ОСМИ клас пред нас е - ваканцията още си тече -15

• 64 594
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Наистина странно са го написали, но при едно свободно място, няма как да са приети и трите. Това е протокол за класиране и мястото се заема от първия. Ако той се откаже - ще го заеме вторият в класирането и т.н. Това, че само за първите три са посочили вх. номер на заявлението, според мен е просто теххническо недоизпипване.
Много странно е написано, а отгоре пише класираниТЕ кандидати ?!

# 631
  • София
Е те всички са класирани, но приет е само първият за "свободното място".

# 632
  • София
Да де, ама ние някак си автоматично прехвърлихме вината на старите училища. А ако новото училище, не е информирало старото, както някъде напред попита Дидева? Не е ли възможно, някъде наистина да се опитват да съберат информация, която им е нужна, па макар и да не е точно това начина?

Опитът сочи, че вината обикновено е в РУО. Joy

# 633
  • София
Sanaka, което си е така, така си е! Joy

# 634
  • Варна
Всъщност как ли се хранят и какво пият гимназистите?
Приети ли са шишетата с вода и храната от вкъщи?
Мисля, че няма да са много склонни да си носят храна от вкъщи. Съдейки по моята госпожица. Ще стои гладна, но няма да вземе нещо домашно приготвено. Не било cool. Weary Triumph

# 635
  • София
Моето дете, от миналата година и закуска не взима. Няколко пъти обаче, бях правила вкъщи един пандишпанов кекс. Караше ме да го нарежа на филийки и носи в училище. Каза, че било голям хит! Joy Явно не всички майки правят кексове... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 636
  • София
Оооо, да не е онзи пандишпанов кекс, дето се прави с нишесте? Навремето майката на един приятел ни го правеше, като идем у тях да играем. Не съм го яла от 30 години, но още му помня вкуса Satisfied Да ти кажа, и аз бих си носила от това кексче на работа!

# 637
  • София
belinda, същото е! 

# 638
  • Варна
Ами споделете рецептата тогава. Пък да могат и другите майки да почнат да правят домашни кексчета Laughing

# 639
  • София
О, то ако ставаше с четене на рецепти, аз щях да съм мастършеф!

Имам я някъде аз из тефтерите...

# 640
  • София
И аз съм любопитна, не съм опитвала такъв.
Правеше майка ми пандишпанен кекс, но с брашно.

# 641
Носенето на храна от вкъщи беше направо модерно преди няколко години, на мои приятелки децата в Конското си носеха цели менюта, в чудо се бяха видели, децата бяха много запалени по здравословното хранене.
И аз се нареждам на опашката за кекса. 😂

# 642
И аз, ама за консумация. Рецепти не ям. Joy

# 643
  • София
https://receptite.com/рецепта/дунапренен-кекс
Това е рецептата, по която аз го правя от години. Пробвала съм с царевично нишесте, когато в кварталния няма пшеничено, но не става пухкав, дунапренен. Няма пропуск, винаги се получава и се изяжда, както се разбра. Joy
Хайде, идват почивни дни, направете по един вкъщи и се почерпете за здравето на моето дете, че на 6- ти е рожденик!
P.S: Много се надува, така че предвидете да печете в съд, в който заема 1/3 от него суров., иначе може да се наложи да го събирате във фурната! Joy

# 644
  • София
И аз, ама за консумация. Рецепти не ям. Joy

Дидева, специално за теб пиша нов пост! Kissing Heart
Ако ни обещаеш, че тази година ще дойдеш, поне около 24 май, обещавам да ти направя!

Общи условия

Активация на акаунт