Откраднат живот 54: Анатомия на гнева

• 32 177
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
И на мен не ми хареса. Всички изглеждаха притиснати и гневни.

# 211
Е чакайте де, трябваха ми няколко минути аххахах

https://youtu.be/NSh10PZ1zbI
Айде, да коментираме Simple Smile

# 212
При това заглавие на сезона друго не съм и очаквала

# 213
Както казах - не ми хареса.
Ясно е и за слепите, че всички ще са "притиснати, опрени до стената".
Твърде е мрачно.

Зайко, така е. Съгласна съм. Въпреки това не ме кефи. Поне стана ясно, че ония снимки до стена са за промото ахахахах

# 214
Уааау, добро е обаче, макар да е тегаво.

Интересно, дали така ще продължат да показват кратки промота и с останалите герои или ще пуснат направо официалното и по-разширено?

# 215
Не ми изглежда Христо да е приятел с шефа Simple Smile

# 216
Благодаря! Hug
Това ми прилича на психотрилър, не на медицинска драма. Или на реклама за областния психодиспансер. "Ние ще се погрижим качествено за Вас и гласовете в главата Ви." Animal Smile Cat

# 217
А защо решихте, че е краткото промо, хич не беше кратко.

Май директорчето ще е мишената на Христо.

# 218
Не мисля че някой е приятел с шефа.
Според това промо всеки е сам за себе си и е срещу другите двама.

# 219
Е как нищо медицинско - дефибрилатор, инжекции, гледайте ги по-символично, за мен това е символ на сблъсъците на професионално поле.
Всъщност, това, което на мен ми създаде мрачно усещане, е че всеки беше сам за себе си.

И на мен не ми приличаше на кратко промо.

# 220
Е как нищо медицинско - дефибрилатор, инжекции, гледайте ги по-символично, за мен това е символ на сблъсъците на професионално поле.
Всъщност, това, което на мен ми създаде мрачно усещане, е че всеки беше сам за себе си.

И на мен не ми приличаше на кратко промо.

Моски, тийзър е, колкото да ни напомнят, че ще почват есента и да се подготвим. Очаквам по-разширено промо, но базирано на точно това.

# 221
Тъкмо идвам да кажа за скалпела и дефибрилатора и Москита ме изпреварила Simple Smile
Ако са само сблъсъци на професионално ниво - добре. Най-сетне може и да видим повече медицина и по-малко лични драми Joy
 Аз също мисля, че ще има по-разширено промо, с повече от героите. Това е само леко за подгряване Joy

# 222
Казваш другите да си забият по някой скалпел в гърба или да си ударят по някой бушник.

# 223
Казваш другите да си забият по някой скалпел в гърба или да си ударят по някой бушник.

Или някой да тръгне да души друг с опънати екартьори аххахахах

# 224
Прилича ми на сцената с Банков на операционната маса, която беше доста страховита...

Общи условия

Активация на акаунт