Януари все още е дале4,хайде бебе 4акаме те с интерес

• 15 415
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
  • София
За жегата - избягвайте я ако е възможно! И на мен ми става лошо на моменти.
За килограмите - не си внушавайте! Клеми, ти изглеждаш перфектно, незнам къде са ти +3 кг.  newsm56Аз пълнея само в корема и гърдите. Днес на пазара от който пазарувам ме питаха - момче или момиче!? Явно ми личи.  pregnant Да ви се оплача, морето го отлагаме за неделя, че на мъжо му възникна пътуване за чужбина, но в неделя живот и здраве тръгваме.  newsm01  bye
Embarassed Благодаря, но аз си знам, като сваля дрехите колко добре изглеждам. Тези 3кг хич н ми трябват, ама..нейсе! Още нямам бременен корем, като хапна малко ми се надува, но сутрин е плосък. Е, разширила съм талията, но корем нямам категорично. Whistling обаче това няма да е за дълго...още най-много 2-3 седмици и вече няма да има накъде, всички ще разберът... Mr. Green

# 181
Здравейте,момичета!
Досега само ви четях,защото( пусто суеверие) не бях ходила на лекар и ме беше страх да се регистрирам.Завчера посетих Док,засега всичко е наред,на бебчо му тупка сърчицето и е с адекватни размери за възрастта си.Моля Добито да включи и нас в списъка-терминът ми е на 22.01.07.Съвсем скоро ще си направя и лентичка,но нещо не мога да се справя сама,та чакам мъжо да помага.
  Тази бременност ми е втора-с първата нямах никакви проблеми и имам прекрасна дъщеричка на 1 г. и 7 м.Само дето раждането завърши със секцио,та най-вероятно и това ще е така,ама да е живот и здраве,ще се изтърпи.
  За алергозана искам да кажа,спомням си от първата бременност,че е абсолютно противопоказен,но не знам с какво го заместват,най-добре консултация с лекар.

Като четох последните постинги за сутиените се сетих да ви споделя нещо интересно-на мен сега въобще не са ми пораснали гърдите,ама наистина въобще.Първия път,до тези седмици бях сменила 2 размера,а сега newsm78
   За спорта и аз мисля,че ако досега сме спортували,можем спокойно да продължаваме,стига да не са някакви силови упражнения.Аз до скоро ходех да играя една гимнастика-нещо средно между аеробика и каланетика,та мисля да продължавам.Само трябва да се наблюдаваме по-внимателно и ако няма болки,смятам,че всичко е ок.
  Аз още не съм качила килограми,но за сметка на това пък си имам коремче от първата бременност и стартирам от 63,така че има мнооого да ме гоните Laughing Embarassed

Последна редакция: ср, 21 юни 2006, 15:27 от Zlati

# 182
  • София
E не знам какво става, но не мога да кача снимка в абума  Crossing Arms. Три пъти пробвам и не става!

# 183
  • София; Дружбето
Да не е много голяма? newsm78

# 184
  • София
Не, jpg 28 KB  Confused

# 185
  • София; Дружбето
Аз разглеждах албумчето преди малко, да не е от това  Thinking

# 186
  • София
Wyzmovno e, sega wytre li si?
Стана, стана!!!

# 187
  • София; Дружбето
Не съм, опитай сега да видим дали ще стане   Mr. Green
М, добре, отивам да гледам  Crazy

# 188
Нещо не мога да отворя албумчето.Дава ми грешна парола.Нали е 2007?

# 189
  • София; Дружбето
Нещо не мога да отворя албумчето.Дава ми грешна парола.Нали е 2007?
uspq li da vleze6? 2007 e parolata, da ne si obarkala izpisvaneto na qnuari?

# 190
Отворих го най-сетне!
  Момичета,снимките са много хубави!
  Стиляна 1,имам подобна снимка с корем,само че в деветия месец,огромна съм.Само че не е на цифров носител и не знам дали ще мога да я сканирам и да я сложа в албума.Ще се опитам обаче,да "стрснем",мамите,на които им предстои да им растат коремчета Laughing

# 191
  • В офиса
И аз си сложих ликОт.
Тука се сетих как Анда веднъж ми каза, че си мислила, че съм я мъж, я нещо друго:) Щото аз по принцип в нет снимки не качвам, но сега няма да се цепя от колектива, я:)

На мен вече здраво ми личи коремчето и с гърдите съм един номер напред. А с първата бременност първо ми се заглади талията и до края си бях с малък корем. Сега предчувствам, че ще има да се нося като платноходка и да се блъскам в мебелите. Иначе съм + 2 кг., май.

# 192
  • Варна
 И аз да кажа нещо за сутиените. Имам една приятелка която е бременна, тя по принцип има какво да покаже в бюста а сега е в 6-я месец и нали се сещате какъв проблем има със сутиените. Но вече е решен - открихме едно ателие във Варна, в което шият бельо, има старахотно разнообразие от модели и платове и даянтели и излиза много добре като цена-около 13-17лв.

# 193
  • Варна
Аз все още не съм се възползвала от тази услуга, но по-нататък сигурно ще си поръчам ...

# 194
  • София/Варна
Аз все още не съм се възползвала от тази услуга, но по-нататък сигурно ще си поръчам ...

аз ще си идвам във Варна едва в началото на август - трябва да измисля как да изкарам до тогава ...
Пусни моля те някакви координати на ателието.

Общи условия

Активация на акаунт