Откраднат живот 54: Анатомия на гнева

• 32 184
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Банков наръга Цонев с пирон и той отвърна с две инжекции и дефибрилатор срещу Карагьозов. Сигурно аз съм смотана, но нищо не разбрах.
Говореше ли се, че Христо ще е болен или аз не съм разбрала? Сега да си сложа ли предположението в скрит текст? Animal Joy Cat
Скрит текст:
Нали е бил лекар в Афганистан или пак се бъркам? В промото мисля, че той стъпи върху нещо, което се счупи? Ами, ако се е наранил и пациент с рана го е заразил със СПИН? Animal Joy Cat ето драма и причина да спре да бъде лекар и да е пациент и ако съм познала ще сменям наистина професията

# 226
Прилича ми на сцената с Банков на операционната маса, която беше доста страховита...

О, това ми е любимата сцена от 4ти сезон, Вергов изкърти там!

Ди, ако щеш ми вярвай, помислих си абсолютно същото!!!!

# 227
Цонев обаче си беше като излязъл от лудницата, зловещ изглеждаше, а на Банков една от физиономиите беше като от момента, в който му казаха, че жена му е будна.

# 228
  • София
Изгледах промото и ми се струва твърде истерично. На мен поне ми създаде усещането за прекаленост и налудничевост.
Добре че са вкарали някоя и друга спринцовка, че да е ясно за кой сериал говорим. За сега обаче не мога да си обясня символиката и тези ръгания със спринцовки.

# 229
Ааа, Дона, пу за мене Animal Joy Cat
Банков ми изглежда като пуснат от лудницата. По-зле от Ванчето. Thinking

# 230
Е ако е болен от СПИН как ще участва в улични боеве?
Хич не ми изглежда логично това...

Аз всъщност не знам да са казали, че ще е болен, но може и да съм изпуснала нещо.

# 231
Карамазов нали каза, че героят му ще отмъщава на някого за нещо, случило се в миналото? Малко не се връзва с теорията ти, Ди. Коригирай малко Joy

# 232
Банков в един момент изглеждаше като бесен питбул, който иска да разкъса Цонев.
В интерес на истината от тримата Карамазов ми хареса най-много как пресъздаде гнева.

Владо настъпи гел за видеозон. Не знам как от него стигнахте до СПИН Grinning

# 233
Ааа, Дона, пу за мене Animal Joy Cat
Банков ми изглежда като пуснат от лудницата. По-зле от Ванчето. Thinking
На мен само Карагьозов ми изглеждаше една идея по-нормален от останалите.

# 234
Владо настъпи гел за видеозон. Не знам как от него стигнахте до СПИН Grinning
Абе здраве да е. Фантазирам си.
Animal Joy Cat

# 235
Няма как да е бременен хахаххаххахах

А може да се е заразил, но а друго. Наистина съа СПИН няма да му дадат да лвкува

# 236
Ужасно промо - не очаквам нищо хубаво от 6 сезон. Rage Disappointed

Дано  обаче медицинските случаи не надделяват на останалите.
Може сериалът да е медицински, но не е предназначен само за лекарска публика.

Хареса ми тази снимка. Hands Ok Hand

Нямах представа, че Вергов и Карамазов са били скарани.
Някой може ли да ми подскаже защо? Hands Pray

# 237
Е, сега вече явно не са Simple Smile

# 238
Aз казах ли ви, че е нужен психолог да не кажа психиатър в тая болница, че ще изперкат инак. Прегръдките и ароматните свещи на Ина няма да им помогнат.

Последна редакция: пн, 13 авг 2018, 21:57 от maichetoo0o

# 239
Нали искахте да се организира някакво вечерно, готино събитие и всички да са официално облечени-  раздаването на наградите "Златно Ку-ку" е идеалната възможност според мен. Можем да включим и телевизионни предавания- "Кой е по-по- Ку-ку" и разбира се кой не иска да печели пари в "Стани Ку-ку".

Общи условия

Активация на акаунт