НОЕМВРИ още е далече, а бебче ни се гушка вече!

• 38 054
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
KikiMoon, ти беше от Бургас, нали? При кого ходиш на прегледи?

# 631
KikiMoon, ти беше от Бургас, нали? При кого ходиш на прегледи?
На ЖК по ЗК при д-р Кирова в МЦ "Николай Чудотворец" и на частно при д-р Мануелян.

# 632
При д-р Мануелян бях за първа ферална. Много е приятна и ми направи доста обстоен преглед. Сега чета новина, че в Бургасмед се е родило бебе рекордьор - 5 кг и 700 грама. Simple Smile

# 633
И аз първата ФМ я правих при нея,сега третата пак ще е при нея. Ти при кой си?
А за бебето 5.700, уау 😁 наистина голямо бебе.

Последна редакция: вт, 04 сеп 2018, 17:59 от KikiMoon

# 634
При Недялков, но ходя и в Плевен допълнително да се следя.

# 635
На някоя от вас излезнали ли са и петна по лицето от самата бременност? На мен по челото ми се появиха и без грим изобщо не си позволявам да излизам така. Някоя знае ли с какво мога да ги махна и махат ли се изобщо?

# 636
Аз също съм от Бургас. Ходя на ЖК при д-р Парушева Simple Smile

# 637
Здравейте! Отчет от ЖК днес: беба е супер, тежи 2,011 грама, главично разположена и има дълга коса Heart Eyes

# 638
Sunnyhobi аз нямам , но знам че нищо не може да се направи по време на бременност ако се появят, след това сами си изчезват .

# 639
На мен след първата бременност ми се появиха много петна и малки бенки и нищо не ми изчезна след това

# 640
пуснах анкета. много сте изписали.... аз днеска го ударих на леж пром вири баджак... нощес ме боля и стяга корема - стомащни спазми, и се скъсах да ходя до вц.... явно съм станала чувствителна и не ми понася ресторантската храна....

# 641
Тъй като бебчо още е нагоре с главата (30 седмица ) реших да проверя какви са практиките тук ако след няколко седмици не се обърне . Лекар опипва корема и с ръце започва да натиска и завърта бебето Dizzy Face за пръв път виждам и чувам за такова нещо , гледах клипче и съм в шок . Знаете ли мнение на лекар или вие ако сте чували за този метод , нормален ли е , смисъл напълно безопасен за бебето ? Дано само се обърне Hands Pray

Качвам снимка от нета :

Скрит текст:

Да, и тук го правят, аз доста четох за това обръщане и е доста опасно, не бих го направила.

Пс
Това не са задължителни процедури, никой не те кара насила, нито седалищното раждане. Всяка една процедура може да се откаже.

Последна редакция: вт, 04 сеп 2018, 20:39 от Yakamoz

# 642
При Недялков, но ходя и в Плевен допълнително да се следя.

В Плевен при кого ходиш?

# 643
Аз съм на 14.09. Многп съм доволна, там съм най-спокойна на преглед.

# 644
  • Варна
Магнезий се приема най - късно до 34 седмица.

Защо?е
Защото както знаем, магнезият действа с натрупване и пречи на матката да контрахира. Все пак това бебе трябва на излезе по някакъв начин, а той е именно чрез контракциите. Това за естествено раждане. За секцио - нямам идея.

Общи условия

Активация на акаунт