НОЕМВРИ още е далече, а бебче ни се гушка вече!

• 38 232
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, девойки Simple Smile
Споделям с вас едно позитивно четиво от блога на една дама и се надявам да ви вдъхне кураж и смелост Simple Smile

https://apieceofme.blog/2018/03/24/moeto-parvo-rajdane/#more-10319

# 151
Уф забравих да честита имения ден на всички именячки. Честити да сте, да сте здрави и пожелавам леко раждане на термин, на здрави и хубави деца.
По темата... наистина само маркетинг намирах ...хубави неща написани на хубави брошурки и сайтове. Но всяко нещо има две страни и затова и попитах.

# 152
  • Стара Загора
Честит имен ден на всички адашки!
Днес на моя празник реших да отида на ЖК, гледаха ме пак на смотания ехограф и само ми казаха, че е 800 грама и пак върви с 5 дни назад. Всичко е наред, така че ще се почерпим с ММ подобаващо тази вечер!

# 153
  • Bарна, морето, сините вълни
Бъдете здрави и силни всички именички! Flowers Hibiscus
Днес е и празникът на града ни-Варна.
Днес кучето ни става на 1 годинка.
Много хубав ден Blush

# 154
Честит празник на именничките! 🌸🌻🍀

# 155
  • гр.Божурище
И моя е седалищно от 6-тия месец и не иска да се завърти и ми казаха, че наистина от това положение може да имам повече контракции. Странно е обаче, че го усещам толкова много.. усещам го хем долу в ляво на мехура, хем горе в дясно леко в страни. Не знам, аз малко се отчаях, щом до сега не се завъртя, дето му беше широко, по-натам едва ли. Ама нищо не се знае де, но вече съм психически подготвена и за секцио.

Спокойно не се притеснявай на една позната бебока чак в средата на 8-ми месец се завъртя 🤗🤗

# 156
  • София
Аз не знам за стволовите клетки, нямам мнение май и за това не се включвам. Не съм проучвала, нито съм чела нищо по темата, може и да помагат, просто нямам никой познат, който да го е потвърдил. Честито и от мен на именничките, да сте живи и здрави! И ние имаме празник днес - сестра ми има оброк, та ще я уча да меси питка, ще видим до къде ще я докараме Grinning Аз не знам да се оплача ли или да се радвам, много странно ми се развива до сега деня. Първо ми се обадиха от рецепцията на Света Петка да ми отменят часа от 21 за 28 чак и много се сдухах. После реших да се чуя все пак с докторката си и добре, че го направих. Каза, ако имам притеснения или искам да го видя да ида в Шейново, когато е на смяна и ще го видим красавеца, което ме успокои съответно. Питах я за хапчетата, каза да ги намалям малко по малко и, че мога да не лежа постоянно на леглото щом нямам болки или кървене. Каза, че мога да се разхождам по малко, без да се претоварвам и ако усетя дискомфорт да сядам. Което е супер, значи мога да слизам пред блока на пейката например. Каза да си допия сиропа и да го спирам, че ми е идеален хемоглобина и така. И все пак малко ме е шубе да се разхождам по малко, обаче пък за да се завърти бебчо е хубаво поне 30 мин на ден да има разходка. И ще видим дали ще си преодолея страха за кратка разходка до магазина Simple Smile
obichammama на колежката момата до последно беше седалищно и се завъртя в 36та седмица главично самичка Simple Smile

# 157
  • Варна
Честит празник на всички, които имат имен ден днес!Живи и здрави бъдете!
Честит празник и на съгражданките ми от Варна!

За стволовите клетки - няма да запазваме ние, аз също не съм добре запозната с всичко и мисля, че може и до голяма степен да става дума и за маркетинг.

В групата във ФБ някой сподели за един бг сайт, с 20% намаление за количка Mutsy / шаси, лятна седалка и  кош за новородено / - без кошчето за кола.Офертата е до 12 септември и не е лоша.А това е една от 3те колички, за които се колебая.Има време и ще обмисля дали да се възползвам , че дебна оферти и за Мамас.

# 158
Честит празник 🙂

За разположението на бебето как разбирате как е застанало ? От ехограф или го усещате . Аз последно като бях при акушерката само ми пипа корема и каза че май главата е в ляво от пъпа . Само от ляво усещам движение или малко над пъпа или по ниско , но няма как аз да преценя как е застанал 

# 159
Здравейте, първо Честит празник на всички! Живи и здрави и хубави бебчета през ноември да си имаме!
Имам нужда да ви споделя как се чувствам. От както получих болки и контракции и ме приеха в болницата не се чувствам спокойна. Макар че ме изписаха вече и уж всичко е наред ме е налегнала някаква параноя, че нещо не е наред. Предполагам, че всичко си го внушавам, защото бебчо си мърда. Усещам си го всеки ден. Не винаги усещам да рита, а по скоро усещам как се мести, завърта и не знам нормално ли е това. По някога усещам как само нещо трепка как да го опиша... все едно има някакъв тик. Едно такова равномерно тупкане което не знам какво е. Иначе на 20 съм на ЖК ще говоря с доктора да видим какво ще правим тези контракции, тъй като ги получавам въпреки магнезия.  Другото, което ме притеснява е нислия хемоглобин, който изведнъж падна на 107 първо изписаха ми желязо, а за 20 дена е паднал на 104, на прегледа ще видим какво ще го правим и него.
Извинете, че се оплаквам но никой не ме разбира по-добре от вас все пак преживяваме заедно тези емоции и притеснения

# 160
polito, разбирам те напълно. Аз също напоследък не съм в най-доброто си настроение и само си мисля глупости. Миналата седмица бях на преглед,където си ходя на частно. Там АГ-то ми е по-бъбрива. Не ми е казала конкретно да има проблем,но тя самата все има съмнения за всичко и някак си и аз започнах да се чувствам така.
Повтарям си, че не е хубаво така, че правя всичко, което зависи от мен и че някои неща са Божа работа и да не се измъчвам, защото сигурно предавам всичко на бебето и ми е гузно 😔

Последна редакция: ср, 15 авг 2018, 15:36 от KikiMoon

# 161
Честит празник на всички.
Мами аз от днес официално съм в болничен.. не можах да изкарам до края на Август.
Та сега се чудя какво ще правя по цял ден. Вие какво правите?

# 162
Polito, бебето ти хълца, това е въпросният тик, за който говориш.

С тия стволови клетки и аз нямам информация от познати. Около мен никой не е запазвал, а и да исках, едва ли можем да си го позволим. За това не се задълбочавам по темата.

Гледам TLC, има едно предаване за майки, които не знаят, че са бременни и раждат коя вкъщи, коя по пътя за болницата... как може, не мога да повярвам. Или човек като не знае, много от симптомите ги няма. Поредно доказателство, как много от усещанията, които имаме е възможно да си ги създаваме сами в главата.

# 163
ЯННА и аз съм ги засичала, но много нагласено ми се струва. Всичко друго може и да мине гладко и да не се чувстваш бременна. Виждала съм и по-пълни момичета в 9 месец, наистина не винаги личи, но няма как до последно да не усетиш бебето като мърда Confused
Иначе и аз съм си у дома. Редовните забавления - филми, сайтове за бебешки неща, 24 Kitchen, изпълнения в кухнята... И после като погледна кантара.. Fearful Grin

# 164
И аз на това съм се чудила, как си обясняват ритниците към края. Айде първоначалните побутвания иди дойди, ама то към края не мисля, че с нещо може да се сбърка Simple Smile
За стволовите клетки имахме голяма чуденка първия път, доста прочетох. В крайна сметка останах с усещането, че няма категорични потвърждения, че тези клетки са годни (или каква част от тях) след размразяване. Имам предвид годни като за успешно използвани по предназначение и това да е документирано. Възможно е в последните 3 год да има повече инфо, но ние няма да запазваме и не съм се интересувала повече.
Честит празник и от мен на всички именици, да сте много здрави и вие, и бебоците Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт