Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Какви са някои от проблемите, които бъдещите майки обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от проблемите, които бъдещите майки обсъждат във форума?
-
Какви са някои от темите и проблемите, обсъждани във връзка с бременността?
-
Какви са препоръките за кремове против стрии и целулит по време на бременност?
Малко се поизгубих, тук съм, но имам изпити и чета усилено. В петък взех 1 с 6 и съм щастлива, но ми остава 1 много труден този петък и приключвам. Планирали сме море след 20, но времето нещо не ми харесва. Дано се оправи дотогава. При мен гаденето засега изчезна и така се чувствам човек. Тази седмица ще взема направление от личната лекарка за прегледи и изследвания, че то от учене не ми остава време да се шляя насам натам. Как сте сега покрай световното? Мъжете ви гледат ли мачове? Моя ги гледа, но на него това му е работата. Футболен човек да си имаш вкъщи е страшно, но на мен ми е забавно и си гледам с него. Като се запознахме не знаех нищо за футбола, но покрай него научих много за играта. Ходя на мачове и ми е интересно. Бях на европейското в Португалия и беше страхотно изживяване да си на стадиона когато и нашите са на терена.

а за ма4ове хи4 не ми се говори
много ги мразяа ина4е през 96 им бях голяма фенка.добре 4е и мъжа ми не гледа много много
ама пък някой път като се заплесне няма отърване
Да ви е жива и здрава и много да ви радва всички!
Онази вечер имахме гости и като ми призля .... голямо
Но ще търпим, щом е в името на бебчо
И все си викам, че няма да се нервя, ама като не мога... Искам да минава вече и да си чакаме спокойно бебчо.
. За съжаление загубих бебчо. Пожелавам успешна бременност на всички и дано аз съм последната с проблемна бременност в този фрум.