Откраднат живот 54: Анатомия на гнева

• 32 526
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря много!

# 256
Марио и Зорница в новия сезон

# 257
Много умислена Зорница и то не за нещо хубаво, явно нещо я тормози и тревожи.

# 258
  • София
Айде, завръщам се при вас в очакване на новия сезон.  Simple Smile Много съм доволна от новите попълнения и от един завърнал се.  Laughing

# 259
Майче,  важното е, че има кой да я успокоява. Hug

# 260
Много умислена Зорница и то не за нещо хубаво, явно нещо я тормози и тревожи.
Това е момент, в който вероятно слушат указанията на режисьора за предстоящата сцена Simple Smile
Иначе то е ясно, че без проблеми няма да минат.

# 261
Майче,  важното е, че има кой да я успокоява. Hug
Освен ако той не е част от проблема или проблема като цяло.

# 262
  • София
Майче, не изглежда като да са в конфликт, поне на мен ми се струва така от начина, по който са застанали. По-скоро като умислени за нещо. Но следвайки името на сезона ще има гняв и проблеми, то е ясно.

Надявам се да има и второ промо, в което да ни загатнат малко и за Ева, Фотеви и Тасев, Ковачев и Огнянова, Захариев.
Лично за мен е неприятна изненада, че Ева не е част от промото на сезона - някак бях останала с впечатлението, че тя ще е в основата на конфликта между Банков и Цонев и според мен беше логично и тя да присъства. Явно обаче този път са заложили на промотирането на тримата актьори, а не на сюжета на сезона.

# 263
Роси, сега като каза Ева, вярно от новите само нея я няма, а тя е ябълката на раздора, май, между двамата мъже в живота й  - баща й и съпруга й.

Промото като цяло става, въпреки че е леко психарско.

# 264
Ето го промото в Нова плей : промо

Понеже гледам втори сезон, ами те с това промо да не конкурират Женито в гората?

# 265
  • тук, на мястото си
Новото промо не ми харесва, прекалено много викане и насилие има. Наистина и на мен ми напомня на лудостта на Женя.
Дано Зорница София не е режисьор  този сезон.

# 266
За сезони 1-4  често коментирахме ,че промо-епизодите ги прави някой истински специалист , защото са по интересни от самите епизоди .
После сезон 5 си беше  доста по-интересен , добре замислен и прекрасно изигран .
Сега с това претенциозно "интелектуално" промо се опитват да открият нови хоризонти , но ако и епизодите са в тоя дух  яко ще се издънят , защото този сериал вече  е спуснал някои рамки .
Ще е  тъпо  да  ни поднесат хорър-филм , гарниран с историята на санитаря -  БГ Жан Клод Ван Дам /но по- хубавичък ./

# 267
  • София
Новото промо не ми харесва, прекалено много викане и насилие има. Наистина и на мен ми напомня на лудостта на Женя.
Дано Зорница София не е режисьор  този сезон.

Алфея, защо да не е режисьор? На мен много ми харесва работата и в предишните сезони и винаги си личи, когато тя режисира. Иначе в момента май само П. Веснаков снима, или поне само с него видяхме снимки

# 268
Димитър Димитров е другият режисьор, който снима в момента.

# 269
  • тук, на мястото си
Гледала съм "Воевода" и петия сезон  на "Откраднат живот" режисирани от нея. Не ги харесах. От предишния сезон съзнателно  пропущах серии.

Общи условия

Активация на акаунт