Отговори
# 555
  • София
Lagertha, въобще не вдигаш врява. Всеки изпада в паника при съмнение за такава диагноза. Избери си твоя лекар и му се довери напълно. Няма ли как Младенов да те приеме по-рано на частно?
Аз така направих с моя доктор и времето  от ехографа до ножа беше точто 1 седмица.

Благодаря! Heart Ще го потърся, намерих тук един негов телефон.

# 556
Mладенов е един от най-добрите в БГ, успех Simple Smile Той работеше и в болница Вита на Подуене, може и там да звъннеш.
На мен ми намери рак в начален стадий при обикновен профилактичен преглед.

# 557
  • София /Абсурдистан
Д-р Младенов приема в болница "св. София", бивша Тина Киркова. Имам негов телефон, ако искаш, пиши ми на лични, ще ти го дам. Той ме лекува и мен.

# 558
  • София /Абсурдистан
Къде се скрихте всички, дано да сте добре.
Такааа... оказа се, че на мен лекарството, което ми е назначено ми е противопоказно заради другите заболявания. Сега се чудя какво да правя, в четвъртък чак съм на консултация, ще питам, но наистина Тамоксифен-а е по-малкото зло в случая. И новата рана пак тече и не зараства. Оплаках се. Мрън.

# 559
Аз съм тук Simple Smile
Вчера се хванах да правя *най-полезното* нещо - да мия прозорци Joy
Ама как само прозорците - те щорите са мръсни и се допират до тях. После работата стана - а , пердетата къде забрави Stuck Out Tongue Winking Eye
Накрая се усетих , че параноята по чистота ме хваща и спрях навреме ... Дева ...какво да се прави...хаха

Лошо това за раната Sad Трябва да се оправи вече.... много ти се събра ♡♡♡

Хора трябва да започна диета, хранителен режим , гимнастика - нещо такова.... Направо се търкалям Sad
Ама пусто все калорични неща ми се дояждат Sad
Как влязохте във форма след химията ?

# 560
  • София
Не спирах да тренирам, по време на химията също, освен това пазех и все още спазвам диета (е, напоследък не толкова, то затова и почва да ми личи). От кортикостериодите в системите имах страшен апетит, но внимавах.
Спорт и диета, няма друг начин.

# 561
  • София /Абсурдистан
Аз не съм влязла във форма и май скоро няма и да вляза. Хем не ям, хем не свалям килограми. А то и нищо не ми се яде.

# 562
Аз не съм влязла във форма и май скоро няма и да вляза. Хем не ям, хем не свалям килограми. А то и нищо не ми се яде.
Леди, пий нещо за апетит. Да не те интересува никаква форма...Горе в темата има много полезен пост за Пирогов, където има отделението за трудно зарастващи рани. Отиди и там на консултация. Може би, трябва да се направи нещо съвсем незначително, но не знаеш какво е то. Ето че при дъщерята ми са излезли още възли, някакво меко топче и под челюстта..., нямам думи. Има нещо, което и ние не знаем, а иска спешно лечение. То по самите симптоми, по самата клинична картина лекарите могат да се сетят, какво е то преди биопсията....и да почнат някакво лечение. Като чета в нета, види ми се, че нещо е запушено или възпалено по паротидната жлеза....Но ние чакаме датата на биопсията и развъждаме увеличените възли...Чета, че при рак те само растат или си стоят, не никнат като гъби след дъжд. Косите ми падат на кичури от притеснение...Та закаква форма да говорим.. От здраве по-добро няма.

# 563
  • София
Това не е толкова странно - лекарката, която е координатор на програма Виктория каза, че с нашите лекарства се пълнее от въздуха, ти нали също си на анти-естрогенна терапия?
Представям си какво ти е с тази незарастваща рана. Sad
Емма, стискам палци бързо да разберете какво й е на дъщеря ти и да се успокоиш!

# 564
  • Варна
Привет Simple Smile

Тук съм и аз, наред е всичко. Относно пълнеенето на мен обратно ми повлия химията, направо ме стопи, някъде към малко над 7 кг загубих. Не знам защо, дали до организъм или просто защото е различна от вашите. Уж обещаха, че с хормоните съм щяла да се угоя, кво ти угояване. Над 6 месеца вече с грам не съм мръднала. Чудя се вече да се радвам ли, да се притеснявам ли. Храня си се иначе, не е като да нямам апетит, но много бързо се засищам. Онази вечер буквално 2 лъжички картофена салатка и едно чернокопче и това ми беше вечерята. Всъшност... сещам се от какво може да е. Ужасна жажда ме годи покрай тези хормони и изпотявания. Тоя стомах май почти целия му капацитет изпълвам с вода. Цялата къща е в бутилчици, шишенца и чаши. На компа, на нощнтото шкафче, на масата, на плота... в тоалетната само, където не съм се запасила ако ме хване жаждата при по-дълги "занимания".

Последна редакция: пн, 08 окт 2018, 08:45 от Spirit Crusher

# 565
  • SHOOT ME 10 $
Здравейте. Спиритче, аз също си задържах килограмите въпреки 11 терапии вече  но пък от кортикостероидите съм като напомпан. В лице и в обраста на корема и кръста (паласките),  нимоа съ трая напрау...
И понеже съм 150см и толкова тежа...представи си...😉😂.
Храня се нормално, вода обаче въобще не пия...като камила съм. Кофти.

# 566
  • Варна
Митко, то и с течностите и водата да се прекалява мнооооого както аз правя май също не е за предпочитане. Слава Богу, аз поне не я задържам и мога да си позволя. Като почнах терапиите нещо ми се отвори много апетит и за сладки, свежи плодове. Праскови, сини сливи, портокали, ябълки, кайсии, тогава имаше и хубави череши... охлаждам си ги в хладилника, че студенички ми идват още по-освежаващи и бой. Не знам правилно ли е, но това ми се прияжда, това си ям пък. Мозъкът си иска сладичко, не може съвсем без захар под каквато и да е форма да оставиш.

Последна редакция: пн, 08 окт 2018, 09:27 от Spirit Crusher

# 567
  • София /Абсурдистан
Здравейте! Аз обмислям да не пия таблетки изобщо. Преценявам, че вредите ще са повече от ползите. Мисля, че химията, лъчето и вливките с Херцептин са ми достатъчни. За какво се пият таблетките всъщност?
Олив, назначена ми е тази терапия, но може би ще се откажа. Каква ми е ползата, че ще остана жива, като ще съм пълна развалина. Кой ще ме обикаля, както казваше баба ми.

# 568
  • SHOOT ME 10 $
Спиритче,  аз също писах, че това лято необичайно за мен, като ти видял налитах на плодове. Череши десетки килограми съм изял. С касетката в хладилника ги слагах. И вечер по някое време ставах и пак по две шепи изяждах. Прасковите после натиснах...нормално е да ти се яде сладко сега, повече от друг път, но казват, че гадовете отова се хранят. Въздържай се ох захарни изделия. Бих убил за една шоколадова торта, ама...неможееи

# 569
  • София
Аз обмислям да не пия таблетки изобщо. Преценявам, че вредите ще са повече от ползите.
Вчера говорих с една, приятелка, която мина през това преди околко 2 години може и повече.Каза ми същотото.  Каза никакви хапчета не пия( изписват ѝ ги, но тя не ги пие) пиела само витамина Б17. Аз първипът чух за него, вие може да знаете.
Прегръдки!

Общи условия

Активация на акаунт