ОСМИ клас пред нас е - ваканцията още си тече -15

• 64 606
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Аз гледах, че миналата година последната актуализация на списъка с учебниците е от 12.09. Но така зададен, на мен хич не ми става ясно за английския кой учебник ще му трябва, на кое издателство. Първоначално мислех, че са различните нива, от една поредица, но като ги издирих в гугъл, оказа се друго!

Питах, но казаха, че още колегите им били отпуска, тъкмо за завръщали някои, да следим или направо след 17.09...

# 586
Манжелка, вярно ли обвивате тетрадките.
Тази дейност я преустанових още в първи клас, няма сила на света да ме накара да го правя Joy

# 587
Сигурно задавам ненужен въпрос....Последните дни не следя новите. Какво се случи с така обещаните „наказания” за цялата смърдлива кампания по кандидатстването след седми клас тази година. Все още ли всички лелки и чичковци си топлят местенцето? Сигурно даже чертаят нова „ стратегия”, „ план за развитие”, може да въведат „иновативна методика за смятане на бал без формула” ...............???????

Мая, имаше наказани, някой назад беше пуснал линк, Кастрева с порицание, други двама със задържане на повишение или нещо такова....абе кажи му по-точно " потупване по рамо "и дотам!

# 588
  • Варна
Да Simple Smile. Мразя измачкани или подгънати подвързии. От осем години се опитвам  да вманияча и набора Simple Smile, затова подвързвам всичко.

Понеже учебниците вече ще са негови, детето поиска маркери, за да може да си подчертава директно в тях.

# 589
Манжелка, вярно ли обвивате тетрадките.
Тази дейност я преустанових още в първи клас, няма сила на света да ме накара да го правя Joy

Моята заяви, че няма да подвързва нищо, нали и учебниците си били нейни вече.....,но аз купих подвързии и за двете.

# 590
  • София
Подвързването на ученически пособия ми е сред най-безсмислените дейности. Някъде около гладенето на бельо и чорапи се намира в моята скала на работи, които биха ми докарали мозъчна смърт, ако ги вършех.

# 591
   Мина снощи РС при нас,на 17.09 ще имаме още една.
   Не съм много доволна от учителката,която ще води математиката,но.....Откриваме уч.година на 17.09 от 9.00ч ,после обща РС на 8ми клас.Това е традиция в гимназията.Само не ми е ясно,как очакват родителите да са на разположение,в някой фирми е абсурд да те пуснат.Ако нашето откриване съвпадне с това на детето на колежката ми,аз няма да ида.Ще отиде тя,нейното е по-малко,ще бъде асистентка на знаменосеца,емоции разни.
    Училището ни  в ремонт,кметът имал амбиция до 17.09 да са готови,ама надали.Чуваме слухове,че ще учат в друго у-ще,само втора смяна,което ХИЧ не ни устройва.Но..каквото за всички,това и за нас.
    От 10.09.от 9.00 часа сутрин,всеки ден,опреснителни курсове по БЕЛ и математика.Наборът се опита нещо да измучи,не му се получи.
    Ние си чакаме СП по волейбол,вълнуваме се с мъжкия отбор на Монтана,такива са ни емоциите.Учебната година така или иначе ще си почне,не е по желание.

# 592
Ще правите ли нови снимки за бележника и ЛК? Отпреди една година девойката не се е променила особено, мисля да ползваме миналосептемврийските Stuck Out Tongue Winking Eye

# 593
Белинда, а баш Hands V

Точно снощи обсъждахме нуждата от снимки, даже и предложих да иде тези дни и да увековечи голямата пъпка дето ѝ е излязла hahaha
Щеше да ме "убие" с поглед Mr. Green

# 594
  • В светлината на слънцето
Подвързването на ученически пособия ми е сред най-безсмислените дейности. Някъде около гладенето на бельо и чорапи се намира в моята скала на работи, които биха ми докарали мозъчна смърт, ако ги вършех.

+1 и за двете дейности.

# 595
  • Варна
Ще правите ли нови снимки за бележника и ЛК? Отпреди една година девойката не се е променила особено, мисля да ползваме миналосептемврийските Stuck Out Tongue Winking Eye

В училищата, в които има униформа изискването е снимката да е с униформа, следователно тъй като синът ми попада в такова, ще трябва да отиде да се снима с "новите дрехи". Пъпките услужливо се тушират със софтуер във фотото, така че не се тревожете.

# 596
Ауу, Манжелка, това е ценна информация Hug
Защо ли го нямаше за дипломата ми за висше hahaha

Последна редакция: вт, 04 сеп 2018, 14:09 от rummi_pl

# 597
  • София
За снимките: Миналото лято голямата с приятелки изнамериха едно ателие за Александър Невски. Донесе страхотни снимки, а тя е мрънкава и суетна при фотографиране. Преди седмица заведох малката. Човекът беше мил и с кеф си вършеше работата, направи десетина кадъра на детето, за да има избор. Накрая каза: 5-6 лв.

И за мен е голямо удоволствие да купувам качествени канцеларски материали и тетрадки. С малката подвързвам, много ми е красиво. Голямата се оправя сама, слага найлони и етикети. Тепърва ще видим тази година как ще е, и двете са активна ваканция, аз съм командировка, т.е. пълно разпускане за тях.

За протокола, аз гладя всичко, и чорапи, и бельо. Така ми харесва. Свят шарен - хора всякакви.

# 598
Моля,някой компетентен да публикува или да ми изпрати на лично заповедта,че не се изисква отпусно.Получих това съобщение от старото училище днес:
Здравейте 😊 Трябва да донесете служебна бележка от новото училище на А......, за да издадем отпусно. Трябва преди 15 да стане !

# 599

В училищата, в които има униформа изискването е снимката да е с униформа, следователно тъй като синът ми попада в такова, ще трябва да отиде да се снима с "новите дрехи". Пъпките услужливо се тушират със софтуер във фотото, така че не се тревожете.

Манжелка, това е много важно, благодаря Hug, че ни го напомняш на забравилите като мен.
Тъй като за РС няма информация, ще почакам да я обявят, мине и тогава, ако трябва ще се фотографира девойката.

Последна редакция: вт, 04 сеп 2018, 15:21 от beauty_magnolia

Общи условия

Активация на акаунт