Отговори
# 120
В Сити клиник при порфесора таксата е 140лв и има опашка от 3-4 месеца, не можеш да се вредиш при него. Спасил е живота на много хора обаче, а  както всички знаем, живота е безценен. На негово място аз бих запалила далече от това подобие на държава. А човека си седи тук и работи всеотдайно. Заема се и с най-сложните случаи, които са отписани отвсякъде.
А добрутро на всички! Аз съм горе долу добре, но кучето ми се разболя, окото му е зле и дано не ослепее, днес съм по ветринарни клиники за разнообразие от онкологиите. 
Мила Лейди, а няма ли при този човек състраданието към болните хора или всичко са пари? Ако имаш 140 лева - ще получиш консултацията при него и този професор може да ти спаси живота /може би, но не е казано/, както на много други хора....А ако си на социални, безработен както са много хора в Северозападната България и с по 2 деца - ще умират ли.....? Няма ли да се наситят вече професорите от болката на другите? И те душа носят, и деца имат -  пред някои неща парите им нямат сила....и същият професор Начев няма ли вече да се насити както и другите? Колко още милиони трябва да спечелят? Не ли е време за благотворителност? Всичките сме като една песъчинка на тази земя! Колко му е нужно на един човек? Лейди, желая ти бързо оздравяване!

# 121
  • Варна
Нана, не ме ли прочете ?
Постовете на Емма ги игнорирайте.

Прочетох те, ама и аз кат дъщеря ти съм първосигнална Grinning

Как си nana77?  Дълго време не беше писала. Радвам се да ти видя отново вещерстака шапчица, с която си се киприш като аватар.

Скрит текст:
Между другото прегръдки към всички, които ме наричат Спиритче и влагат едва ли не нещо миличко и невинничко като към духчето Каспър от онова анимационно филмче. ТЦ...!!! Друго визирах като си избирах никнейма - Spirit Crusher. И този избор нямаше нищо общо с анимационни герои, а е просто заглавие на култова песен на не по-малко култова дет-метъл банда. Sunglasses

Последна редакция: пт, 17 авг 2018, 23:07 от Spirit Crusher

# 122
  • София
Как си nana77?  Дълго време не беше писала. Радвам се да ти видя отново вещерстака шапчица, с която си се киприш като аватар.

Първи ден от отпуската ми е днес. С една дума - пребито-идеално ми е.  Joy Но се надявам като поема с метлата на път в понеделник, нещата бързо да се приведат в по-добър вид.

# 123
  • В царството на игрите:)
И аз това питам: няма ли да се наситят тези професори? Въобще и заплати най - добре да не получават, за да дадат добър пример ...Само не  разбрах офертата и благотворителността само за северозападна Бг ли се отнася?

# 124
  • София
Хубаво е понякога да си даваме сметка за реалностите в живота, онзи бленуван строй, измислен в Съветския съюз, няма как да просъществува, и слава Богу. Като човек с доста приятели в чужбина смея да твърдя, че тук срещу малка такса може са се консултираш и лекуваш при добри специалисти, там трудно може да се добереш до такива.
Да се похваля - добрата ми новина е, че сцинтиграфията ми е чиста, лошата, че имам фасетна артроза - доколкото разбирам, това са изменения на гръбначния стълб. Какъв лекар да търся за лечение на това?

# 125
  • София /Абсурдистан

Да се похваля - добрата ми новина е, че сцинтиграфията ми е чиста, лошата, че имам фасетна артроза - доколкото разбирам, това са изменения на гръбначния стълб. Какъв лекар да търся за лечение на това?
Всичко, свързано с артрози го гледа ревматолог.

# 126
  • София

Откакто правя сцинтиграфии, заключението е "липса на МС процеси. Хиперфиксация..." във всички стави.
Оказва се, че костните метастази се лекуват доста успешно, докато дегенеративните процеси (т.е. "старческите" болежки, които пипваме в доста нестарческа възраст) изобщо не се лекуват...
Когато бях на 42, при първата сцинтиграфия ми обясниха, че костната ми система била като на 70 годишна жена...
Сега по тази логика трябва да е като на 105..., ама вече не правя сцинти.
И гръбначния ми стълб е в плачевно състояние (и двете нямат нищо общо с основното заболяване... по- скоро причината е, че съм с грацилна костна система).
Ходих на ревматолог на "Урвич" на платен преглед и ми изписаха "алфа Д,3" да пия 6 месеца и после пак при тях...
Пих само 1 опаковка... (безотговорно от моя страна...) и не отидох повече там. Май ще започна да си го купувам вече, нищо че е скъпичко...
Мажа се с едни мазила от ветеринарната аптека при нужда... добре ми действат, но са миризливички...

Май не ти помагам Olive...  Важна е добрата новина в нашия случай!

Последна редакция: сб, 18 авг 2018, 23:37 от AnyHr

# 127
Хубаво е понякога да си даваме сметка за реалностите в живота, онзи бленуван строй, измислен в Съветския съюз, няма как да просъществува, и слава Богу. Като човек с доста приятели в чужбина смея да твърдя, че тук срещу малка такса може са се консултираш и лекуваш при добри специалисти, там трудно може да се добереш до такива.
При онзи „бленуван строй“ не сме яли палмово масло, ГМО, разни боклуци под вид на салам, консерванти....., а имало много български плодове и зеленчуци, българско месо....Нямало и толкова много онкоболни! В България са се раждали деца, а лекарите са работили за заплата, както инженери, учители, строители и прочее. Какво ли пишеш ти! Професор по техническите науки, нима не знае в своя бранш, колкото онколог в неговия? Но къде са му милионите?

# 128
  • Варна
Първи ден от отпуската ми е днес. С една дума - пребито-идеално ми е.  Joy Но се надявам като поема с метлата на път в понеделник, нещата бързо да се приведат в по-добър вид.

А дано! Лъжливи чувства понякога са тия умори. Ние вчера бяхме на дневна сватба и се чудих как ще издържа и на жегите, и на ритуалите му разни. С почти никъв тонус почнах деня. Какво стана изведнъж?! С мъжо се раздадохме на макс, като гимназисти се почувствахме, то не бяха танци, то не бяха хора, останахи сили и после да довършим 12 часовия маратон и с концерт на морска гара. Директно от кораба Калиакра слушахме, който беше закотвен странично на сцената. Хубав повод, хубави хора, хубава обстановка и отнякъде почват да идват сили на човек, чак се се чуди дали някой тайничко не го е надрусал амфетаминки разни.

Ако имате възможност не си ги спестявайте такива моменти. Вид терапия си е също. Wink

Последна редакция: нд, 19 авг 2018, 08:43 от Spirit Crusher

# 129
  • София /Абсурдистан
Положителните емоции са най-доброто лекарство за нас.  Hug

# 130
  • София
Ако имате възможност не си ги спестявайте такива моменти. Вид терапия си е също. Wink

В никакъв случай. Даже след петдневното спа с минерален басейн се отправям към Варна, морето и сините вълни  Wink

# 131
  • Варна
nana77, като дойдеш насам пробвай да се качиш на някое корабче. Невероятно изживяване. Не знам само как става само за себе си да платиш, а не целия кораб да наемаш. На нас все фирмено са организирали и не съм наясно колко са плащали. Не са ниски цените, но ако се напълни кораба и се разхвъля на човек, не са и непосилни.

http://www.bmtc-bg.com/bg/content/%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%B1%D0%BD … D0%BA%D1%80%D0%B0

При така обявените тарифи излиза, че за едни 90 лв цял ден ще си в морето и то не на борда на кой да е кораб, а на Калиакра. Сериозно корабче, за разлика от тези корита, които само в канала плават. Гази в открити води и на дълги курсове, чак до Шабла съм го виждала да трамбосва.

# 132
  • София
Благодаря, момичета, ще се посъветвам с ревматолог. Simple Smile

# 133
nana77, като дойдеш насам пробвай да се качиш на някое корабче. Невероятно изживяване...............
Като иде към Варна ли - ами тя си е оттам (издадох я  Grinning ) запознайте се, много е добра Simple Smile

# 134
  • Варна
Като иде към Варна ли - ами тя си е оттам (издадох я  Grinning ) запознайте се, много е добра Simple Smile

Скрит текст:
Ще пробвам да се запознаем и да я притесня... ама не сега. Първо трябва емоционално да се БЕТОНИРАМ. Хахахахааааа, наистина я издаде, а тя все пестеливо и деликатно леко загатва, че го познава морето, но си мълчи. Не бих се изненадала на живо ако да сме се виждали някъде.

Мислила съм си, момичета да си правим нещо като сбирки по градове. Което е правено вече и идеята хич не е моя, а дойде от други момичета с много натрупан стаж около рака. Момичета, които първи ме поеха както в темата, така и в реалния живот. Заведоха на кафе, бира, коктейли с концентрат дори и отскубнаха от просълзените очи на майка ми и по-голямата ми сестра (глезанка се оказах като най-мъничката в нашето женско царство... добре че какче роди две здрави момичета и се измести фокуса някак си от мен към тях, че и това тормози - усещаш че си центъра на вниманието за сметка на едни други два живота...). Поразтърсиха ме, нашамаросаха, освестиха, надъхаха... как да продължавам... най-добрите ми и верни близки просто...

Последна редакция: пн, 20 авг 2018, 15:05 от Spirit Crusher

Общи условия

Активация на акаунт