НОЕМВРИ още е далече, а бебче ни се гушка вече!

• 38 233
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
  • гр.Божурище
мамчета как ще коментирате тези резултати ,че нещо вътрешно ми е притеснено

# 166
Според мен са ти ок за бременна. Кое те притеснява. Хемоглобинът малко трябва да се повиши, но не е критично нисък, дори си в нормите за жена.

# 167
  • гр.Божурище
да точно хемоглобина и хематокрита иначе да всичко друго е добре ,но има статии от който ме хвана малко шубе и затова писах ,защото за разчитане на резултатите чак във вторник ще ходя ... ии евентуална едно душевно успокоение да получа от вас 🤗🤗

# 168
  • София
Честит празник на всички празнуващи днес! Да сте живи и здрави!

Obichammama, и на мен ми се струват ОК изследванията. Моят хемоглобин държи 117 и не са ми изписали още нищо.

За стволовите клетки и аз нямам познати около мен, които да са съхранили, за да разпитам. Не съм се задълбочавала в четенето, но от малкото коментари останах също с впечатлението, че не е напълно доказано ефективно. Струва ми се точене на пари, които ние лично не можем да отделим за такава несигурност.

# 169
  • Варна
Моят хемоглобин е 111 от миналата седмица и също не пия добавки за него.С предната бременност пак около 110-111 все ми беше и тогава нищо не ми изписваха.Бебето се роди, обаче с чудесни стойности.

# 170
  • София
Хемоглобина ти е добре, ако не се чувстваш уморена и замаяна може нищо да не пиеш даже. Ако пък не ти е ок, както на мен може да си вземеш един сироп Малтофер. Хематокрита е така, заради хемоглобина. Те са свързани и зависи от хемоглобина. Изследванията са ти супер останалите.

# 171
Честит празник момичета.Нека бъдем живи и здрави,ние и нашите бебоци.
Честит имен ден и на всички празнуващи😊
Моят хемоглобин също е 111 от месец насам!Казаха ми да си пия витамините само,че е малко нисък и до там.
Ще видим другия месец как ще е.
Хубава вечер!!!

# 172
  • гр.Божурище
Ехх благодаря Ви много момичета пожелавам на всяка все хубави вести без значение преглед ,изследвания и прочие 🍀🍀

# 173
  • София
Честит празник на именичките! Да сте здрави и през ноември майки на здрави бебоци Simple Smile Дали има и някоя Мария в коремчето на мама? Flowers Hibiscus
Честит празник и на варненки! Само с хубаво да се слави града ви!

Renata85, на мен след всеки преглед с ехограф ми казват в каква позиция е бебо. За момента беше все с главичка надолу, но имам чувството, че се е завъртял.

Деси, честито ви, но какво е това "оброк"? Simple Smile

Аз проучвах за стволовите клетки и решихме, че няма да замразяваме.

# 174
И аз щях да питам, май идва от обричам. И за това реших, че е годеж. Grinning

# 175
  • София
Хахахха нееее не е годеж. По нашия край така му викат, нещо като курбан е. Понеже сестра ми преживя много тежко когато дядо почина, защото беше много малка може би и го сънуваше всяка нощ. Даже и се привиждаше през нощта и плачеше. И я заведоха нашите да и леят коршум и бабата каза да си изберем някой хубав Български празник и да и правим оброк. Ходим на църква, месим си питка, готвим си нещо вкусно и всичко го правим за нейно здраве. И демек с две думи Богородица я пази от всякакви лоши неща. Simple Smile

# 176
Здравейте, момичета Simple Smile и честит празник 🌷🌷🌷
Бих искала да попитам на някоя мама излизали ли са й ситни пъпчици в зоната на деколтето? Имам от няколко дни много ситни пъпки, като само някои от тях са с бяло връхче, другите не. Сега виждам, че имам и по коремчето няколко - най-много в зоната около пъпа (5,6) . Ходих до спешния кабинет в Александровска и там ме гледаха и ми казаха, че или цитирам "бошували" хормони и ми се проявяват пъпки или от жегите, но ми е неспокойно. Не ме сърбят, нямам дразнения. По лицето ми излизат пъпки доста, като акне, но аз винаги съм била с проблемна кожа. Иии ме отпратиха...
Та, какво мислите? Дали е просто някакъв обрив от жегите или мазилата, с които се мажа? Може ли да е стафилкокова инфекция? Има ли опасност за бебето?
Къде бих могла да отида да ме погледне и друг доктор?

Пс : не съм се излагала на слънце, не ме сърбят и тези по корема са като червена точица.

Благодаря много и прохладна вечер 🎀🌷

# 177
  • Стара Загора
Аз имах ситни пъпки по деколтето от мазане против стрии в комбинация с жегите. За другите въпроси най- добре е да отидеш на дерматолог.

# 178
Евентуално дерматолог. Може да е от топлината, да ти се е изпотила кожата и в комбинация с крем, дезодорант, прах за пране, омекотител и какво ли не да излязат. Може от храна? Едва ли са опасни за бебето.

# 179
И аз имах такива ситни червени пъпчици под гърдите и на корема малко - не се притесних , даже и не помня как изчезнаха. От жегите , хормоните и мазилата е .

Общи условия

Активация на акаунт