ОСМИ клас пред нас е - ваканцията още си тече -15

• 64 631
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Мерки и теглилки-70 кг на 174 височина,44 номер крак.Аз съм нисичка и много ме е страх да не остане нисък и той.
 Поръчах едни кецки онлайн,с негово одобрение де,харесала съм риза в магазина на една съседка,довечера ще му я донесе да пробва.Нямаме дънки и долнища,а тези последните са най-вървежното облекло.И най-късаното,с тренировките.Има изисквания-памук,сиви,с тесен крачол,абе.........суета на суетите. 

# 541
  • В светлината на слънцето
Ох, с тези размери на младежите леко започвам да се притеснявам. Моят малкият (преди няма и месец стана на 11 години) беше в началото на лятото 165 см и 41 номер обувки. Сега е по-висок. Какво ли ме чака в 7 клас? Баща му е 190 см с 46 номер, братовчед му - 2 м с 47 номер, едната прабаба 180 см, другият прадядо - и той малко под 2 м. УжасТ!

При наборката забелязвам такава промяна в динамиката на растежа. От детската градина до преди година някъде бе или първа, или втора в редицата по фвс. Точно върлина. А не е като да са нямали високи девойки. От една година буквално спря да расте. Просто гледам момичетата около нея, които бяха една глава по-ниски как я настигнаха, а някои и задминаха. Та явно си има периоди. Дано дръпне още, че аз пък съм ниска, а и едната баба й е ниска. Да не ни наследи нас.

# 542
  • София
Моето мъжище е 174 см високо и 76 кила. Чудя се, къде са всичките тия кила като изглежда слаб. Иначе е много як. Една вечер се боричкахме на игра, изведнъж ми приложи хватка от тайкуондото и ми изкърти един нокът. Като биче е. Белинда поне си има Козуначе за мачкане, пък аз "козуначище".

# 543
  • София
Споко, майки на високи девойки! Има и високи младежи. Моят е 187 см. ,ама за волейбола това си е среден ръст. 😉😂

# 544
  • София
Моята девойка е 165 см 56 кг. Мина ме на ръст, затова съм доволна Simple Smile .
Малко позапусна спорта покрай седмокласните вълнения, мислим тази година да си поднови плуването. И, дай боже,  още да се издължи.
Ние бяхме 2 седмици по морето. Сега се върнахме - имаме да ви гоним с покупките на дрехи, тетрадки и т.н. Ама има време, ще успеем.

# 545
  • София
Споко, майки на високи девойки! Има и високи младежи. Моят е 187 см. ,ама за волейбола това си е среден ръст. 😉😂

Вземаме го! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 546
  • София

Вземаме го! Stuck Out Tongue Winking Eye
😂😂😂 Давам ти го, ама на този етап само топката и компютърните игри са му в главата. 😣

# 547
  • София
Слънчева, обнадеждаваш ме с това, което пишеш за израстването, надявам се да се получат малко по-бързо нещата, не че при него може да се очакват чудеса ..генетично не сме му заложили високия ръст...

Иначе наборът вече са се "запознали" почти целия клас, от 26, 22 са се намерили Simple Smile

# 548
  • Варна
И аз да се отчета - 170 см, 70 кг. Обувките са 41 номер. Също е в период на затихващ растеж. Аз съм ниска, мъжът ми е среден на ръст и много се притеснявам и синът ми да не остане нисък. Дано следващите години дръпне още.

# 549
  • София
Desem, аз пък се притесних от мнението ти, че детето се е запознало с новия клас.
Моето си живее в миналото и не хае за бъдещето. Изобщо не се вълнува, ни от начало на учебна година, ни от нов клас. С момчета от стария клас са заедно през ден. Чуват се, играят игрите на компютрите, чатят постоянно... Питам го, проучи ли новия клас, групи в социалните мрежи, общи чатове? Цитирам: Е, к'во да ги проучвам, ще ги видя на 17ти, после 5 години ще ги опознавам! И те така! Здравата, до някъде капсулована среда на стария клас, здраво ги държи един за друг. Та от тази гледна точка, радвам се, че само едно момче от старите, ще бъде с него в един клас, да разшири социалния кръг.
Вчера минах покрай една квартална книжарница, харесах тетрадки с дебели корици, голям формат. Предвидих самосиндикално, че са идеални за английския, математиката и информатиката, тази година. Платих ги и се обадих на набора, да мине да си ги вземе от книжарницата, след като му приключи срещата с аверите. Донесе ги и без никой да го пита, каза че днес ще разчиства хартиите от шкафа с учебниците. Още спи, пък да видим....

# 550
  • София
Аз пък се надявам моята девойка да порасне още малко. Мисля, че като спи повече, расте повече. Септември продължава с леката атлетика - тя е една такава слаба и надъхана, много й пасва.

# 551
  • В светлината на слънцето
Да, наистина по време на сън хормонът на растежа се активира. Според мен това е и една от причините да спре рязко да расте моята девойка - последната година много малко спеше.
Тя също си откри отдавна класа и много се сдушиха всички. Засега си допаднаха много, дано да се разбират добре и през следващите години.

# 552
  • София
Слънчева, аз те притеснявам, ти успяваш да ме разплачеш Hug
Младежът ти няма потребността да се запознае още с новите деца, а и има опитът, че нещата се получават. Представи си щом за 3 г. става, какво ще е за 5 г. Simple Smile

# 553
  • София
Ние пък още не си знаем класовете, но общият СМГ-ейски чат върви. Вече са позатоплили отношенията, защото отначало на едната й викаха не по име а "оная с извънземния бал" No Mouth и тя се беше сдухала бая. Обсъждат купонЯ на 17.09 и имало предложения за...наргиле барове. Направо ме настъпаха по мазола! Викам: Не може ! Не се обсъжда !
Момчурляците от стария клас се влачат в квартала мотат се, ритат, ходят насам-натам.

# 554
  • София
И ние още не си знаем ни класове, ни класни ръководители. Знаем, че ще е "А" или "Б" клас /тя се надява да е "А", защото все "А" клас е била досега/. Миналата година родителската среща е била след началото на учебната година, вероятно и сега ще е така. Май е имало среща на фейс групата, на която тя не отиде. И тя, като сина на Слънчевата, имало време да ги опознае. Задължителна литература не чете /"винаги съм я чела през годината"/, но гледа испански сериали с английски субтитри и "напредва с испанския". Joy

Общи условия

Активация на акаунт