ОСМИ клас пред нас е - ваканцията още си тече -15

• 64 555
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Слънчева, аз мисля че теоретично са подготвени. Дано не бързат с практическите упражнения!

# 691
  • София
Да, за това се чудя как се вмириса толкова на парфюма и как пудрата се оказа на тенискатаа му?!? Не съм и сигурна, че искам да знам точно...

# 692
  • София
Едно е теоретично да знаеш, че трябва да сложиш презерватив, друго е да не знаеш как да го сложиш правилно, да се скъса и после ляяя-ляяяя! Трябват си практически умения тук!

Аз викам да сменим темата, че се изпопритесних!

# 693
  • Варна
Всяко притесните за разгорещени по тази тема ми се изпари, когато преди четири години ми зададе въпроса " що е то мастурбация?" Тогава хлъцнах, попреглътнах на сухо, но дадох що годе приемливо обяснение като за възрастта.
Вече всички теми сме ги минали по няколко пъти с девойката. Всеки следващ по задълбочено. Аз отговарям без да влагам емоции, все едно обсъждаме времето, по технологията. 😁
Последния път беше във връзка с това, че има бременна госпожица от техния набор. Разясних какви рискове и негативи крие една толкова ранна или ненавременна бременност. При което отговора беше - Е ти направо ме отказа да имам гадже. 😄

# 694
  • София
Да, за това се чудя как се вмириса толкова на парфюма и как пудрата се оказа на тенискатаа му?!? Не съм и сигурна, че искам да знам точно...

Не те разбирам, честно! Аз бих се притеснила, ако се беше умирисал на чужд мъжки парфюм. Joy Женски парфюм и пудра по тениската ще приветствам. Ако се е оказала на тениската по най-логичният начин /а не по необичаен такъв - например да се е гримирал Joy /, вместо да се изненадваш, по-скоро вземи спретни един кекс, че да почерпиш. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 695
  • София
А, викаш, да се стягам за бабче! Joy

Абе, рано им е, бе! А на мен още повече! Stuck Out Tongue Winking Eye
Дано не си е направил подарък за РД!

Последна редакция: чт, 06 сеп 2018, 00:29 от Слънчевата

# 696
  • София

Абе, рано им е, бе! Дано не си е направил подарък за РД, който вече тече, всъщност...

Такааа, за пръв път от 13 години да ида на театър без деца и при Слънчева се появил казус...

Първо, да ти е честито прекрасното твое ( наше) момче! Да е здрав и много щастлив!

Второ, как така парфюм, че и фон дьо тен, че и на тениската...Притесних се и аз.

За да не си помислите, че преигравам, децата ни са много добри приятели. За мен е новина. Дано да е на късмет!

П.С. Орлин Горанов и Мариан Бачев в Човекът от Ла Манча - невероятни!

# 697
  • София
Yana, благодаря! Kissing Heart
За нас е радост и чест, да сте наши приятели!

И за мен е новина и побелях с някой и друг косъм!

Sanaka, да кажем, че имахме неприятни емоции с настойчива и неуравновесена девойка... Надявам се всичко да е минало!

# 698
  • София

Чакай, бе, задръж! Как стигна от пудра по тениската до бабче? Че и бели косми чак се появили. Я пий едно бяло, че тези кексове ти размътиха мозъка. Joy Hug Сдобиването с гадже на 14 години не води до бебе след 9 месеца. Иначе, до сега два пъти да съм станала баба. Joy Рано им било. За какво? За секс им е рано, но за първи влюбвания, за първи гаджета? На вас кога са в били първите тръпки - на 25? Joy И аз имах гадже на 14г., но секс правих много по-късно. Голямата ми дъщеря имаше първо гадже на 13, но и тя прави секс много по-късно. Наборката има гадже от 1 година, но далеч не се чуства готова за секс. На тази възраст гадже от типа "държим се за ръцете и се целуваме" не е нещо ненормално, нито пък страшно. Пътят между първите целувки и секса е дъъълъг. Особено за момичетата. Е, ако е късметлия, може и да попадне на някоя от изключенията. Joy

Да ти е жив и здрав младежът! А майка му да не се филмира. Hug

А опит с, меко казано, настойчив и неуравновесен младеж, и ние сме имали.

Второ, как така парфюм, че и фон дьо тен, че и на тениската...Притесних се и аз.

Че какво й е притеснителното на тениската? Да е на бельото - да се притесниш. Joy

# 699
  • София
Да де, за секс им е рано, другото не ни притеснява😁
Оффф, бебето врещя и се мята насън, тамън колкото да ме събуди в 4 часа😡 Той сега дреме, а аз се оцъклих! Маймун!

# 700
  • София
Слънчева, да ти е жив и здрав младежът, много да те радва.

И да дам двуг поглед за женския парфюм и пудрата - може да се е подхлъзнала девойката и да е паднала върху му Stuck Out Tongue Winking Eye

# 701
  • В светлината на слънцето
Слънчева, да ти е здрав и честит младежът!
И аз си мисля като Sanaka, че не бива да се притесняваш чак толкова и им е баш време за първи трепети и влюбвания.
Не помня дали ви разказвах, че моята девойка имаше първо кино с ухажор, последвано от суши и разходка из и пред мола. Беше яко подкована какво може и какво не. Звъня през 5 минути да каже къде са. Върна се въодушевена от факта, че е имала първа среща. Но нищо повече.
По въпроса за интимните дейности е в час отдавна, за да няма изненади. И е категорична, че докато е ученичка, секс няма да прави. Последното покрай един доста неприятен пример с наши близки. Мъжът се увлече по ученичка и аха, да зареже жена и две деца (голямото момиченце е нейна наборка и го изживя много тежко).

# 702
  • Варна
Слънчева, честит ти рожденик и от мен! Много късмет да има във всякакви начинания, даже и в момичешките! Да е жив и здрав и много щастлив!

# 703
  • София
Слънчева, много здраве, щастие, късмет и успехи на бившия съученик! Flowers Four Leaf Clover

# 704
  • София
Честит национален празник.
Дано си спомняме и в други дни, че Съединението е сила.

Ние ще започнем днес със закриването на летния сезон, последвана от семейна софра.

Общи условия

Активация на акаунт