Червила, глосове и моливи за устни

• 78 275
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Мисля, че не..

# 481
  • София
Дълготрайно е течното червило на Флормар -    Kiss me more / lip tattoo.
Много съм доволна от него, доста трайно, едно от любимите ми.

# 482
  • София
Аз поръчах гланца на Dior Adict  Maximizer.Хареса ми с голяма трайност и изключителен блясък. За съжаление на 3 ден го изгубих…😒Толкова много му се чудех дали да го поръчам,защото не е малко пари иии….
Сега определено ще си взема друг.Някой да препоръча?

# 483
Аз поръчах гланца на Dior Adict  Maximizer.
Може ли линк?

# 484
# 485

Подобни продукти с абсолютно същия ефект има за по 5-10 лева.

Тези подуващи устните гланцове при мен имат точно обратния ефект - правят устните ми да изглеждат по-тънки визуално, въпреки подуването.

Затова, когато търся уголемяващ ефект на устните, залагам на абсолютно матови червила в телесен нюанс.

# 486
Много се влюбих в матовото червило MAC Love u back. Така ми заспа на тена. Същият цвят като устните ми само че с лек морав нюанс.
При мен матовото прави устните ми по големи. Те са ми силата в лицето. Много пухкави и с чудесна форма и контур и винаги нося червило.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 11:31 от JolieSc

# 487
  • Бургас
Коя марка матови червила е със златна опаковка,гилза?

# 488
Мисля, че са на Шарлът Тилбъри. Също последните полуматови на Николета Лозанова.

# 489
  • Sofia
Много се влюбих в матовото червило MAC Love u back. Така ми заспа на тена. Същият цвят като устните ми само че с лек морав нюанс.

А ти със светла кожа ли си, по принцип? Simple Smile И на мен ми допадна доста по снимки, но аз съм малко по-матова и не знам дали няма да ми дойде прекалено бледо.

# 490

...  И Lisa Eldridge. Прекрасни матови! Aз лично ги харесвам повече от матовите на Шарлът. Но както е знайно това е въпрос на личен вкус.

# 491

А ти със светла кожа ли си, по принцип? Simple Smile И на мен ми допадна доста по снимки, но аз съм малко по-матова и не знам дали няма да ми дойде прекалено бледо.

Цветът на снимки ми харесва, но точно на жени с много светла кожа май не подхожда. Червилата винаги е най-добре да се пробват, ако може, преди да се купят.

# 492
  • Бургас
Благодаря ви, момичета!
Това,което търся стои квадратно,не е кръгла опаковка.
Харесах червилото на една жена,досрамя ме да я питам на коя марка е.
Само я видях,като го слага каква му е опаковката.
Иначе самият цвят на червилото беше матово розов,като на устните,естествен.

# 493
Да не е на Лореал? Те имат квадратни...

# 494
Или на Катрис.

Общи условия

Активация на акаунт