Отговори
# 540
  • Варна
Лейди, има друг вид лепенки мисля, че бяха сребърни. Исползват ги в клиниките по изгаряния, но бяха от специални фирми.

# 541
  • София /Абсурдистан
Ами сега ако намеря такава, ще я пробвам и дано заздравее вече. Ако ли не, ще търся варианти.

# 542
# 543
  • София
Момичета, извинете, че нахлувам  в темата. Аз все още не знма дали моето нещо ще се окаже злокачествено. Предстой да се оперирам и да разбера.
Наспамих всички теми във форума, но никой не ми дава мнение да д-р Крсимир Шопов от Александровска болница. Открих го случайно и може би той ще ме оперира. Уж е бзобидна операция, но знам ли, чудя се дали да търся друг. Но това би удължило агонията от неизвестността, какво е , дали е,  и т.н.
Някой от вас оперирана ли е от него?

# 544
Lagertha, успех на операцията.
За доктора - нищо не знам.

Девойки днес се записах за комисия. На 16ти ще ходя .

# 545
  • В царството на игрите:)
И аз нищо не знам за този доктор. Само образуванието ли ще маха?

# 546
  • София
Така каза да, после ще се изследва. Намирам само статии за и с него, мнения не.

# 547
  • София
Аз пък не разбрах за какво става въпрос.

# 548
  • Варна

На теб какво ти предстоеше? Коя комисия точно? ТЕЛК или отново онкокомисия, ако е онкото, които да ти "отпуснат" така или иначе задължителното лъче направи си устата и диспансерно наблюдение да ти назначат, да не те разкарват след време отново за една тъпа отметка - точно това е в стандартните им формуляри един смотан чекбокс, ама като не е чекнат... "елате пак утре"

Lagertha, само не се паникьосвай. Разбирам притесненията ти. Чудиш се дали при друг хирург да ходиш или да се довериш на доктор Красимир Шопов? Това ли те разколебава? Аз съм от Варна, съжалявам, че няма как от първо лице мнение да дам, но човекът не е съвсем непроследяем. Дори фейсбук профила му май намерих

https://www.facebook.com/profile.php?id=100006590256276

И въобще като цяло като поразровиш в Гугъл за "Красимир Шопов" информация не липсва. На мен поне ми изглежда човек, който точно там специализира - млечна жлеза. Изчетох из "онлайн досието" му камара неща като специализирал в Страсбург, в Хамбург и не знам си къде още. Може затова да не е много познат на българските пациенти, скоро се е върнал значи на родна земя.

Нали за този д-р Шопов се интересуваш? На тази страница специално гледам има дори някакви мнения на пациенти.
https://superdoc.bg/lekar/d-r-krasimir-shopov-5067/

Lagertha, не желая да ти давам наклон и подтиквам към крайни решения, просто споделям, че аз лично на твое място бих се доверила на този доктор, особено когато става дума за отстраняване само на самата бучка, а не на цялата  гърда, махане на лимфи и т.н. В последствие ще се изследва каква е и дано се окаже от "хубавите" и да ни се похвалиш тук в темата, че всичко наред е минало и трябва само за мазила, с които белезите от разрезчето да заличиш да си пишем.

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 22:41 от Spirit Crusher

# 549
Спиритче , на онкокомисия ще ходя.
Ще видя задължително за наблюдението Simple Smile

# 550
  • София
С риск да те объркам още повече, ще ти кажа и моето мнение. То е базирано на личния ми опит. За ОНКОпроблеми търси ОНКОЛОГ. Аз също като теб уж за доброкачествено отидох при обикновен хирург в 1-ва градска и след това правих втора операция в Онкологията. Когато те оперира онкохирург правят т.нар.гифрир-правят анализ на място дали е доброкачествено или злокачествено, и преценяват дали да разширят операцията, знаят доколко да изчистят и т.н.
Има много хубав израз "Човек вижда това, което знае". Този лекар може да е уникален, но ако не му минават по 10 рака на ден ( както в Торакална клиника в Онкологията), може и да пропусне нещо.
Надявам се не съм те уплашила. Ще ти стискаме палци всичко да е доброкачествено и вече да не те видим в нашата темичка Flowers Four Leaf Clover

# 551
  • София
С риск да те объркам още повече, ще ти кажа и моето мнение. То е базирано на личния ми опит. За ОНКОпроблеми търси ОНКОЛОГ. Аз също като теб уж за доброкачествено отидох при обикновен хирург в 1-ва градска и след това правих втора операция в Онкологията. Когато те оперира онкохирург правят т.нар.гифрир-правят анализ на място дали е доброкачествено или злокачествено, и преценяват дали да разширят операцията, знаят доколко да изчистят и т.н.
Има много хубав израз "Човек вижда това, което знае". Този лекар може да е уникален, но ако не му минават по 10 рака на ден ( както в Торакална клиника в Онкологията), може и да пропусне нещо.
Надявам се не съм те уплашила. Ще ти стискаме палци всичко да е доброкачествено и вече да не те видим в нашата темичка Flowers Four Leaf Clover
KokoJ благодаря много за отговора, сърцето ми е свито и не знам какво да парвя. Точно в момента се опитвам да взема решение и твоят пост ми дойде като светлинка в обърканият мозък. Пожелавма ти здраве!

# 552
  • София /Абсурдистан
Lagertha аз го познавам този доктор, той е гръден хирург. Добър е и има добър екип, но в друга област.
За вашия случай наистина е по-добре да се обърнете към онкохирург, който ще ви даде и направление за пет скенер и после системата ще ви поеме.
В отличие от повечето пишещи тук, аз от Онкологията в Дървеница нямам добре впечатления. Водих майка ми и видях това онова. После и аз ходих още в началото и не мисля повече доброволно да ходя там. Да не влизам в подробности.

# 553
  • София

На теб какво ти предстоеше? Коя комисия точно? ТЕЛК или отново онкокомисия, ако е онкото, които да ти "отпуснат" така или иначе задължителното лъче направи си устата и диспансерно наблюдение да ти назначат, да не те разкарват след време отново за една тъпа отметка - точно това е в стандартните им формуляри един смотан чекбокс, ама като не е чекнат... "елате пак утре"

Lagertha, само не се паникьосвай. Разбирам притесненията ти. Чудиш се дали при друг хирург да ходиш или да се довериш на доктор Красимир Шопов? Това ли те разколебава? Аз съм от Варна, съжалявам, че няма как от първо лице мнение да дам, но човекът не е съвсем непроследяем. Дори фейсбук профила му май намерих

Скрит текст:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100006590256276

И въобще като цяло като поразровиш в Гугъл за "Красимир Шопов" информация не липсва. На мен поне ми изглежда човек, който точно там специализира - млечна жлеза. Изчетох из "онлайн досието" му камара неща като специализирал в Страсбург, в Хамбург и не знам си къде още. Може затова да не е много познат на българските пациенти, скоро се е върнал значи на родна земя.

Нали за този д-р Шопов се интересуваш? На тази страница специално гледам има дори някакви мнения на пациенти.
https://superdoc.bg/lekar/d-r-krasimir-shopov-5067/

Lagertha, не желая да ти давам наклон и подтиквам към крайни решения, просто споделям, че аз лично на твое място бих се доверила на този доктор, особено когато става дума за отстраняване само на самата бучка, а не на цялата  гърда, махане на лимфи и т.н. В последствие ще се изследва каква е и дано се окаже от "хубавите" и да ни се похвалиш тук в темата, че всичко наред е минало и трябва само за мазила, с които белезите от разрезчето да заличиш да си пишем.
Spirit Crusher благодаря ти мила, че си си напарвила труда да търсиш. аз също ги видях тези линкове, но за мен не говорят нищо повече от обикновен PR .Човекът със сигурност е добър специалист явно, на мен просто ми се искаше да видя мнения на момичета оперирани от него. Това е.
Unknown_lady много ти благодаря ! Насочих се към д-р Младенов и си записах час за 11-ти във Вита. Не мисля, че една седмица или две са голямо закъснение, нали. Или?
Ох знам, че за някой може да изглежда като истерия да вдигам врява за нищо и никаква бучка, но.........

# 554
Lagertha, въобще не вдигаш врява. Всеки изпада в паника при съмнение за такава диагноза. Избери си твоя лекар и му се довери напълно. Няма ли как Младенов да те приеме по-рано на частно?
Аз така направих с моя доктор и времето  от ехографа до ножа беше точто 1 седмица.

Общи условия

Активация на акаунт