Откраднат живот 54: Анатомия на гнева

• 32 523
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Нали искахте да се организира някакво вечерно, готино събитие и всички да са официално облечени-  раздаването на наградите "Златно Ку-ку" е идеалната възможност според мен. Можем да включим и телевизионни предавания- "Кой е по-по- Ку-ку" и разбира се кой не иска да печели пари в "Стани Ку-ку".

# 241
Ама наистина, сега съм сериозна- не ми изглеждаха гневни, а наистина луди. Може и аз нещо да не възприемам правилно. Thinking

# 242
  • София
Перфектни са си. Харесва ми промото. Не харесвам сладникави истории.

# 243
Павел Веснаков и Юлиан Вергов са в Германия (в Берлин). Явно ще има снимки и там този път

# 244
Пети сезон явно е бил печеливш и имат повече пари за 6ти и международни снимки. Sunglasses

# 245
Павел Веснаков и Юлиан Вергов са в Германия (в Берлин). Явно ще има снимки и там този път
Чудя се другите с кого снимат. Не са май със Зорница София.
Мхм, ето ги:

# 246
Зорница София май изобщо не снима този сезон. Жалко, харесвам я

# 247
И аз много харесвам нейните епизоди. Ще е жалко да не заснеме някой епизод този сезон.

# 248
.

Последна редакция: вт, 14 авг 2018, 05:16 от Анонимен

# 249
Е кой друг да го качи в профила си. Joy
Извинявам се не се сдържах. Close

# 250
Карамазов нали каза, че героят му ще отмъщава на някого за нещо, случило се в миналото? Малко не се връзва с теорията ти, Ди. Коригирай малко Joy

Напротив, чудесно се връзва с теорията на Ди. В едно промо, което публикувахте тук, Карамазов представя героя си. В опереционна е и казва, че е бил от "двете страни"  и легна на масата. Такива неща, което навежда на мисълта, че е болудувал.

# 251
Момичета, къде мога да гледам промото? Някой с линк? Този от преди няколко страници ми излива, че е махнат... Много ме е яд, че съм изпуснала!

# 252
Дария така сияе Heart

Едно видео от Карамазов, в което разказва за героя си. Който няма възможност да го види - хирург, който се занимава с улични боеве, бил е лекар в Афганистан. Доста хард ще е героя му, харесва ми Simple Smile
https://www.instagram.com/tv/BmYWlcNnFzx/?utm_source=ig_share_sh … shid=kxcaaam4l93j

Ооо, допада ми, искам хард неща. Явно ще го раздава лекарят-лошо момче.
Междудругото Доктор Уотсън (на Шерлок Холмс) е бил точно военен лекар в Афганистан (и Индия)  Joy

Крадат крадат сценаристите...липса на идеи

# 253
Момичета, къде мога да гледам промото? Някой с линк? Този от преди няколко страници ми излива, че е махнат... Много ме е яд, че съм изпуснала!
Пробвай тук Simple Smile
https://www.facebook.com/213609539223564/posts/292391571345360/

# 254
След втория преглед на промото Вл. Карамазов ми хареса. Най-добре ми стои и той, и гнева му. Освен това съм го признала, че остарява много добре BlushBlush Ходи му да е лекар, ще видим с боя как ще се справи.
Другите двама са ми...абе много психарски изглеждат

Общи условия

Активация на акаунт