Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога започват масажите на бебето?
Какви са нормалните стойности на глюкозата при бременни жени?
Защо се извършва обременяване по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога започват масажите на бебето?
-
Какви са нормалните стойности на глюкозата при бременни жени?
-
Защо се извършва обременяване по време на бременност?
-
Какви са препоръките за консумация на алкохол по време на бременност?
-
Какви са препоръчителните позиции за раждане?

Аз не знам да се оплача ли или да се радвам, много странно ми се развива до сега деня. Първо ми се обадиха от рецепцията на Света Петка да ми отменят часа от 21 за 28 чак и много се сдухах. После реших да се чуя все пак с докторката си и добре, че го направих. Каза, ако имам притеснения или искам да го видя да ида в Шейново, когато е на смяна и ще го видим красавеца, което ме успокои съответно. Питах я за хапчетата, каза да ги намалям малко по малко и, че мога да не лежа постоянно на леглото щом нямам болки или кървене. Каза, че мога да се разхождам по малко, без да се претоварвам и ако усетя дискомфорт да сядам. Което е супер, значи мога да слизам пред блока на пейката например. Каза да си допия сиропа и да го спирам, че ми е идеален хемоглобина и така. И все пак малко ме е шубе да се разхождам по малко, обаче пък за да се завърти бебчо е хубаво поне 30 мин на ден да има разходка. И ще видим дали ще си преодолея страха за кратка разходка до магазина