Януари все още е дале4,хайде бебе 4акаме те с интерес

• 15 397
  • 296
  •   1
Отговори
# 270
  • София; Дружбето
А ще ходи ли някой утре на шествието в София?

# 271
Сложих си и аз 2 снимки в албума  Party Joy Успях!!!!:)

# 272
Здравейте мили бъдещи майчета,
Организираме протест за увеличение на МАЙЧИНСТВОТО и ДЕТСКИТЕ НАДБАВКИ
Присъединете се към нас в опита ни да променим живота на децата
Повече информация за градовете,протеста и исканията тук:
http://www.visx-develop.info/first_july/protest.html
http://www.visx-develop.info/first_july/
Ако не можете да присъствате лично, а искате да ни подкрепите, може да качите ваша снимка на линка горе.
Ако искате да изкажете мнение :
Нова тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108840.0
Предпоследна тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=106880.0

Анкета : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108859.0

Ако искате да се поразходите по жълтите павета в София
Надали ще имате друга такава възможност
Заповядайте на 01.07.2006г. в 10:00 на Фонтана на Президентството
Да се запознаем и да се поразходим заедно

# 273
  • София
1 ви юни беше работен ден и за съжаление нямаше реална възможност да дойдат работещите майки като мен. Радвам се, че следващата дата - 1ви юли е събота, както разбрах и се надявам да се съберат повече настоящи и бъдещи майки.

Последна редакция: сб, 24 юни 2006, 08:51 от vicks

# 274
  • София
Ехо!
Днес на консултацията беше размазващо!!! Бебето е станало страхотно, лапаше си ръцето,постоянно шаваше насам, натам, беше невероятно. В чест на таткото,който беше с мен лекарката направи дълга презентация на бъдещото бебе!!! Юп, юп newsm44 ! Повдигна ми настроението за седмици напред. На консултация сме чак след 3 седмици, като вляза в 16та, за БХС. Не знам как ще издържа до тогава, още повече, че тогава вече ще може и 3Д ехограф /с вагиналния няма 3Д/ и ще е още по-размазващо!!!Ето малко снимки:

# 275
Момичета, много ви се радвам  Rolling Eyes
За съжаление аз не мога да се похваля с това ... в четвъртък ходих на триизмерен ехограф и ми казаха, че сърдечния ритъм на бебчето е спрял току що ....  Sad Sad
В петък....тоест вчера ходих на още една консултация сутринта при Д-р Халачева в Майчин дом във Варна.... тя потвърди и трябваше да се вземат спешни мерки... докато още не е паднало бебчето и не е станал кръвоизлив ... За съжаление вчера на обед с пълна упойка го изтеглиха....
Бях адски чувствителна ... сега съм леко по-добре....
Добре, че стана сега рано в 3тия месец, а не по-късно....
Моля ви, пазете се!!!!
Повечето от вас са с втора бременност и са наясно.... но научих ....уви късно... че не трябва да се целуват и да имате близък контакт с бебчета, не трябва да стоите до болнави хора (дори и да не се разболеете е достатъчно вирусче да мине през вас) ... Не ходете с голи кръстове дори и когато още не сте бременни ....
За съжаление статистиките не са розови.... доста млади момичета изпускат първото бебе ...
ПАЗЕТЕ СЕ!
Надявам се скоро да се включа към вас ... след най-малко три месеца  Heart Eyes

# 276
  • София; Дружбето
Много съжелявам за лошите овини Feminine  Sad Възстановявай се бързо и се надявам скоро да си отново с хубави новини и усмивка на лицето. Успех!  Hug

# 277
feminine това наистина е лоша новина, но не губи кураж, най-важното е да си спокойна. Преди две години и половина с мен се случи същото, важното е, че пак ще стане! Кураж! Аз също имам доста притеснения със сегашната си бременност, защото урината ми е тъмна рано сутрин, другата седмица ще правя изследвания и стискайте палци

# 278
Здравей, Доби. Още не съм съвсем наясно как се изпращат съобщения, писах ти, но не зная дали го пратих Embarassed. Термина ми е на 11.01.2007, май като твоя Wink. Все още имам проблеми с лошата си матка, имам болки, та да изчакаме малко със записването, да не дърпаме дявола за опашката Wink. Ще пиша след 2-3 седмици, ако тогава всичко е наред да ме впишеш и мен. Ще се радвам ужасно много! Целувки на всички1

# 279
FEMININE, мила, знаеш че съм с теб newsm51

# 280
FEMININE, искрено ти желая всичко да е наред при следващия опит Heart Eyes
Ако можеш да се успокоиш и да мислиш за бъдещето, без да се връщаш назад.
Ужасно е да преживееш всичко това, но имай сила и кураж да продължиш и всичко ще бъде успешно.
За много от нас е наистина рано и сигурно всички чакаме резултатите си с лек страх.
Аз толкова се бях изплашила преди два дни, но полежах достатъчно и лекото зацапване спря.
Сега едва ще дочакам до 28.06, когато ще отида на консултация.

Чакам те отново при нас  Heart Eyes

# 281
Feminine, мила продължи напред с нови сили, знам че ще е тръдно но поеми въздух.
Ти пак си част от нас и ще те чакаме да се върнеш когато му дойде времето. Peace

# 282
Не се предавай FEMINiNE, newsm10
Сигурно се чувстваш ужасно в момента,но трябва да бъдеш силна!!
Знам,че ще успееш Simple Smile!
И аз много се притеснявам за бебето,защото още не съм ходила на лекар!Иначе нямам някакви проблеми -като болки или кървене,но няма да се успокоя докато не разбера,че всичко е наред. Praynig
Слава богу имам час  за преглед за  другата седмица и вече нямам търпение.......

Последна редакция: нд, 25 юни 2006, 10:57 от lina78

# 283
Здрасти,януарки!Да ви питам как се изчислява термина,защото се писах за февруари,ама може и да съм за януари.Последната ми редовна м......беше на 27ми април.Как се изчислява? newsm78

# 284
Здравей Ива 81,
В началната страница на сайта горе вляво пише КАЛКУЛАТОР.Влизаш там и само трябва да въведеш датата на последната ти менструация и то ще ти сметне...
Но това е приблизително ,по точно ще ти кажат като отидеш на лекар!!
Лека бременност!! pregnant

Общи условия

Активация на акаунт