Wink  . Ето я Wink

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 10:56 от Bambolinka11

# 507
Ах, колко е миличка, мъничка ... HeartHeart

# 508
Бамби, прекрасна е ❤! Всичко си струва за това щастие!

# 509
Бамби, страхотна малка душичка е! 🤗 Чак се просълзих като видях снимката... Нямам търпение и аз да гушна моята малка буболечка! ❤ Бъдете здрави!

Общи условия

Активация на акаунт