Отговори
# 600
Лейди , аз си мисля за 90 дневната диета.
Чудя се коя да хващам. Ще погледна и зоната.

Нормално е да ти писне от болници. Дано скоро ти зарастне раната Sad

# 601
  • София /Абсурдистан
Трайни ефекти за отслабване съм виждала само при Зоната и при разделното хранене, евентуално и тези кръвни тестове, които правя за храните. В Зоната има готови рецепти, хич и няма да си играя да меря. Ето ги http://www.vzonata.com/recepti/
И още да кажа, че вече таксата от 500лв при започване на лъчетерапия вече е влязла в сила, днес ме предупредиха да си ги нося на 15-ти.

# 602
Трайни ефекти за отслабване съм виждала само при Зоната и при разделното хранене, евентуално и тези кръвни тестове, които правя за храните. В Зоната има готови рецепти, хич и няма да си играя да меря. Ето ги http://www.vzonata.com/recepti/
И още да кажа, че вече таксата от 500лв при започване на лъчетерапия вече е влязла в сила, днес ме предупредиха да си ги нося на 15-ти.
Ако някой няма пари? Има много бедни и безработни хора с деца инвалиди и прочее...Сигурно, трябва Бог да ги пази, иначе просто ще умират..

# 603
Ами има държавни болници. Там пари не искат. Частните болници сами си определят дали ще има или не доплащане.

# 604
  • София /Абсурдистан
И в държавните вземат пари, но под неофициална форма. Имам опит и от там. Вземат и легално също. Изборът на екип какво е? Може да е нередно, но ако не го направиш, никой пък не се занимава с теб. Аз се оперирах в държавна болница. Изборът на екип е 800 лв. и ако искаш.

# 605
При мен нямаше такова нещо.
Уговорих се с лекаря и той си ме оперира. И двата пъти не са искали пари за избор на екип - нито на мен , нито на *съквартирантките*. Но на същия етаж в съседното отделение - избор на лекар 200лв. Или на който се паднеш на смяна.

# 606
  • Варна
https://go2.thetruthaboutcancer.com/agq-encore/episode-1/?utm_ca … &utm_content=

За хора, които разбират английски-истината за рака и фармацефтичната индустрия.

# 607
Смятах да го коментирам .... ама няма ...

Лейди , тая зона за умни хора... не за хора с бакалавърска степен. Тука Докторантура си трябва 😅😅😅
Продължавам да чета ама ... то мерилки, теглелки , таблици разни . Схванах само , че ми се полагат по 11 блока на ден- то хубу , че калкулатор  са сложили хората.
Много сложно ми се вижда.

Последна редакция: ср, 10 окт 2018, 23:03 от DZ

# 608
  • София /Абсурдистан
Смятах да го коментирам .... ама няма ...

Лейди , тая зона за умни хора... не за хора с бакалавърска степен. Тука Докторантура си трябва 😅😅😅
Продължавам да чета ама ... то мерилки, теглелки , таблици разни . Схванах само , че ми се полагат по 11 блока на ден- то хубу , че калкулатор  са сложили хората.
Много сложно ми се вижда.

Абе не го смятай, карай с готовите рецепти Simple Smile чудо голямо ако изядеш три хапки повече или по-малко. Има ефект обаче.

# 609
Много ми е интересна публикацията, линк на която в тук в темата горе /как са слагали на онкоболните други лекарства, краднали са пари/. Някоя мисли, че са я излекували, а тя изобщо не е била лекувана...Това ме навежда на мисълта, че ракът и сам по себе си минава....Чела съм в Dir.bg, как изобщо не са слагали в системите на раково болни това, което им е било изписано...А някоя жена, като нас мисли, че лекарствата са й помогнали да е жива и в ремисия....А някои хранителни добавки /доста скъпи/ не са имали нищо от витамини и минерали, а просто някакъв пресован прах /тебешир/...Възхитена съм и чакам форумът да ме нападне, че неоснователно негодувам от лекарите, мед.обслужване...., защото те са страхотни и всичките сме доволни. Хората в Северозападната България вече ходят пеша между селата, както в старо време, само че не са впрегнали волове, защото ги нямат, а лекарите свят светуват.... късметлии са! 

# 610
  • SHOOT ME 10 $
Здравейте дами!
Май наистина прибързано се израдвах като се почувствах добре. Верно дръпнах рогатия за опашката. Нещо се случва, подозирам че имам прогрес на заболяването.
А на мен също когато ми вливат химията ( кабазитаксел- джевтана)ми носят банката в черна,  платнена непрозрачна торбичка. Каква е гаранцията, че вътре няма обикновен физиологичен хидратиращ разтвор. И аз се радвам, че няма никакви странични действия....мамка им...

# 611
  • София /Абсурдистан
За София май няма разкрити злоупотреби. Не вярвам, че са навсякъде, просто някъде си има разни зрънца, които си позволяват да си играят с живота на хората и не трябва да излизат от затвора. В последните вливания при мен имаше съвсем малко странични явления, явно съм привикнала.
Мите, дори да е в прозрачна торба как да си сигурен, че вътре е това, което трябва да бъде.То отгоре пише, ама ... Едва ли в голяма болница и в голям град ще има злоупотреби, нали ги контролират постоянно.
Аз, пу пу, съм в ремисия. При мен остана анемия малко и раничката пак тръгна да се отваря за пореден път, другата седмица хем на лъчетерапия, хем при хирурга да шие отново...

# 612
Мите едва ли е навсякаде това.
Мисли позитивно Simple Smile

Аз съм на лекции днес . От вчера съм пак ученичка Simple Smile
Вторник съм на комисия да видим какво ще правим от тук нататък .

# 613
Lady, DZ, радвам се, че сте добре и предишният живот с бавни крачки се завръща.
Мидко, дано мислите ти са само лоши мисли и нещата да са добри.
Аз тихичко да ви кажа, че съм щастлива, отдавна не бях изпитвала това чувство, а бях много позитивен човек. Новата работа ми дава енергия, записах и аз училище, любимият се радва като ме вижда така, а аз като го виждам, че е добре.
Психото и тя се радва като ме вижда така 😂😂😂

# 614
Смисълче и аз се радвам , че си добре вече Hug Отдавна не беше писала😘

Общи условия

Активация на акаунт