Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Какви са някои от проблемите, които бъдещите майки обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от проблемите, които бъдещите майки обсъждат във форума?
-
Какви са някои от темите и проблемите, обсъждани във връзка с бременността?
-
Какви са препоръките за кремове против стрии и целулит по време на бременност?

.4естит ни петък и приятно изкарване на по4ивните дни.при нас днеска е много мра4но и малко е хладни4ко.4ак ме е яд
смятах да ходя на разходка ама на плановете ми се провалиха
ина4е се 4увствам много добре.направо нямам търпение да дойде ве4е януари месец и да си видя рожби4ката.отдавна си ме4тая за тоз миг.ох пак по4нах да ме4тая

За първи път го виждаме и едва не се просълзих. Как само тупкаше бързо, бързо...
Момичета, направо неописуемо! Вярвам, че всички, които са го видели вече, разбират магията. Неописуемо е!
Толкова ми се щеше поне на Стинг, обаче няма на кого да оставим дребната, а да пътуваме с нея не си е работа.
майтапя се.просто са много ужасни като външност и характер.е поне тука са такива де.към атина са по готини ама са рядкост.аз не съм женена а само сгодена от 2 години.ина4е живеем заедно от 2 и половина.в гърция съм от 3 години.майка ми също е тук и сме щастливи 4е сме заедно.ина4е със мъжо се запознахме тук на един рожден ден.хубавото е 4е сме и от един град в българия-варна
и иначе и аз съм почитателка на Стинг и Депеш и благородно завиждам на тези, които ще посетят концертите им. И пожелавам едно незабравимо изживяване. _Ним_ и аз миналата седмица видях сърчицето на Малчун и занемях и се разплаках....
14.01.2007 Чакаме с нетърпение, особено баткото
а на първия нямам.обещавам 4е после ще ви допълня,ако аз пак пускам нова тема.ако не моми4ето което ще пуска нова тема и ще прави термините наново ще ви добави.лека ве4ер моми4ета и още веднъж се извинявам
теми4ката ни ще опустее така.ве4е вкарах новите май4ета в термините.сигурно нещо е станало и е из4езнал за малко бутона редактирай.